Paras kihara kampaus naisille yli 50 vuoteen 2018

10 marraskuu 2018

Tiedän ton naisten luonnostaan ​​tukka. Ne taistella frizzies minuutti siellä kosteutta ilmassa ja monet heistä suoristaa hiuksiaan kemiallisesti tai kautta rengasrikko prosessi.

Mutta useimmat heistä omaksua hiusten luonnollisen tekstuurin ja astua ulos upea, rehevä kiharat. He ovat oppineet, miten oikein hoitaa ja muotoilla hiuksensa ja he tietävät, mitä leikkauksia näyttää hyvältä niitä ja mitkä eivät.

Se on jotain, että ikä tuo: viisautta.

Bernadette Peters

load...

Naiset super-tukka pitäisi rajoittaa lämpömuotoilu on 2-3 kertaa viikossa. Enää ja voit vaurioitua hiukset. Estäen karkeutta on periaatteessa neljä vaihetta: syvä ehto kerran viikossa. Levitä jätettävää hoitoainetta latvoihin jälkeen suihkussa. Kun tyyli hiukset, levitä seerumi, joka sisältää silikonia (etsi "dimetikoni" pullon) ja kosteisiin hiuksiin, pinnoitus jokainen kiemura. Anna hiusten kuivua tai käytä diffuusorin.

Miten mennä suoraan kun on tukka

Jos haluat kokeilla suorat hiukset päiväksi tai 2, harkitsee saada ammattilainen räjähtämiseen salonki. On monia isku kuivat salongit suurissa kaupungeissa, joissa voit saada sammua alle 50 €.

load...

Naiset tukka, jotka haluavat mennä suoraan pitäisi yrittää ammattilainen Suoristus salon. Ratkaisu on kuin permanentti, vain sijasta tukka, se suoristuu sitä. Haluan ehdottaa löytää stylisti, joka on erikoistunut hiusten suoristus tai jolla on erittäin kiharat hiukset itse.

Kate Capshaw kihara

Keskipitkä on täydellinen pituus hiukset naisilla yli 50, koska se on edelleen tarpeeksi kauan harkita tyylikäs ja seksikäs, mutta ei niin kauan näytät yrität olla 25 uudelleen.

Et yksinkertaisesti voi mennä vikaan leikkaus, joka osuu jonnekin leuan ja muutaman tuumaa alle olkapäät. Tämä pituus toimii kaikille, riippumatta niiden iän, hiusten rakenne, ja niiden kasvojen muoto.

Michelle Pfeiffer

Kuten olet todennäköisesti tietää, jos olet tällä sivulla, kiharat hiukset voi olla hankala hoitaa. Kaikenlaisia ​​sää, se voi kähertää ylös youbecause kuiviin hiuksiin rakastaa imeä kosteutta ilmasta.

load...

Voit taistella tätä sähköisyyttä käyttäen jonkin hämmästyttävän tukka tuotteita markkinoille tänään lukien hoidot, shampoot, hoitoaineet, ja naamiot.

Kelly Hoppen

Tukka kaipaa pituus punnita se alas ja pitää sitä pullistuu. Jos pidät hiuksesi pidempään, voit itse mennä kauan, kun on erittäin tukka.

Joan Osborne: n kihara updo

Voit vetää tukka ylös updo, kuten Joan Osborne on täällä.

Alfre Woodard

Kun kuivaus hiukset jälkeen soveltamalla tuote, purista (ei hankaa) kiharat pyyhkeellä tai paperipyyhkeellä ja muista käyttää diffuusorin käytettäessä hiustenkuivaaja. Kuivat hiukset alimmalle nopeudelle.

Alex Kingston

Toisin kuin sisaria suora, litteä hiukset, jotka pitäisi pysyä poissa tuotteista, jotka painavat alas hiukset, tarvitset muutamia tuotteita pitää sähköisyyttä ja kuivuus kurissa.

Lue myös:

Ensinnäkin, sinun täytyy oikeanlaista shampoo.

Uusi villitys sampoolla tukka on "Ei Poo" liikkeen. Tämä ei tarkoita sampoolla hiukset, mutta sen sijaan ilmastointi sitä päivittäin. Minun kihara tukka ystäviä myös vannovat Devan kiemura ole Poo ja Lo Poo shampoot (ostaa Amazon). Jos sinun on sinulle shampoo, kermainen shampoot ovat parempi veto kuin selvennetään (tai kirkas) shampoot.

Oprah Winfrey

Naiset tukka on kunnossa paljon.

Et yksinkertaisesti voi liikaa kunnossa kihara tukka. Tarvitset raskasta hoitoaine käytettäväksi aina pestä hiukset, ja syvä hoitoaine käytettäväksi kerran viikossa. Harkitse jätettävää hoitoainetta päivittäin.

Melina Kanakaredes

Invest in muotoilutuotteet jotka tehdään naisille tukka. Tässä muutamia harkita:

  1. Pehmennys kerma ja alkoholiton geeli. Vuodesta minuutti astut ulos suihkussa, sinun täytyy päällystää kynsinauhoja niin se lukitsee kosteuden ulos. Kirjassaan "Confessions of Beauty Editor" (ostaa sen Amazon), kirjailija Linda Wells viittaa yksi-kaksi-booli: 2 osaa kermaa 1 osa geeliä (kyllä, sinun täytyy ostaa tuotteita erikseen). Saksanpähkinän kokoinen määrä tekee sinulle. Yksinkertaisesti hiero tuote käsissäsi ja sitten kämmen seos puolivälistä akselista alaspäin. Kampaa tuote kaikkialle hiukset laaja kammalta.
  2. Styling kerma Paranna kiharat kerma luotu tukka. Hieroa sitä ja anna hiusten airdry.
  3. Tyyli seerumin Verryttely pari tippaa tätä kädet ja kämmen kuivien, kihara kiharat. Seerumi ratkaisevat karkeutta ongelmia.
  4. Suoristus balsamia tai geeliä Jos haluat föönaus hiukset suoraan, hiero neljäsosa koko määrän tämän hiukset ennen kuivausta tukka (aina kohdissa edeten alemmista kerroksista ylös).

Amy Irving

Naiset tukka yleensä neuvotaan olemaan tinkimään. Lyhyet hiukset voi pörröisyyttä jopa teitä helpommin kuin pitkät hiukset ja olet vaarassa suurten poufy hiukset. Pidemmällä hiukset, sitä enemmän kiharat painaa hiukset alas.

Se sanoi, oikea hiustyyli voi työskennellä tukka. Ne yleensä on pitkä kerroksia ja vaikka siellä saattaa olla vähän homo käynnissä, se voi todella toimia.

Valeria Golino

Jos olet syntynyt super tukka, saatat löytää se pahentaa silloin, kun se frizzes jopa tietyissä ilmasto-olosuhteissa ja muina aikoina, jolloin haluat suorat hiukset tuhlaamatta tuntia saada se tällä tavalla. On salaisuuksia muotoilutuotteet luonnollisesti tukka.

Enemmän hienoja kampaus vanhempia naisia

Vain koska olet nainen tietyssä iässä ei tarkoita sinun täytyy mennä ulos ja saada lyhyt, kiukkuinen hiustenleikkuun tai permanentti kerran viikossa Ala Teräskukat. Se ei tarkoita olet värjätä hiukset blondi tai laittaa silmälasit ketjussa.

Päinvastoin. Nykyään ei ole olemassa sääntöjä kampaus naisten yli 50-vuotiailla Voit käyttää sinulla pitkät, suoristettu, kiertynyt tai updo-ja niin kauan kuin se on mairitteleva teitä, se on todella kaikki asiat.

Tässä kampauksen gallerian olemme veti yhteen kampausten naisten yli 50, jotka ovat aivan upea. Ei kaikki aliarvostus toimi kaikissa hiukset kuvioita tai kaikki kasvojen muotoja. Opit mitä näyttää päästä kenelle ja loppuun mennessä tämän gallerian, sinulla pitäisi olla käsitys siitä, mitä toimisi hiukset rakenne ja kasvojen muoto.

load...