Paras hiustenleikkuus naisten yli 30 vuoteen 2018

11 marraskuu 2018

Naiset heidän 30s on monia hyviä kampaus valita. Ikääsi ei tarkoita, sinun täytyy noudattaa tiettyjä "sääntöjä" ja tinkimään tai lopettaa hauskaa hiukset. Sen sijaan se voi yksinkertaisesti tarkoittaa, että voit valita hieman aikuinen ilmeen kuin teit teidän 20s.

Oman 30s, elämäntapasi voi todellakin sanella kampauksen niin paljon kuin yourhair rakenne ja yourface muoto tekee. Se on keskeinen vuosikymmenen monille naisille ja jokaisen elämää vie hänet alas eri polkua.

Jos olet kiireinen virtaa eteenpäin urallasi, hän voi halutessaan pilkkoa hiukset hartioille tai lyhyempi. Teoria on, että mitä enemmän piti hiukset on, sitä vakavammin sinut viedään toimistossa.

load...

Jos olet busymom lasten kanssa, sinun on ehkä vähän huoltoa kampauksen. Tämä tarkoittaa sitä, leikkaus, joka toimii oman luonnollisen hiusten rakenne ja ei vaadi paljon hiuksia tuotteita tai työkaluja, joiden avulla se näyttäisi aina mahdollista.

Sitten taas, jos olet ainoa nainen etsii rakkautta, haluat ehkä panostaa enemmän hiuksia. Ei tarvitse uskoa stereotypioita kuten joka sanoo menprefer pitkät hiukset, joko.

Oikea henkilö tulee rakastumaan sinua, koska olet tottunut ihoa, ja joka ulottuu kampauksen. Jos olet urheilullinen ja rakastaa tonttu hiustenleikkuun tai harteille ulottuva viilto vedetään poninhäntä sitten omista sitä. Ei ole mitään seksikkäämpi kuin naisen luottamusta.

load...

Pitkät hiukset otsatukka

Pitkät hiukset otsatukka on mairitteleva koska otsatukka ovat mairitteleva. Kuka tahansa voi käyttää pitkiä hiuksia, mutta se voi vetää alaspäin, mutta otsatukka ovat aina tuoreita ja upea. Vuodesta tylppä otsatukka toiselle-pyyhkäisi otsatukka, he erinomainen tapa lisätä kypsyyttä ulkoasua menemättä liian vakavaa.

Muista, että otsatukka kestää jonkin huolto. Monet salongit tarjoavat ilmaisen bang trimmit, mutta jos et viitsi matkustaa muutaman viikon välein nähdä stylisti, voit opetella leikata omia otsatukka. Se on helpompaa kuin luulet.

Pitkät hiukset, puoli-pyyhkäisi otsatukka

Riippumatta iästä, voit saada pois pitkät hiukset niin kauan kuin se on hyvässä kunnossa. Yritä välttää liian monia kemiallisia hoitoja ja kiinnittää huomiota tuotteiden ja lämpöä, mikä saattaa vahingoittaa hiuksia. On helpompi ylläpitää terveitä hiuksia kuin se on yrittää palauttaa vahingoittuneet hiukset.

load...

Jälleen leikkaamalla otsatukka on erinomainen vaihtoehto. Jos tylppä otsatukka eivät ole tyyliisi huomaat, että pitkä, puoli-pyyhkäisi otsatukka ovat erittäin mairitteleva ja tyylikäs kun pariksi pitkät, suorat hiukset.

Shag kampauksen

Olake pituus leikkaus, joka näyttää vain vähän mussy on loistavat. Shag on erittäin suosittu, koska se näyttää rento ja konstailematon, mutta voi puhaltaa kuivata helposti jotain hieman laittaa yhdessäolo ja hienostunut. Tämä ilme sopii kiireisille äideille, yksinäisten naisten ja työskentelevät naiset, too.

Oikeilla leikkauksessa shag voidaan ilmakuivattua täydellisyyttä. Vain muutama spritzes on merisuolaa spray, muutama scrunches kädet, ja olet kanssa yourday.

Upea väri

Vaikka saatat pelannut outoja hiusten väri teidän 20s, voi olla parasta pitää kiinni jotain hieman hillitty. Tässä iässä voit väri hiukset asuun, mutta kannattaa olla varovainen ja valitse yksi, joka imartelee ihon sävyä.

Lisäksi, jos haluat tehdä väri kotona, on parasta mennä vain kaksi sävyä tummempi tai vaaleampi kuin luonnollinen väri. Jättää enemmän äärimmäisiä muutoksia ammattilaisten suosikki salonki.

Bronde hiukset

Bronde hiukset on, että maaginen väri vaihtelee vaalea ja brunette. Se on kuuma ilme ja yksi, joka on imartelevaa naisille, joilla on vaaleanruskea tai tumma blondehair. Se on hyvä tapa lisätä ripaus väriä ilman kauttaaltaan muutos. Kohokohtia voidaan sijoittaa niin, että ne täydentävät sekä oman kampauksen ja paras kasvonpiirteitä.

Pixie

Lue myös:

Pixie on suuri leikkaus kaikenikäisiä naisia. Teidän 30s, se voi todella korostaa suuri luusto, kauniit silmät, ja koko huulet. Tämä ilme on suuri suunnannäyttäjiä, lyhyitä, petite naisia, ja jokainen nainen, joka voi rock Audrey Hepburn ilmeen.

Classic Bob

Klassinen bob ei ole menossa minnekään lähiaikoina. Se on aina tyylikäs valinta naisille, riippumatta heidän iästään. Se on hyvä leikata ammattilaisille, koska se huokuu hienostuneisuutta. Kuitenkin, tämä leikkaus voi olla paljon huoltoa ja vaatii vähän tyyli.

Jokainen, jolla on mukava jawline ja kaula näyttää hyvältä ROP. Jos sinulla on pyöreä kasvot, pitkä Bob on luultavasti parempi vaihtoehto sinulle.

Mitä hiusten rakenne, keikkuu toimivat parhaiten ohuille keskipitkällä hiukset. Jos sinulla on kiharat hiukset, bob voi muuttua kolmio jos saat kerroksia leikataan ja texturize päät. Jos sinulla on hienot hiukset, kysy stylisti varten "valmistui bob", jotka ovat pinottu kerrosta leikata lyhyemmäksi takana ja leftlonger edessä. Se antaa tasaisempi hiukset kaivattua kehon ja korkeus kruunu.

Joka tapauksessa, sinun todennäköisesti tarvitse suurta kiinteän rauta pitää suorassa ROP ilmiömäinen kunnossa.

Pitkä bob

Pitkät keikkuu ovat yhtä suosittu kuin koskaan ja ne ovat erittäin monipuolinen. Voit puhaltaa kuivaa ne suoraan, ilman kuivaa ne niin hiukset on joitakin luonnollisia aallon siihen, tai taita se aaltoileva täydellisyyttä. Lisäksi, jos täytyy vetää sen takaisin, siellä on vielä melko pitkään työskennellä.

Että täydellinen pituus

Siellä on "täydellinen pituus", joka on aina trendi. Se, että paikalla oikeassa välillä leuka ja hartiat, ja se näyttää hyvältä kaikenikäisiä naisia. Silti se näyttää olevan suosituin naisia ​​heidän 30s ja varhaisen 40s.

Ei vain tämä suuri pituus jokaisen hiusten rakenne ja kasvojen muoto on myös helppohoitoinen. Jos et mene tyyli, joka täydentää paksu, kihara, hienoa tai suorat hiukset, päivittäistä tyyli tarpeet voidaan minimaalinen. Se voi olla, miksi niin monet naiset tässä iässä rakastan sitä.

Harteille ulottuva ja paksu

Harteille ulottuva tukka on yksinkertaisesti monipuolisin, imarteleva hiusten pituus kaikille kasvoille tyypit ja kaikkien hiusten kuvioita. Avain täydellinen olkapää pituus leikkaus sijaitsee pituuden. Se ei voi olla liian pitkä tai liian lyhyt. Se näyttää parhaiten, kun se vain osuu tällä solisluu tai hieman yli.

”Viimeistely pitäisi näkyä tylsä ​​mutta pitäisi koskaan olla tylsä, koska tylppä näyttää halpaa”, kertoo stylisti Harry Josh Vogue-lehden. ”Sinä texturize päät ehkä sulka partakone joten linja näyttää puhtaalta, mutta siellä on todella paljon liikettä siinä. Liikaa lohkon, ja se näyttää raskas.”

Harteille ulottuva otsatukka

Tämä on upea etsiä keski-ikäiset naiset, jotka haluavat säilyttää joitakin nuorisoa. Siinä yhdistyvät seksikkyys trendikkään tylppä bang kanssa harteille ulottuva leikkaus, joka on helppo hoitaa ja tyyliä. Jos haluat pelata jopa upea silmät meikki, otsatukka ja kasvojen muotoilu kerrokset aksentti niitä entisestään.

Aivan rannalla aallot

Nämä pitkät, Beachy aallot koskaan mene pois tyylejä ja näet sen lähes jokainen nainen Hollywoodissa jossain vaiheessa. Se on rento, mutta ei että super seksikäs katse kirkuu luottamusta.

Jos sinulla on pitkät, paksut hiukset, voit saada pois tämä näyttää. Vaikka hiukset on ohut puolella vai ei kasva pitkään nopeasti, voit fake se avulla hiustenpidennykset.

Salaisuus seksikäs, Beachy aallot on suola spray. Spray se, rutistaa hiukset, ja voit lähteä.

Boho tyylikäs punos

Punokset ovat suosittuja naisten keskuudessa on pitkät hiukset, koska ne näyttävät makea ja nuorekas pitäen hiukset pois tieltä. Vaikka punos suuntaukset tulevat ja menevät ja ne ovat yleensä erittäin suosittu nuorempien naisten, ei ole mitään syytä et voi pukeutua yksi oman 30s.

Punokset ovat hyvin kaunis ja rento. Jos käytät yksi on boho tyylikäs eräänlainen tapa, jota pidetään, mutta näyttää silti heitetty yhteen, se voi olla varsin mairitteleva.

load...