Paras aurinkosuojatuote hiuksille

11 marraskuu 2018

Aurinko, klooria, ja suolaisen veden voi olla julma hiuksiin kesällä ja aiheuttaa hiusten väri haalistua nopeammin. Tässä ovat parhaat aurinkovoiteet ja hiusten suoja kesällä.

Sen lisäksi käyttää näitä tuotteita, suosittelemme yllään hattu kun ulkona auringossa, aina laittaa aurinkovoidetta puolelta hiukset ja kun huomaat päästä altaaseen tai vesi, märkä hiukset perusteellisesti makeassa vedessä ennen päästä sisään allas, kloorattu vesi ei vielä jo kosteisiin hiuksiin.

load...

Fekkai ennalta soleil hiukset säteilyä ja suojaa sumua

Tämä toimii hyvin suojaamaan hiusten väri (Punapäät, erityisesti, rakastan sitä). Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ravista sitä hyvin ja suihkuta, combingor palming hiusten läpi.

Sun bum ranta kaava - 3 in 1 loman aikana

En usko, että olen koskaan nähnyt tuotteen Amazon.com yleisemmin rakastettu. Lähes kaikki arviot olivat erittäin myönteistä. Se saa 5 tähteä, kun kaikki. Rakkaani pitää hiukset haisi hämmästyttävä ja pehmeäksi jälkeen uinti meressä, järvien tai kloorattu altaat, tämä suihke suojaa hiuksia koko kesän.

Ultra Swim klooria poistavan shampoo

Tämä on erinomainen shampoo uimareille. Se saa hyviä arvosteluja ja noin 8 € on hyvin edullinen. Varmistaa hiukset ei muutu vihreäksi, ensimmäinen, liota hiukset kylmässä vedessä ennen hyppäämistä altaassa. Käytä tätä shampoota jälkeen siinä tapauksessa, klooria on kasteltu.

load...

Paul Mitchell aurinkosuojaa Conditioning Spray

Tämä on loistava tuote on käsillä, jos olet värjätyille hiuksille että sinun pitäisi suojata auringolta, klooria tai suolavettä (aurinko valkaisee ulos värjätyille hiuksille). Tämä ilmastointi suihke sisältää öljyjä, jotka pehmentävät hiuksia ja tekevät rasvoittuvat hiukset näyttävät rasvainen, joten tämä on paras käyttää kuiviin hiuksiin. Varmista kammata tarpeeksi tämän tuotteen hiusten läpi parhaan suojan.

Bumble ja kimalaisten sammuttamisen monimutkaisempia (hirveän) janoinen

Käytä dime- neljännestunnin koko määrä tätä hiuksiin jätettävä hoitoaine kuivalla tai kihara tukka ennen kuin pää ulos rannalla tai altaalla päivälle. Tämä tuote on paras käytetään juuri pesty, kosteisiin hiuksiin, mutta sitä voidaan käyttää päivittäin, jos et pestä hiukset päivittäin (sinun ei pitäisi).

Lue myös:

Ihastut Sheen hoitoaine antaa hiuksille. Lopussa päivän, joko huuhtele hoitoainetta tai anna hiukset alas löysä aaltoja. Tämä tuote toimii parhaiten kuivalle, vaurioituneet tai käsitellyt hiukset ja auttaa kesy karkeutta. Se ei ole hyvä rasvainen tukka.

load...

Malibu C Uimarit hyvinvointi shampoo ja hoitoaine

Shampoo saa vihreä ulos ja hoitoaine pehmentää kuiva, kihara hiusten vaikuttaa kloorilla tai suolavettä. Vanhemmat rakastavat tätä heidän blondi lapsille ja se toimii hyvin aikuisille uimareita samoin.

Aveda aurinko hoito suojaava hiukset huntu

Tämä suojaava spray Avedan auttaa suodattamaan haitallisilta UVA ja UVB-säteiltä. Tuote sisältää kaikenlaisia ​​eteeriset öljyt väitettiin suojaamaan hiuksia vapailta radikaaleilta ja aurinko samalla hiukset vahvempi.

L'Oreal EverPure UV suojella spray

Tämä on kelpo UV hiuslakkaa, joka suojaa hiuksia ja päänahkaa ja saa hyviä arvosteluja. Yksi con on haju, joka käyttäjät sanovat on melko huono, mutta haihtuu noin puoli anhour.

Phyto Plage suojaava aurinko huntu

Spray Phyto suojaavaa ranta suihkuttaa hiukset ennen kuin osut rannalle ja jälkeenpäin. Se ei ainoastaan ​​suojata hiuksia kesän ankarimmat elementtejä, se palauttaa hiusten lopussa päivän. Great hauras, vaurioituneita hiuksia.

Tee oma UV hiuslakkaa aurinkovoidetta

Voit tehdä oman UV hiustuote sekoittamalla 2 teelusikallista aurinkovoidetta SPF 30 (kuten Alba aurinkovoidetta Kuvassa) ja kupillinen vettä. Toteuttaa tämä spray pullo ja spray kosteisiin hiuksiin. Suorita kampa kautta ja olet hyvä mennä.

V8 tomaattimehu

Miten tämä on luonnollinen tapa suojata hiukset kesällä? Tahansa tomaattimehu toimii hyvin hankkiutua eroon "vihreää" klooria hiukset, jotka värjätty blondit taipumus saada. Huuhtele hiukset tomaattimehu jälkeen lähdet altaan. Jätä pari minuuttia ja huuhtele. Punainen neutraloi vihreä.

load...