Paras shampoo värikyllästetyille hiuksille 2018

10 marraskuu 2018

Kun se tulee säilyttämään oman kalliita kohokohtia tai väriä, kannattaa panostaa laatuun shampoot. Aivan kuten kuivapese kallis mekko pikemminkin kuin näyttämään sitä kautta pesukone (jopa lempeä sykli), se kannattaa viettää muutama ylimääräinen dollareita laatu hoitoaine ja shampoo värjätyille hiuksille.

Olen tutkinut parhaita shampoot ja conditionerson markkinoille ja kerron miksi jokainen on vaivan arvoista ostaa. Löydät apteekki, tavaratalo ja keskihintaisten poimii täällä sekä muutama sulfaattia shampoot. Sulfaatteja ovat vaahtoavaa ainesosaa ja jotkut asiantuntijat väittävät, he eivät ole hyviä värjätyille hiuksille.

load...

Sinun ei tarvitse ostaa shampoo suunniteltu erityisesti värjätyille hiuksille. Niin kauan kuin haluat lempeä, kosteuttava ja kosteuttava shampoo sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Kerastase Bain Miroir

Kerastase n Bain Miroir shampoo on tehnyt sen päälle monta "paras" -listat vuosien varrella, kuten InStyle Magazine vähintään kaksi vuotta peräkkäin.

Erityisesti suunniteltu värjätyille hiuksille, Bain Miroir toimii päällystämällä säikeet, joka suojaa niitä strippaus jotkut halvempaa shampoot voivat aiheuttaa. Bain Miroir myös suojaa UV-säteiltä ja saasteita.

John Frieda Collection shampoo

Toinen suosittu shampoo parhaiten luetteloihin, John Frieda Collection Shampoo on kolme eri versiota: Sheer Blonde Brilliant BrunetteandRadiant Red

load...

Miksi se on niin suosittu: Your pesuveden mukana todennäköisesti sisältää sekä klooria ja hapettuneen mineraaleja, jotka voivat nauhat hiusten väriä. John Frieda Collection shampoot ovat hellävaraisia ​​puhdistusaineita jotka poistavat haitallisia elementtejä, estäen esimerkiksi vaaleat hiukset kääntymästä vihreä, pitäen kohokohtia kirkas eikä röyhkeä. Vielä parempi, tämä shampoo ei muutu hiusten väri.

Moroccanoil Restorative hiuksille

Tämä korjaavat hiusten naamio tekee ihmeitä oman kuiva, karkea karva. Niille meistä, joilla kuivat hiukset jo joka sitten saada hiusten värjäyksen, maski on välttämättömyys. Tämä on erinomainen. Jos päädyt ovat kuivia, mutta juuret ovat yleensä olla oilier puolella, käytä tätä vain omassa päissä.

Lue myös:

Matrix Biolage ColorCare Therapy shampoo

Toinen suosittu suosikki, Matrix Biolage ColorCare shampoot ovat kestäneet aikaa. Valita se, joka parhaiten sopii hiusten väri ja nauti hinta (halvempi kuin huippuluokan Kerastase, mutta monipuolisempia kuin John Frieda shampoot).

load...

Shikai Henna kulta

Punapäät voivat hyötyä shampoot muotoiltu henna niihin. Kirkastaa lukot välillä väriaineita kanssa Shikai n edullinen Henna Gold shampoo, formuloitu vain Punapäät. Sisältää luonnollinen punainen Henna rikkaan värin vauhtia.

Katso kuvia upea punainen kampaus inspiraatiota.

Kerastase Reflection Chroma Protect hoitoaine

Suosikki hoitoaine värjätyille hiuksille, tämä kermainen tuote auttaa ylläpitämään väriä, se ei nauhat kuten muutkin halvempia hoitoaineet markkinoilla. Se on myös "valoa heijastavia ominaisuuksilla erityisesti suunniteltu värjätyille hair.A suuri halvempi hoitoaine: Dove Moisture Rich Color hoitoaine (ostaa Amazon), jonka voit ostaa milloin tahansa apteekki.

Redkenin väri laajentaa Magnetics shampoo 10,1 ja hoitoaine 8,5

Se on edullinen ja suunniteltu pullotettua blondit, Brunetet, ja Punapäät.

Bumble ja Bumble väri ajattelevia sulfaatti vapaa shampoo

Tämä sulfaatti vapaa shampoo toimii kaikissa hiusten värejä, mutta mitä pidän eniten (syrjään hyviä arvosteluja se saa), että se ei sisällä sulfaatteja, vaahtoavan pesuaineen ja Bad Boys hiustuotteita. Koska se ei sisällä sulfaatteja, se ei vaahdota hyvin, mikä voi olla ärsyttävää.

L'Oreal Paris EverPure sulfaattia väri hoitojärjestelmä sileä shampoo

Sulfaatit eivät ole hyviä värjätyille hiuksille, ja tämä apteekki brändi ei ole vain sulfaattia ja on edullinen, se saa hyviä arvosteluja myös. Huomautus: tuoksuu rosmariini.

Fekkai Technician Color Care shampoo

Fekkai on suuri puolivälissä hinnoiteltu tuotemerkki hiustenhoitotuotteita. Tämä shampoo - erityisesti suunniteltu värjätyille hiuksille - on rakastettu sen lempeyttä ja hoitavia ominaisuuksia.

load...