Paras hiustuotteet pixieille

11 marraskuu 2018

Olen koonnut parhaita hiustuotteita pixie kampaus lukijoilleni. Tässä lista, löydät kaiken tyypillinen tonttu käyttäjä voi tarvita myös puristusjauheina pastat, silitysraudan ja seerumit ja volumizers. Kaikki nämä tuotteet ovat rakastettuja eri syistä ja auttavat ota tonttu Ho-hum "Halleluja! Minulla on toinen suuri hair day."

Miten tonttu näyttää riippuu niin paljon paitsi hiustenleikkuun, mutta hiusten rakenne. Kihara, aaltoileva, hieno ja paksut hiukset tulevat kaikki kuuluvat eri tavalla, kun leikkaus ja kuivattiin ilmassa.

Lisää Pixies:

Koristelista tahna tai vaha

Pixie tyylejä, kunnon laudaksi tahnan tai vaha voi merkitä eroa mahtava hiukset ja "meh" hiukset. Ilman sitä kampauksen voi lässähtää päähäsi kuin kypärä tai billow omalta päänsä tyynyt karkeutta.

load...

Lista tuotteet (etsi sanoilla "tahna", "kitti" tai "vaha" etiketissä) avulla voit luoda rakenne ja tyyli, jos sinulla on hienot hiukset, ja lisätä johdon ja valvonnan, jos sinulla on kuriton hiukset.

Näin sitä käytetään: laittaa penniäkään kokoinen määrä kämmenelle, se lämpenee käsien välissä ja kämmen sen yli hiukset. Sormilla muotoilla hiuksesi, luoda ulkoasua haluat.

Kun ostokset laudaksi tahna, haluat jotain, joka ei jätä hiuksia rapeita. Olen lukenut hämmästyttäviä asioita näistä Oribe (lausutaan "Tai-i-Bay") tuotteet:

Jotta apteekki tuotemerkki, tämä saa hyviä arvosteluja:

load...

Ja eivät sulje pois tuotteita muotoiltu miehille. Nämä saavat hyviä arvosteluja:

Kunnon laakarauta

Jos hiuksesi ovat aaltoileva, kihara tai pyrkii sähköisyyttä, silitysraudan on välttämättömyys kauneutesi arsenaali. Vaan silitysraudan tekee, sinun täytyy investoida puoli tuumaa rautaa tai enintään 1 tuuman rauta paras tyyli hiukset. Mitään suurempaa on vaikea työskennellä.

Jos sinulla on pitkät otsatukka, tähdätä 1 tuuman. Lyhyempi pixies näyttää parhaalta silittää 1/2 tuumaa, mutta ne voivat olla vaikea löytää. Harkitse mini rauta, jossa on pieniä levyjä ja toimivat hyvin lyhyet hiukset.

Suosittelen suosikkini silitysraudat listallani parhaista Flat Irons ja hiusten suoristus. I sisältää useita 1-tuuman mallit.

Oma valinta on Pixies: Tällä BaBylissPro Nano Titanium 1/2" mini rautasininen.

load...

Lämpöä suojapuikko

Jos käytät silitysraudan säännöllisesti, lämmön suoja ruiskutetaan hiukset suojaa sitä lämpöä.

Lue myös:

Suosittelen TRESemmé Terminen luomuksia Heat Tamer Suojaava Spray.

Volumizer jos sinulla on hienot hiukset

Hienoa Pixies ja hienot hiukset on, että se on helpompi lisätä kehon lyhyet hiukset kuin pidemmät hiukset.

Sinun tarvitsee vain oikean tuotteen. Hienot hiukset voi lässähtää päähän kuin kypärä, jos et käytä Volumizer. Volumizers tyypillisesti tulevat muodossa sumutetta tai mousse. Satun pitämään mousse, joka oli maine kymmenisen vuotta on niin 1985. Tämän päivän vaahdot ovat paljon mukavampaa hiuksiin, jolloin ne pehmeitä ja taipuisia silti lisäämällä kehon.

Olen muun muassa suosikkini volumizers parhaalla tuotteita Hieno, Flat hiukset, mutta Pixies, suosittelen:

Seerumin äärimmäisen harva tai kuiviin hiuksiin

Jos sinulla on erittäin kuiva tai karkea karva, seerumi tulee olemaan paras ystävä. Levitä osat hiukset ennen kiinteän silitys tyylikäs, sileä pinta.

Suosittelen John Frieda Frizz-Ease Extra Strength 6 Vaikutukset Serum.

Syvä ja / tai hiuksiin jätettävä hoitoaine frizzy hiukset

Jos kärsit pörröiset hiukset tai kuiva, karkea ja kuriton hiukset, syvä hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitoaine auttaa kesyttää hiukset. Käytä syvä hoitoaineet kerran viikossa tai enemmän ja jätettävää hoitoaineet tarvittaessa.

Suosittelen näitä syviä hoitoaineet:

Ja suosittelen nämä jätettävää hoitoaineet:

Ranta spray

Jotkut naiset luopua laudaksi tahnat kokonaan ja käyttää ranta spray lisätä tekstuuri hiuksiaan. Ranta suihke antaa hiusten määrä ja nosta tyveen.

Voit tehdä oman käytän suolasumukestävyyden resepti, muuten suosittelen Fekkai Soleil Beach Waves Spray ja Bumble ja kimalaisten Surf Spray.

Kohtuullinen shampoo muotoiltu hiukset rakenne ja tyyppi

Jos olet tyyppi, joka menee päivän välillä sampoo, jotka saattavat muuttua kanssa tonttu. Ei monet naiset herätä upea tonttu bedhead. Pixie pyrkii olemaan korkeat ylläpitokustannukset kampauksen ja tämä tarkoittaa usein shampoot.

Suosittelen ostamaan hyvä shampoo, joka ei huuhdo värisi (jos se on väärennös) tai käännä hiukset kuivina.

Katso lista parhaista shampoot ja kaikille hiustyypeille ja sulfaattia shampoot ovat hyvä veto. Katso suosikkeihini sulfaatittomalla shampoot.

load...