Paras hiusnaamari jokaiselle hiustyypille 2018

13 marraskuu 2018

Meidän hiukset voi olla useita ympäristötekijöiden stressitekijöiden, väri, ja jatkuva käyttö kuumia työkaluja. Onko sinulla suora, hieno, tai tukka, rajauksella on tarpeen, kun halutaan säilyttää terveet hiukset ja kiiltoa. Mitkä naamarit ovat parhaiten yleistä huolta, ja jos pitäisi aloittaa? Kaikki Parhaimmistoa hiusten naamiot ovat yhdellä napin painalluksella pois tämän kierroksen yhteydessä.

EVO suuri Hydrator kosteutta maski

Tämä kosteus naamio auttaa hoitamaan kuivia ja kihara tukka, pääsee eroon itsepäinen solmua ja parantaa yleistä pehmeyttä koostumus. Riippuen erityistarpeisiin, voit hakea pari kertaa viikossa hyviä tuloksia. Seuranta suosikki tyyli työkalut mitä kampauksen olet menossa.

load...

Yhdistä se: EVO terapeutin shampoo, EVO terapeutti kosteuttava hoitoaine

Colorproof crazysmooth anti-kihara hoito naamio

Tämä hiusten naamio on turvallista käyttää värjätyille hiuksille, ja auttaa korjataan vahinkoja lämpömuotoilusta säilyttäen karkeutta ja kiiltoa. Merilevää, sheavoita, ja soija lipidien toimivat yhdessä ja auttavat vahvistamaan hiuksia, tehden siitä helpommin hallittavissa. Vain yhden käyttökerran, hiukset näyttää jopa 10 vuotta nuorempi.

Yhdistä se: Colorproof CC Prime Genius Anti-Aging Style Laajentaminen Primer, Colorproof Super Rich jakaa päättyy Mender

Haluatko leikata kuivumisaika hiukset puoli? Sen sijaan käyttää säännöllisesti pyyhkeellä kun saat pois suihkussa, pyyhe kuivaa hiukset tällä Aquis Luxe Hair Pyyhe, seurataan kanssa Lisse Luxe Hair Turbaani. Pyyhe ja turbaani ovat molemmat valmistettu kuxury aquitex materiaalia, joka on kudottu mikrohiukkasten terve kuitujen auttaa pitämään hiuksia karkaa ilman kitkaa. Split päättyy estetään, ja se on turvallista käyttää kaikkein vaikein hiustyypeille jokapäiväistä.

load...

Kerastase Nutritive Masquintense

Tämä uskomattoman ravitseva hiusten naamio sopii todella vaurioitunut ja herkkä hiukset. Levitä neljäsosa kokoinen määrä kosteisiin hiuksia päänahka latvaan ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Iiris Maavarsi ote auttaa suojaamaan hiuksia hapettumiselta, kun taas Annostus gluko--aktiivinen 3, glukoosi proteiini ja Lipid sulautuvat yhteen auttaa täydentää kuiviin. Käytä pari kertaa viikossa parhaan tuloksen.

Yhdistä se: Kerastase Nutritive Nectar Thermique Blow Dry Primer, Kerastase Nutritive Bain Satin 2 shampoo

Pacifica ananas hydraatti ravitseva kiemura maski

Jos sinulla on kiharat hiukset, ravitseva ananas maski on täydellinen käyttää. Se lisää nesteytys hiuksiin raskaasti punnitus kiharat alas, ja auttaa saamaan kiharat kurissa. Avokado, kookos, ananas ja riisi proteiineja antavat kiharat niiden toipua, jolloin ne notkea ja kiiltävä.

load...

Yhdistä se: Pacifica Ananas Curls Curl Defining shampoo, Pacifica Ananas Curls Curl Defining hoitoaine, Pacifica Ananas Swirl Curl Defining Cream

Lue myös:

Phyto phytoelixir syvästi ravitseva naamio

Tämä linnoittaminen hiusten naamio auttaa elvyttää kuiva, hauras hiukset ainesosia kuten asNarcissus kukka vahaa, ja Macadamia öljy ympäröidä Jokainen hiukset Strand perimmäinen ravitseva hoito. Hiukset kulkee huokoinen vahva, terve ja kiiltävä yhdellä application.Apply neljäsosaa koko määrästä maskin työskentelevät keskipitkät päihin, ja jos olet hieno keskipitkän karva anna vaikuttaa 2-5 minutes.For hiukset että yleensä enemmän karkea, jätä naamio hoito päällä 10 minuuttia parhaan tuloksen.

Yhdistä se: Phyto Phytopolleine kasvitieteellinen päänahkahoito, Phytolisse Erittäin Glossing Viimeistely Serum

Alterna Caviar anti-aging täydennystä kosteutta maski

Kautta aikojen kuluessa, ulkopuolella elementtejä ja päästön voi vaikuttaa hiuksia eri tavoin olemalla kuivaus ja vahingollista. Tämä anti-aging hiusten naamio auttaa nuorentaa hiukset ja kääntää kelloa taaksepäin tietoja vahingoista, jotka on erityisesti suunnattu yli jalostettu hiusten läpi väri treatment.Seasilk, Age-Control Complex, Enzymetherapy ja Color Hold suojella againstUVA / UVB shieldsto jatkaa taistelua ikääntyminen. Muotoiltu ilman ftalaatteja ja sulfaatteja, se on ihanteellinen herkkiä hiuksia ja päänahkaa.

Yhdistä se: Alterna hiustenhoitotuotteet KAVIAARI Anti-Aging Restructuring Bond Repair shampoo, Alterna hiustenhoitotuotteet KAVIAARI Anti-Aging Rakennemuutos Bond Repair hiuksiin-Heat Protection Spray

Garnierin Koko sekoitukset Argan öljy- ja karpalo poimii väri hoitovoide

Tämä budjetti ystävällinen hiukset hoitonaamio auttaa väri suojaamaan värjätyille hiuksille, kun ravitseva säikeitä ainesosia kuten asargan öljyä ja karpalo. Värjätyille hiuksille voi joskus tulee kuiva ja karkea, tämä hoito varmistetaan hiukset pysyy terveenä ja vahva, säilyttäen väri ja kiiltoa. Hair palaa jälkeen vain yhden käyttökerran, täydellinen kohteliaisuus viikoittain kauneuden rutiinia.

Yhdistä se: Garnier Koko sekoittaa värit Hoito Shampoo Argan öljy ja Karpalo, Garnier kaikkiaan sekoitukset Argan öljy ja Karpalo Otteet Color Care hoitoaine

Matrix Biolage RAW uudelleen hab savinaamiolla

Tämä Rehab savinaamiolla on täydellinen uudelleen asettaa karvat kaikista vahinkoja ainesosia kuten ravitseva hunajakenno ja linnoittaminen kaoliinisavi. Hiusten vahvuus on rakennettu uudelleen voimistamalla komponentteja, jotka tekevät siitä kiiltävät, joustavat ja terveen näköinen uudelleen. Muotoiltu ilman parabeeneja, keinotekoisia väriaineita tai silikoneja, se on ihanteellinen kaikissa hiustyypeille.

Yhdistä se: Biolage Advanced öljy vaihda shampoo, Biolage Advanced öljy vaihda Moniajo öljy-voide hoitoaine

Tarvitsevat kohtuuhintaisia ​​Muotoilutuotteet työkaluja? Nämä kihartimet, blowdryer ja Raudan kaikki Hot Työkalut ovat Salon laatu muotoilutuotteet työkaluja, jotka ovat erittäin edullisia ja kestää todella kauan. Uudelleen luoda suosikki kampaus helposti ja tehokkaasti Hot Tools.

load...