Paras otsatukka kasvosi muotoon

14 marraskuu 2018

Otsatukka ovat loistava lisä mihin tahansa aliarvostus. He saavat sinut näyttämään enemmän nuorekas ja tuoda huomiota silmäsi. Otsatukka voi myös tasaisempi jokaista kasvojen muoto, vaikka jotkut tyylit ovat hieman mairitteleva joillekin kasvoja kuin toiset.

Ennen kuin saat otsatukka leikataan seuraavaan kampauksen, on olemassa muutamia asioita huomioon. Ei vain haluat tyyli, joka imartelee kasvot, sinun on myös ajateltava hiukset rakenne. Otsatukka yleensä parhaiten suora tai aaltoilevat hiukset ja ehkä ole paras valinta forcurls.

Myös otsatukka vaativat huoltoa. Sinun täytyy saada ne leikataan säännöllisesti tai oppia tekemään se itse. Se on hyvä tietää paras tyyli tekniikoita, includinghow puhaltaa kuivaa otsatukka kunnolla.

load...

Neliön kasvot: silmä laiduntamisen marginaalisia

Jos sinulla on neliön kasvot, sinulla on kulmikas ominaisuuksia ja leuan on lähes yhtä suuri kuin poskipäät. Jos sinun pitäisi piirtää kaavio kasvosi, se muistuttaisi neliön.

Kaikkein imartelevaa otsatukka auttaa pehmentää kovemmin kulmista. Pitkä, puoli-pyyhkäisi otsatukka laiduntavat kulmakarvat ovat yksi parhaita vaihtoehtoja.

Avain täydellinen otsatukka on varmistaa, että ne on viistetty sivuilla ja pidempi kuin ne ovat yläpuolella otsa. Hiukset yläpuolella otsa pitäisi osui otsaan tai vain sen alapuolella ja voi olla wispier, jolloin jotkut otsaasi kurkistaa kautta.

load...

Neliön kasvot: raskas hapsut

Pitkät hiukset paksu, täysi fringeis ihania. Se on hyvä ärtyisä ja hip kampauksen ja voi kestää vuosia pois kasvot.

Tämä tyyli toimii hyvin neliön kasvot, yksi varoitus: puolin hapsut on oltava pidempi kuin keskellä hapsut. Mitä kauemmin reunat pehmentää neliön kasvot, jossa tylppä otsatukka lisäisin näkökulmista.

Raskas hapsut yleensä parhaiten, jos yourstylist leikkaa ne kun hiukset ovat kuivat. Muussa tapauksessa ne voivat kutistua kuivuttuaan ja lopulta lyhyempi kuin haluat.

Pyöreät kasvot: side-pyyhkäisi otsatukka

Jos sinulla on ympäri kasvot, leveys posket on sama kuin leuka. Tämä on sama kuin neliön kasvojen muoto, paitsi leuan taipumus olla pehmeämpiä ja vähemmän kulmikas.

Pehmeyden vuoksi kasvosi, löydät sen paras luoda joitakin kulmia, jotka tekevät kasvot näyttämään pidemmiltä. Side-pyyhkäisi otsatukka jotka ovat paksumpia puolella ovat loistava valinta tämän saavuttamiseksi. Haluat ehkä välttää ohut otsatukka, joka voi olla liian pehmeä.

load...

Pyöreät kasvot: tylppä otsatukka tehdään oikein

Tyypillisesti tylppä leikattu otsatukka ei imartelevia pyöreät kasvot. Getting suoraan leikkaamalla poikki leveimmästä kasvosi on harvoin hyvä idea, jos saat tylppä bangslike nämä.

Salaisuus täällä on käyrä, joka jäljittelee kulmakarvat. Niiden pitäisi olla pidempi sivuilla ja lyhyempi keskellä. Kun pariksi pitkät, suorat hiukset, tyyli antaa kasvot pehmeän hienoja näkökulmista.

Sydämenmuotoiset kasvot: erittäin pitkä otsatukka

Jos sinulla on sydämen muotoinen kasvot, otsa on taipumus olla laajempi kuin jawline ja leuan tulee selvä pisteeseen. Kaikkein mairitteleva hiukset tasapainottaa pohjassa kasvosi päälle ja vähätellä pointier leuka.

Tällä muoto, se on parasta välttää laaja tylppä otsatukka, koska niillä on taipumus korostaa otsa. Sen sijaan, imarteleva leikkaus sinulle on hyvin pitkä otsatukka. He lakaista alas alla leuka, joka automaattisesti tekee silmän lakaista alas samoin.

Sydämen muotoinen kasvot: Wispy Fringe

Lue myös:

Kerroksellinen höyhenpeitteinen otsatukka ovat loistava vaihtoehto sydämenmuotoinen kasvoja. Ne lisäävät kulman päälle joka tasapainottaa kulma leuka, jolloin koko näyttää tasapainoon.

Tämä tyyli myös seuraa omalta osaltaan muutamalla otsatukka toisella puolella ja toisella. Se on hyvä tapa lisätä ylimääräisiä äänenvoimakkuutta ohuempi hiukset.

Sydämenmuotoiset kasvot: pitkä, pala-y otsatukka

Pitkät hapsut näyttää hämmästyttävän on sydämen muotoinen kasvot. Se ei ole Super paksu tylppä ja se ei ole ohut ja ohut joko. Se on upea, kun hapsut pyyhkäisee alapuolella otsa on vain hitusen pidempi sivuilla.

Soikea kasvot: mitään otsatukka töihin

Useimmat ihmiset ovat anoval kasvot, mikä on vain hieman pidempi kuin se on leveä. Hyvä uutinen on, että youcan saada pois melko paljon mitään tyyli otsatukka.

Tämä marginaalisten on hyvä vaihtoehto, koska se ei ole liian raskas. Otsatukka voidaan harjata alas tai pyyhkäisi sivuun ja ne kasvavat kauniisti.

Soikea kasvot: rock'n'roll otsatukka

Pitkä Shag aliarvostus on täydellinen tyyli paksu otsatukka, jotka jäävät tekemään juttu. Se on hieno tyyli kenenkään kanssa soikea tai pitkät kasvot.

Tärkeintä tässä on kuivua, jotta saat luonnollisen aalto, mutta haluat myös muistaa muotoilla bang ennen kuin ne kuivuvat. Aaltoileva karva, he voivat helposti käsistä.

Pitkät kasvot: pitkä otsatukka

Pitkä kasvot merkitsee usein pitkä otsa. Ei vain otsatukka katettiin että ylös, ne voivat myös tehdä kasvot näyttävät laajempi.

Pitkä otsatukka ovat veryflattering pitkään kasvot. Voit pukea osan keskelle saada kauniit kasvot-kehystys verho, tai osan siitä sivussa ylimääräisiä äänenvoimakkuutta. Joko tyyli on täydellinen, varsinkin jos on suora tai hieman aaltoileva karva.

Pitkät kasvot: raskas tylppä otsatukka

Aivan kuten mairitteleva on pitkät kasvot, paksusti leikkaa tylppä otsatukka ovat loistava valinta. Koska nämä alkavat päälaen, he luonnollisesti lyhentää pidempi kasvot. Nämä otsatukka näyttävät hyvältä pitkät hiukset, harteille ulottuva tukka ja jopa lyhyet hiukset.

Pitkät kasvot: hapsut otsatukka

Fringe otsatukka ovat toinen upea valinta ja ne toimivat parhaiten naisilla, joilla on korkea otsa, joka usein tulee pitkänomainen kasvot. Ne ovat myös hyvä valinta, jos sinulla on hienot hiukset ja voi täyttää paksumpi leikkauksia.

Jos sinulla on lyhyt otsa ja himoita luontaisetuja otsatukka, kaikki ei ole menetetty. Pyydä stylisti leikata otsatukka kauemmaksi päähäsi.

Kaikki kasvot: side-pyyhkäisi otsatukka

Side-pyyhkäisi otsatukka ovat gorgeousaddition toapixie hiustenleikkuun. Hyvä uutinen on, että nämä otsatukka tekevät lyhyempiä leikata työn jokaisen kasvojen muoto. Jos sinulla on erittäin pyöreät kasvot, vaikka, kannattaa harkita yllään hiukset pidempään.

Toinen mukava asia tämä leikkaus on, että se on monipuolinen. Jos tuntuu menossa mussy wash-and-go tyyliin yksi päivä, voit. Silti se voi olla myös tyylistä tavallista tarkemmin söpö tai ammattimaisen ilmeen.

Kaikki kasvot: ei-aivan tylppä, ei-ihan puoli-pyyhkäisi otsatukka

Raskaiden luontaisetuja otsatukka eivät ole aivan tylppä eikä ihan puoli-pyyhkäisi mutta ne ovat hyvin, hyvin paksu. Se katse olisi upea kaikkiin kasvojen muotoja.

Pakkaukseen mahdollisesti otsatukka keuliminen upea luusto neliön kasvot nainen. Ne myös tasapainottaa pyöreys pyöreät kasvot ja lyhentää pitkä kasvot. On sydämenmuotoiset kasvot, ne vetää silmän ylös ja pois terävän leuka. Ne ovat täydelliset ja aivan trendi.

load...