Paras tyyli juuri nyt: pitkät, mustat hiukset

14 marraskuu 2018

Tässä kuvagalleriassa löydät kuvia upea, pitkä, musta kampaus. Mustat hiukset on vaikea kasvattaa pitkiä, joten useimmat näistä naisista oli apua muodossa kudos-in laajennuksia.

Tässä muutamia vinkkejä sidoksia.

Eri kudontatyypit

Sidoksia ovat joko hiuksista tai synteettisiä hiukset. On parasta valita parasta hiukset mahdollista ja se tarkoittaa mennä hiuksista jos sinulla on siihen varaa.

Voit jopa valita tekstuuri hiukset kutoa. Voit kokeilla jonka pinta on täysin erilainen kuin sinun tai valita yksi, joka vastaa luonnollista hiukset niin se on vähemmän selvää, kun olet välillä sidoksia ja nähneet omia hiuksiasi. Valita aaltoileva, suora ja tasainen kihara vaihtoehtoja. Yksi kuumimmista ilmiöistä tällä hetkellä ovat luonnostaan ​​kihara sidoksia valmistettu kinky hiuksiisi.

load...

Kun päättää minkälaista hiukset saat, seuraavaksi valitaan menetelmää, jotka kaikki ovat aikaa vieviä. Ommeltu kutoo tai laajennukset ovat hyvin suosittuja. Hiukset on pohjimmiltaan ommeltu afroletit valmistettu omia hiuksiasi. Niin kauan kuin afroletit eivät ole liian tiukka ja hoidat hiukset, jonka sampoolla ja ilmastointi viikoittain, sinun ommeltu laajennuksia voi kestää jopa 8 viikkoa.

Kuuma ja kylmä fuusio ovat muita suosittuja vaihtoehtoja ja yleensä kallein vaihtoehtoja. Kuumalla fuusio, kutoa kiinnitetään omia hiuksiasi kuumaliimalla. Tämä voi kestää jopa useita kuukausia, mutta se voi olla vahingollista hiukset. Kylmä fuusio on enemmän lempeä ja käyttää keratiini polymeeri liittää kutoa omaan hiuksiisi.

load...

Lopuksi voit valita mikro-linkin laajennuksia. Nämä yhdistävät kutoa hiukset yksittäisten säikeiden avulla keloja. Tämä on eniten aikaa vievä ja 4 vaihtoehtoja, mutta tulokset voivat kestää jopa 5 kuukautta.

Miten hoitaa oman kutoa - ja omia hiuksiasi

On tärkeää huolehtia tyyris investointi. Oman kutoa kestää paljon kauemmin, jos välität sitä kunnolla. Tämä tarkoittaa sitä, sampoolla ja ilmastointi viikoittain, edullisesti sulfaattia shampoo. Voit saada tämän ammattimaisesti tehty tai voit tehdä sen itse. Sinun pitäisi keskittyä päänahan, mikä on kun öljyä rakentaa. In pesujen välillä, käytä kuivaa shampoo juuret kuivata öljyjä.

On tärkeää pitää päänahan öljytty jojoba tai kookosöljystä. Voit ostaa näitä suihkeen muodossa.

Harjaamalla hiukset villisian harjakset hiusharja on myös tärkeää. Luonnollinen harjakset auttaa jakamaan hiusten öljyt päänahan hiukset, luonnostaan ​​ilmastointi heitä. Aina harjata hiukset päistä korkeintaan juuret, detangling hiusten kuten mennä. Ja älä huoli, jos koet irtoaminen. Tämä on normaalia. Kaikki kutoo ja peruukit irtoa hieman.

Lue myös:

Voit muotoilla kutoa kuin mitä omat hiukset käyttämällä tasainen silitysrauta, hiustenkuivaaja, ja curling rautoja.

load...

Sinun tulisi suojata omia hiuksiasi ja hiusraja samoin. Omia hiuksiasi, sinun reunat ja päänahan tarvitsee tauon välillä sidoksia. Tänä "off period", voit käyttää huiveja tai peruukit. Hauska peruukki pitää käsillä on täydellinen go-in välillä sidoksia. Voit olla se ommeltu afroletit tai olla sitä kiinninapsautettu helppo-on, helposti pois.

Pick stylisti viisaasti

Kukapa hiukset voi merkitä eroa kamala laajennukset ja mahdolliset hiustenlähtö hiukset, että näyttää siltä, ​​että kasvu luonnollisesti päästäsi. Tee kotitehtäviä ja älä tyydy bargain stylisti yli kokenut yhden suurella viittauksia. Pyytää ihmisiä jonka hiukset ihailla missä he menevät. Että on aina hyvä alku.

Älä missaa:

Beyonce

Keke Palmer

Sanaa Lathan

Tasha Smith

Zoe Kravitz

Thandie Newton

Fleur East

Meagan Good

Tami Williams

Queen Latifah

Naomi Campbell

Naomi Campbellin kutoa täällä on hämmästyttävä. Hänen tylppä otsatukka ja pitkät, suorat hiukset ovat moderneja ja hienostuneita. Voit joko mennä pidempi tai lyhyempi vähentämisen kanssa mutta pitää muistaa nuo tylsä ​​otsatukka tarvitsevat ylläpitoon.

Katso lisää musta kampaus

Wendy Raquel Robinson

LisaRaye n Blunt hakkaa pitkät hiukset

Garcelle aaltojen

Ciara: n suorat hiukset

Jennia Fredrique

Halle Berry

Katso paljon enemmän mustia kampaus

Beyonce

Ashanti Goes pitkä & Lovely

Melissa Fordin täydellinen kampaus

load...