Paras ja pahin kampaukset neliönmuotoisille kasvoille vuonna 2018

13 marraskuu 2018

Jos sinulla on neliön kasvot, harkitse itse onnekas. Jotkut kaikkein kuuluisin kasvot kaikkien aikojen on vahva, kulmikas jawline. Naiset, joilla on neliön kasvot myös ikääntyvät hyvin ja ottaa parhaat valokuvat.

Tällä diaesitys, löytää paras ja huonoin aliarvostus neliön kasvot, mukaan lukien tämä upea leikata Megan Fox. Toisin kuin naiset pitkät kasvot, jotka eivät pääse pois pitkät hiukset, naiset, joilla on neliön kasvot upealta tämän ulottuva tukka.

Gwyneth on klassinen neliön kasvot

load...

Gwyneth näyttää parhaiten kiinteän raudalla pitkä lukot, kuten nämä. Verho vaikutus hiuksensa-jota hän saa, koska hän osaa sen keskellä, niin kiinteä rautoja se-kätkee terävät reunat hänen leuan pelatessa jopa hänen hämmästyttävä poskipäät.

Heti syntymän hänen poikansa, Mooses, Paltrow katkaisi hänen pitkät hiukset joka kasvoi alas rinnat ja oli liian pitkä -a asiassa hän vapaasti myönsi. Hän yritti pitkää bob jonkin aikaa, mutta on nyt tyytyväinen pitkä leikkaus, joka päättyy alla hänen solisluu. Huomaa, miten hän osaa hiuksensa suoraan alas keskelle, joten mikä voisi olla tylsä ​​katsoa hyvin moderni. Jos et mene tätä katsoa, ​​varmista leikata muutamassa pitkä kerrosta liikettä.

load...

Keira Knightley on täydellinen pitkä Bob

Pitkät keikkuu ovat suuria neliön kasvot, kunhan ne ovat pehmeitä ja kerroksellinen. Vältä terävä, tylppä bob joka osuu aivan käden leuka, se vain korostaa leuan, luo boxy vaikutus.

Pitkä bob on täydellinen joku, joka on Keira n neliön kasvot. Voit nähdä, miten tämä leikkaus venyy kasvonsa ja on silti hyvin ärtyisä. Tässä vihje Rakastan jakaa: kysy stylisti leikata bob lyhyempi takana, pitää hiukset enää edessä.

Harteille ulottuva leikkauksia imartelevia neliön kasvot

Harteille ulottuva tukka on imartelevaa kaikille kasvojen muotoja, mutta kuten näet täällä Kate Moss, tässä leikkaus on erityisen mukavaa neliön kasvojen muoto. Valonsäteet pehmentävät Mossin terävä, kulmikas jawline ja keskiosan (yhteistä monissa neliön kasvot näyttelijöitä ja mallit) toimii oikein hyvin tämä näyttää.

Huono kampauksen neliön kasvot: vakavat poninhäntä

load...

Kun kaikki hiukset vedetään takaisin kasvot, kuten täällä näyttelijä Gwyneth Paltrow (joka on klassinen neliön kasvot), The kohtisuoruus on hyvin ilmeinen. Jos sinulla on terävä, kulmikas ominaisuuksia, vakava poninhäntä tai pulla kohokohtia että ominaisuus. Jos haluat, että suuri. Mutta tämä ilme on tyypillinen "ei" neliskulmaisia ​​kasvot. Ja kyllä, tiedän mitä ajattelet: Gwyneth on kaunis ja näyttää hyvältä lähes kaikki kampaus, mutta hän on kaikista kulmista täällä (ja et näe hänen pukunsa).

Katso pehmeämpi poninhäntä vaihtoehtoja tässä galleriassa klassisten ponytails.

Huono arvonleikkaus neliön kasvot: tylppä otsatukka ja yksi pituus keikkuu

Monet neliön edessä naiset haluavat vähätellä vahvan, kulmikas leuka. Täällä, Christina Ricci yhden pituus bob olisi ankara nainen neliön kasvot. Tylppä leikattu otsatukka pariksi bob joka osuu aivan leuan tekisi neliön kasvot näyttävät vieläkin neliö. Joten mitä parempi etsiä neliön kasvot? Pidempi bob ja puoli-pyyhkäisi otsatukka.

Olivia Wilde pitkät hiukset puoli-pyyhkäisi otsatukka

Nämä puoli-pyyhkäisi otsatukka pehmentämään Olivia Wilde tori jawline, ja hänen pitkä lukot auttaa vetää pois kokonaan upea katsoa.

Harteille ulottuva tukka pitkät kerroksia

Mieti itse onnekas. Jaat ottaa neliön kasvot celebs kuten Demi Moore, Mandy Moore, Keira Knightley, ja Rosario Dawson.

Täällä, Mandy Moore osoittaa pois hyvin imartelevaa kampauksen kohteliaisuuksia hänen neliön kasvot. Pitkä kerrosta alkavat hieman alle leukaansa ja hänen hiuksensa päättyy hänen harteillaan.

Rosario Dawson

Rosario, klassinen neliön facedbeauty, osoittaa pois hänen solisluu leikkaus aaltoja. Tämä näyttää lisää pehmeyttä hänen vahvat jawline. Jos sinulla on luonnollista aaltoja tai kiharat, harkitse luonnollisen ilmeen-se willsoften teidän kulmikas ominaisuuksia.

Sinun osasi asiat

Onnekas, voit saada pois keskiosa, joka on erittäin nuorekas ja trendikäs tällä hetkellä. Oli Gwyneth erosivat hiuksensa sivussa, se olisi tehnyt hänen kasvonsa näyttävät monitaituri.

Maria Shriver n kampauksen toimii neliön kasvot

Pitkä kerrosta aina täydentää neliön kasvot. Pitkä kerrokset erityisen suuri yhdistetty puoli-pyyhkäisi otsatukka. Tämä ilme Maria Shriver (klassinen neliö) on täydellinen: hänen kerrokset alkavat jawline ja jatkaa alaspäin.

Paulina Porizkova pitkä, luonnon aallot

Paulina Porizkova on klassinen neliön kasvot ja hänen pitkät hiukset toimii hänen kasvojen muoto, koska pehmeä aallot (todennäköisesti hänen luonnollinen hiusten rakenne) pehmentää ankaruus hänen kulmikas jawline. Pitkät hiukset on hyvin imartelevaa neliön kasvot, mutta jos olet nähnyt minun edellinen vihje voit olla varma leikata joitakin pitkiä kerroksia lisää pehmeyttä eteen.

Pehmentää neliön kasvot updo

Lue myös:

Tukka tai aaltojen pehmentää kulmat neliön kasvot. Tässä on hyvä esimerkki siitä täydellisen updo neliön kasvot. Näyttelijä Minnie Driver on luonnostaan ​​erittäin tukka, mutta hän usein suoristaa sitä. Täällä hänen updo toimii erinomaisesti, koska se on pehmeä, aaltoileva, ja kehykset naamallaan.

Jacqueline Onassis' pehmeä aallot

Kuka ei halua näyttää Jackie Onassis? Aallot kuvassa Jackie pehmentää hänen jawline. Tämä näyttää voidaan saavuttaa curling hiukset.

Jos sinulla on kiharat hiukset, yritä pitää pituus on alle jawline. Kiharat hiukset yleensä pörröisyyttä, kun liian lyhyt ja pidempi leikkaus painaa alas kiharat joten ne eivät näytä poofy. Tekstuuri muodossa tai kiharat (tai nykivää päät) on hyvännäköinen neliskulmaisia ​​kasvot.

Aaltoilevat hiukset

Aallot (kuten kiharat) voi pehmentää kulmikas ominaisuuksia, mistä on osoituksena täällä Jessica Biel, toinen klassinen neliön kasvot. Jos sinulla on Super suorat hiukset, kokeile spritzing sen kanssa tyyli spray ja mutkainen 2 tuuman osioita piippua acurling rautaa. Seuraavaksi sormi-kampa ulos ja lopuksi pitämällä spray.

Huono arvonleikkaus neliön kasvot: Pixie

Pixie leikkaus on upea petite naisten pieni ominaisuuksia. Mutta tämä näyttää ainoastaan ​​esittelemiseen kulmikas ominaisuuksia, joten yourface näyttävät liian ankara.

Kerroksia kasvojen pehmentää kova leuka

Mieti kerroksia kasvojen, kuten ne tässä kuvassa. Ne pehmentää kovia kulmat leuan, nenä ja posket.

Huono ja hyvä kampaus neliön kasvot

Leikkauksella vasemmalla (Kate Bosworth) on täydellinen neliön kasvot koska kiharat pehmentää voimakas leuka.

Varmista, että päät eivät leikattu poikki suoraan (pitkä kerrokset ovat edullisia), muuten saatat jäädä kolmion ilmeen, joka on sopimatonta neliön kasvot. Tarkastellaan sivuosan, pikemminkin kuin keskiosa, joka myös pehmentää kulmikas ominaisuuksia.

Leikkauksella oikealla on liian terävä ja neliön kasvot. Itse asiassa, se vain on kulmien enemmän kulmikas.

Evan Rachel Woodin funky oikotietä

Tämä on ihana leikata Evan Rachel Wood, joka on luonnostaan ​​neliön kasvojen muoto. Tämä leikkaus myös työskennellä jonkun kanssa pitkät kasvot. Jos sinulla on pyöreä kasvot ja himoita tämän kampauksen, olet myös onnea, se toimisi kasvojen muodon, too.

Vältä tämä leikkaus, jos sinulla on sydämen muotoinen kasvot, jotka yleensä mukana terävän leuka. Pitkä otsatukka joka osuu aivan leuka vain drawattention oman terävän leuka.

Yolanda Fosterin pitkä Bob

Jos olet ajatellut menossa lyhyt ja näin leikata, olet onnea, koska se toimii hyvin kenellekään. Näet, kuinka mairitteleva se on Yolanda Fosterin neliön kasvot.

Ennen kuin katkaista kaikki hiukset, pitää mielessä, että lyhyet hiukset on trimmauksen joka neljäs 6viikko jos haluat säilyttää oman tyylin.

Jennifer Garner pitkät aaltoilevat hiukset puoli-pyyhkäisi otsatukka

Jos sinulla on neliön kasvot, sinulla on kulmikas ominaisuuksia. Leukasi on lähes yhtä suuri kuin poskipäät, ja jos olit Piirrä naamasi, se muistuttaisi neliön.

Koska tavoitteena on pehmentää kovaa kulmat, paras otsatukka teille ovat pitkiä, puoli-pyyhkäisi otsatukka laiduntavat kulmakarvat. Niiden pitäisi osua vain alle otsaan vaan olla pidempi sivuilla, kuten nämä otsatukka Jennifer Garner, luonnollinen neliön kasvot.

Avain täydellinen otsatukka on varmistaa, että otsatukka on kavennettu enää sivuille kuin ne ovat yläpuolella kulmakarvat. Hiukset yläpuolella otsa pitäisi osui otsaan tai vain sen alapuolella. Otsatukka voi olla ohut, jolloin jotkut otsaasi kurkistaa kautta.

Nämä Pinterest otsatukka ovat mahtavia

Ulkoasua pitkät hiukset paksu, täysi hapsut on suuri, ärtyisä, hip kampauksen, joka voi kestää vuosia pois ulkoasua.

Se toimii hyvin neliön kasvot, yksi varoitus: puolin hapsut on oltava pidempi kuin keskellä hapsut. Jos saat tyypillinen tylsä ​​otsatukka, kasvosi uhkaa esiintyvät entistä kulmikas. Mitä kauemmin reunat pehmentää neliön kasvot.

Yksi ehdotus löytää ihanteellinen kampauksen on pitää silmäillen kuuluisuuksia jotka jakavat kasvojen muodon. Nämä julkkikset on useita ihmisiä leikkaamalla ja coiffing hiuksensa ja aina on paras etsiä niiden kasvojen muoto.

Kyllä, voit mennä ärtyisä

Annan teille luvan topush kirjekuoren. Tässä on hauska ärtyisä hiustenleikkuun joka näyttää hyvältä neliön kasvot shape.Edgy leikkaukset ovat erittäin kuumia juuri nyt.

Pompadour on uber ärtyisä

Tämä Pompadour kampaus näyttää hyvältä Kelly Osbourne, jolla on neliön kasvot. Hiukset lisää hissin päälle ja pidentää kasvot.

Tämä leikkaus on enemmän asennetta kuin kasvojen muodon. Tämä leikkaus toimii parhaiten karkea, paksut hiukset. Hienot hiukset vain lässähtää ilman apua ton muotoilutuotteita. En voi korostaa tarpeeksi tarvetta löytää hyvä tyyliniekka. Hyvä stylisti on taitava funky kampaus ja tuntee seurata muotoa päätäsi eikä vain kasvojen muodon leikattaessa lyhyt, ärtyisä tyyliin.

Bedhead hiukset

Sängynpäätyä on kuuma, kuuma, kuuma ja siinä on kyse koostumus. Se on rento näyttää mennyt sekaisin. Jotkut stylistit käyttää kuiva-Sahauksen saavuttaa täydellisen kampauksen, koska se auttaa heitä nähdä missä cowlicks ovat ja miten hiukset luonnostaan ​​putoaa.

load...