Paras pitkä bob kampaus 2018

11 marraskuu 2018

Olitpa kutsua sitä pitkän bob tai lyhentää sen "pallo", se ei ole salaisuus, että tämä leikkaus on todella hiustyyli kokeilla juuri nyt. Miksi pallo niin suosittu? Monipuolisuus. Se voi olla kulunut sileä, kihara, aaltoileva, sotkuinen, tai tekstuurin välillä. Se ei ole liian lyhyt päästä poninhäntä tai pulla, mutta se ei ole niin pitkä, että se kestää tunnin tyyli päivittäin. Pallo hiustyyli kasvaa ulos hyvin ilman kuukausittaista muotoiluun huoltoa.

Tämän vuoden pitkä bob siinä on käytettävä luonnollinen koostumus ja aallot nopeasti tyyli ja mennä. Shattered (voimakkaasti kuvioitu) päättyy antaa sinulle palan-y mussed up ilme, tai saada tylppä reunat tyyli, joka erottuu olematta liian kiireinen.

Jos etsit kampauksen, joka on erilainen, mutta eivät ole valmiita sitoutumaan lyhyet hiukset, napsauttaa nähdä joitakin kauneimmista pallo hiustenleikkuu että kaikki julkkikset ovat yllään juuri nyt.

load...

Jessica Simpsonin pallo hiustenleikkuun

Jessica Simpson on täysin uusi pitkän bob saatuaan Super pitkät hiukset vuosia, mutta sinun täytyy sopia, että hän näyttää kauniilta tämän aliarvostus. Jopa tyylistä yksinkertaisesti suora, pallo näyttää kiillotettu. Täydellinen äiti liikkeellä!

Kerry Washington n pallo hiustenleikkuun

Kerry Washington n vaivattomasti pallo tekee tyylikkäinä superhelppoa. Jotta osa luonnollinen koostumus paistaa läpi, kun tyyli oma pallo, ja älä huoli, jos päät ovat hieman epäsiisti. Hieman sotkuinen antaa tyyliä persoonallisuus, ja jolla on aikaa olla täydellinen?

load...

Kristen Bellin pallo hiustenleikkuun

Kristen Bell näyttää hämmästyttävän hänen vähän huoltoa (mutta erittäin tyylikäs) pallo aliarvostus. Voit hyödyntää luonnollinen koostumus ja hieman tekstuuri tahna tai halutessaan lisätä muutaman tasainen rautaa kiharat tehdä tämä näyttää kaikki omat.

Taylor Swiftin pallo hiustenleikkuun

Taylor Swift järkytti maailmaa, kun hän vaihdettiin hänen pitkä kiharat varten tyylikäs bob. Hänen hiustyyli on kehittynyt kulmikas pallo, joka on erinomainen hänen pitkä kaula. Ongintaa pitkän Bob (tehden lyhyempi takana kuin edessä) on hauska tapa lisätä muotoon ilman myyminen ympäri kasvoja. Plus, pitempiä edessä vielä yhteistyötä, kun haluat vetää sitä takaisin.

Lue myös:

Jennifer Aniston pallo hiustenleikkuun

Ikään kuin Jennifer Aniston ikinä näyttää vähemmän kuin upea, hänen valintansa lyhentää jopa hänen pitkä lukittuu pallo oli erinomainen päätös. Tämä hiustyyli helposti tyylistä vain pieni pala-y rakenne, ja olet ulos ovesta valmis ottamaan maailman.

load...

Miranda Lambertin pallo hiustenleikkuun

Miranda Lambert antaa hänelle pallo kampauksen persoonallisuutensa joidenkin aaltoileva rakenne ja puoli pyyhkäisi bang. Otsatukka ovat loistava idea antaa pitkän Bob nuorekkuuden ja maksimoida tyyli vaihtoehtoja. LOB toimii hyvin minkä tahansa hapsut, täydestä Bang, joka tuskin on puoli pyyhkäisy.

Giuliana Rancic n pallo hiustenleikkuun

Giuliana Rancic n tylppä reunat hänen pallo antaa ulkoasua persoonallisuuden ja kiillotettu reuna tuhlaamatta tuntia muotoilu. Tämä on sellainen katse kulkee päivästä iltaan ilman vaivaa. Lisää vain suuri huulipuna.

Reese Witherspoon pallo hiustenleikkuun

Reese Witherspoon on häikäisevä hänen pitkä bob ja pehmeä puoli-pyyhkäisi otsatukka, jotka osoittavat, että tämä kampauksen voi upealta vain vähän muotoilu tahna ja luonnollinen koostumus. Anna hiusmuotoilija auttaa valitsemaan oikean marginaalisia varten kasvojen muodon ja elämäntapa.

Nicole Richie pallo hiustenleikkuun

Nicole Richie all-aikuinen pallo aliarvostus ei ole "äiti" haircut menneisyydestä. Hänen monipuolinen leikkaus ja ombre väri ovat molemmat nuorekas ja kypsä kanssa tyyli vaihtoehtoja, jotka voivat olla sekä nopeaa ja hauskaa.

Jenny McCarthyn pallo hiustenleikkuun

Jenny McCarthy on tunnettu hänen ultra-glam näyttää, ja hän on suosikki, kun se tulee kauniit hiukset. Hänen pallo hiustyyli on tyylistä hieman pehmeä aaltoja monistamaan glam tekijä.

load...