Paras nenäkarva sakset ja trimmerit

13 marraskuu 2018

Nenä hiukset sakset eivät ole jotain useimmat ihmiset haluavat puhua. Jotkut naiset saattavat tarvita hieman apua tällä osastolla, mutta se on lähinnä miehiä varsinkin kun he lähtevät nuorten takana löytää ulkonevat hiukset olevan ongelma.

Et todennäköisesti halua kysyä golf ystäväsi mitä he käyttävät nix tätä tilannetta. Säästäkäämme sinulle tämän keskustelun. Olemme koonneet parhaan luottoluokituksen sakset ja trimmit auttaa sinua löytämään yksi oman budjetin ja muut ominaisuudet saatat löytää TÄRKEÄÄ- kuin monen taskingtool auttaa sulhasen muilla aloilla.

load...

Tweezerman kasvojen hiukset sakset

Saksien voi leikata hiuksia nenästä, viikset, kulmakarvat ja korvien ulkopinnalla, jossa on pyöristetyt reunat turvallisuussyistä. Vaikka Tweezerman tekee pari eri kasvojen hiukset sakset, tämä erityinen malli oli mitoitettu korkea, koska monet sanoivat se ei vedä hiuksia, se on tarpeeksi teräviä leikata karkea hiukset ja kestää pitkään.

Tärkeimmät complaintis että se ei leikkaa hiukset alas todella lyhyt, koska varsinainen leikkaus osa sakset eivät ole riittävän pitkiä ja reunat ovat liian paksuja lisätään jonkin verran sieraimeen. Kuitenkin se on vain tarkoitus mennä hieman nenän leikata näkyvissä hiukset.

Rubis Sveitsi korva / nenä hiukset sakset

Rubis, sveitsiläinen yhtiö tunnettuja hyvästä pinsetit, manikyyri asettaa ja sakset nämä korva ja nenä sakset karkaistuilla terät ja pyöristetyt turvareunat. He tunnetaan erinomaisesta laadusta ja siitä, että erittäin terävä, trimmausta hiukset vetämättä.

load...

Jotkut sanoivat, että loppu on liian paksu, joten he eivät voi leikata hiuksia nenän todella lyhyt. Ole tietoinen: Näitä ei ole tehty pantavaksi suoraan nenän tai korville että asia vain leikata reunat. Sinun kannattaa kokeilla jotain trimmereiden alla, jos haluat tehdä morethan että.

Groom Mate Platinum XL nenä- ja korva hiukset trimmeri

Tämä erittäin kompakti ja akku-free -toiminnon manuaalisesti kiertämällä pohjaa vinossa varovasti edestakaisin leikata nenä tai korva, käyttäen 100% ruostumattomasta teräksestä pyörivä terä järjestelmä. Monet käyttäjät intona sen pienen koon mahdollistaa hiuksia voidaan leikata hyvin lyhyt, kuinka helppoa on puhdistaa, koskaan tarvitse maksaa tai muuttaa paristoja, ja kivuttomasti leikkaus. Joidenkin mielestä se on hankala ottaa käyttöön kaksi kättä ja että se jenkki hair-- vähintään joka silloin tällöin.

Lue myös:

Mangroomer ruostumaton teräs yksityiskohtaisesti groomer

load...

Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se tulee kolme liitettä, jotka voidaan käyttää märkää tai kuivaa manscaping. Yksi terän kiinnitys mahdollistaa nenän ja korvan leikkaus. Tarkkuus trimmeripään pitää leikata pääntie ja pulisongit. Ja kulmakarvatrimmeri kampa tehdään siivota kulmakarvat.

Monet käyttäjät rave, että se ei aiheuta kipua nipistämällä tai vetämällä thehair, se on helppo vaihtaa päitä ja puhdistus on nopea. Useat sanoi, että se on tehty kiinteitä, kun taas somethink itfeelsflimsy ja että batteriesget syönyt liian nopeasti.

Vertaile hintoja

Andis nopeasti leikata langaton henkilökohtainen trimmeri nenä ja korvat

Yhtiö, joka on saanut nimensä monista ammatillinen hiustenhoitotuotteet oksasakset ja trimmerit, Andis, on valmistaja tätä perusasetelmaa gadget, joka myy tätä erittäin kohtuuhintaisia ​​työkalu. Se on tehty leikata sekä nenän ja earswith kirurginterästä terät, jotka voidaan huuhdella puhdistaa. Monet olivat vaikuttunut siitä, miten hyvin se toimii hiusten leikkaamista ilman tugging, ja sano se paremmin kuin muut kalliimpia trimmerit. Toiset ajattelevat se kuumenee nopeasti.

Wahl 5546-200 korva-, nenä- ja otsan 2-in-1 deluxe valaistu trimmeri

Tämä moniajo, märkä / kuiva laite tulee Wahl, iso nimi tuotemerkin Salon kotiparturia ja trimmit klo apteekki hintaan. Se Hasa mini valokeilaan ja erillinen työkalu nenä.

Monet käyttäjät ovat samaa mieltä, että se toimii hyvin, on helppokäyttöinen eikä pull mutta ei juurikaan mitään käyttöä valon. Muutama eivät ole tyytyväisiä läheisyys tai smoothnessof verhoiluun.

load...