Paras hiusten värinpoistaja ja korjain 2019

11 marraskuu 2018

Kun saat yourhair värillisiä ja se ei ole mitä odottaa, voit käyttää väriä korjaaja tai värin poisto. Se ei ole täydellinen, ja monet vain poistaa väriaine, mutta ei palauta luonnollista color.Removing hiusten väri on jotain, joka on todella parasta jättää ammattilainen.

Kokeneellekin hiusten väri ammattilainen, värien korjaus on yksi pelottavin palvelujen suorittamiseen. Värikorjaus tuotteet voivat olla ristiriidassa, itsepäinen, ja ne ovat tunnetusti vaikea työskennellä. On kuitenkin olemassa muutamia markkinoilla tänään, että ottaa osan arvailun tämän haastava tehtävä.

load...

Voitko tehdä sen itse?

Jos havedyed hiukset kotona usein vuosien mittaan ja luottaa kykysi, saatat pystyä käyttämään väriä poistaja itse. Ei ole väliä, mikä tuote valitset, varmista, että ymmärrät ja seuraa ohjeita. Vaikka suositella tuotteita ovat pehmeämpi kuin muita kaavoja, he voivat jättää sinulle kuivat, vaurioituneet hiukset, jotka on vaikea palauttaa.

Jos olet epävarma mitään, tehdä ajanvarauksen kanssa Salon koska hiusten terveydenhoitoa on vaarassa. Usein colorist voi myös hakea uuden värin niin hiukset näyttää hyvältä, kun lähdet. Kuitenkin tietää, mitä tuotteita sinun colorist on valita helpottaisi mieltäsi.

Väri Oho hiusten väri poistaja

Yksi suurimmista ongelmista väri poistoaineet on, että ne usein jättävät jälkeensä damagedhair. Onneksi, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että oho hiusväri Remover.

load...

Tämä ylimääräinen ilmastointi kaava on tehty ilman ammoniakin tai valkaisuainetta. Se poistaa pysyvät ja osittain pysyvä hiusten väri vain 20 minuuttia. Kosteuttava soija proteiineja ja aloe vera edelleen suojaavat hiuksia ja voit turvallisesti väritystä samana päivänä kauniita, vaikka tuloksia.

Vaikka käytettäisiin kaikkein lempeä väri poistoaineet, se voi olla viisasta laatia lopullinen haluttu väri puoli tasolla, yhden tason ylöspäin. Hiukset olla huokoinen, kun värin korjaus hoitoon ja sillä on taipumus tarttua väri hieman tummempi kuin ei-käsitellyille hiuksille.

Lue myös:

Yksi 'n Only Colorfix

Yksi 'n Only Colorfix on kokeiltu ja totta hiusten väri poistaja. Se on tehokas hoito, joka ei sisällä ammoniakkia tai formaldehydiä. Se toimii kaikille hiustyypeille, riippumatta siitä, kuinka kauan se on ollut vuodesta hiukset oli värjätty.

Tämä miellyttävä hajukaasujen käsittely varovasti vähentää koko väri molekyylien, joka mahdollistaa helpon värinpoistossa. Vaikka se on helppo sekoittaa ja levittää, sinun täytyy varmistaa seurata jokainen askel tarkasti.

load...

Jopa kampaamossa colorists voi oikoteitä väri poiston. Tulokset eivät ole koskaan kaunis. Jos teet sen omalla, ota vieläkin huolellisesti seuraa ohjeita.

Malibu C Värikorjaus

Malibu C Värinkorjaus tulee hieman vaaleanpunainen paketin ja se on uskomaton tehopakkaus. Turvallisesti ja onnistuneesti poistamalla itsepäisimmätkin hiusten väri.

Tämä tuote on mukana käteen paketti shampoo, hoitoaine, ja hoito edelleen suojaa ja ravitsee hiuksia jälkeen värinkorjausta palvelua.

Se ei ole välttämättömyys, mutta se on aina mukava käyttää tuotetta, joka on kokonaisvaltainen lähestymistapa hiusten terveydelle. Kauneus ammattilaiset voivat vain tehdä niin paljon salongissa. Usein se on jopa asiakkaille edelleen hoitaa ja suojella hiusten väri, kun he ovat kotona.

Ion Väri Brilliance väri korjaaja

Ion Väri Brilliance Väri Corrector on paras veto, jos yrität saada hiukset takaisin se parhaiten luonnollisessa tilassa. Tämän lempeä, ei-valkaisuaine kaava poistaa pysyvät hiusten väri nostamatta luonnollinen väri hiukset.

Monet väri korjaaja nosta sekä luonnon ja luonnoton pigmentit hiukset. Tämä antaa sinulle vähemmän valvontaa ja useimmiten edellyttää recolor jälkeen palvelua.

Tämä tuote ei yleensä toimi hyvin väriaine, joka on ollut hiukset pitkään. Sen sijaan, se on parasta, kun työskennellään juuri värjätyt hiukset, jotka on tallennettava.

load...