Paras väriaine kirkkaalle ja hullulle hiusvärille 2018

9 marraskuu 2018

Valoisa ja hullu hiusten väri on valtava trendi ja monet ihmiset joutuvat ton hauskaa erilaisia ​​sateenkaaren sävyjä. Puolipysyvät värit anna luovuutesi ja outoja persoonallisuus paistaa läpi rohkein hiukset voisi toivoa.

Beyond all-over väri vihreä, sininen, violetti, tai mikä tahansa mieluummin olemassa hämmästyttävä tapoja sekoitus näitä värejä. Voit mennä dip-dyedombre päättyy makea sävy vaaleanpunainen tai violetti, joka täydentää luonnollinen väri. Tai voit saada todella rohkea kanssa tie-värjätty ilmeen ja käyttää useita värejä luoda sateenkaaren vaikutus.

load...

Suurin ongelma, joka stylistit törmätä käytettäessä hullu hiusten väri on, että ne voivat tuottaa vaihtelevia tuloksia. Nämä osittain pysyvä hiusten värejä tiedetään haalistua nopeasti, ja usein se voi olla vaikea saada väriä hiukset ensiksi. Pre-vaaleneminen ja ottavat sopivan jälkihoito voi olla valtava ero lopputulokseen, mutta rohkea, hullu hiusten väri todella alkaa tuotteen valinnassa.

Katsotaanpa alkuun valintoja hullu hiusten väri tuotemerkkejä ja saada vinkkejä, jotta väri on totta ja pitkäkestoinen.

Vinkkejä ammattilaisilta

Ennen kuin menet rohkea väri, muutama pro vinkkejä voi tehdä hulluja hiusten väri kirkas ja haalistumattomat.

load...
  1. Huuhtele hiusten väri viileällä vedellä sinetöidä kynsinauhoja ja lukko väri. Kuuma vesi aiheuttaa kynsinauhoja turvota ja väri loppuu hiukset.
  2. Prosessi värin pidempään kuin suositellut käsittelyaikaa.
  3. Varmista, että hiukset on puhdas ja kuiva ennen väri. Jos kynsivalliin täytetään vedellä, väri ei voi täysin kyllästetty hiukset.
  4. Skip hoitoaine kun prepping hiukset. Käytä shampoo vain.
  5. Lukko väri sisään jälkeisen värin hoitoa, kuten Kerastase Reflection Pixelist. Tämä hoito lisää kiiltoa, tiivistää kynsinauhoja, ja tekee värin todella kestävät.

Erikoistehosteet hiusvärin

Erikoistehosteet Hiusvärin on saatavilla yli 20 hullu värejä ja se on huippuluokan valinta sateenkaaren hiukset harrastajia. Se kestää kolmesta kuuteen viikkoon, vaikka jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että se pysyy kuukausia, varsinkin jos hiukset on valkaistu.

Paksu johdonmukaisuus tämän vegaani sopiva hiusten väri varmistaa, ettei-tippua sovellus, vaikka se voi olla vaikea soveltaa. Tämä tuotemerkki varmasti hyötyä myös pitempää käsittelyä ja valoisa, ennalta kevennetty pohjavärin. Se myös hoitavat hiuksia ja värit voidaan sekoittaa mukautettuja sävyjä.

Lue myös:

Jotkut värit Special Effects Hiusten väri viiva hohtaa mustassa valossa. Näitä ovat Atomic Pink, Nuclear Punainen, Cherry Bomb, Hi-Octane Orange, Joyride, Cupcake Pink, kirkas kuin F # @ € Keltainen ja Napalm Orange.

load...

Manic Panic sävyte kerma

Manic Panic voittaa nostalgia osasto ja se toimii. Se on ensisijainen syy, miksi tämä hiusten väri tuotemerkki on ollut noin niin kauan.

Manic Panic on saatavilla yli 40 värisävyä hillittyjä uskallusta. Se on vegaani sopiva väriaine, joka ei vahingoita hiuksia. Huomaat, että se toimii parhaiten, kun käsitellä sitä pidempään kuin suositellut aikaa.

Tämä tuotemerkki on suuri panos, kun yrität saavuttaa pastelli sävyt kevyempiä hiukset. Se antaa sinulle todella mukava läpikuultava, pastelli ilmeen. Se kestää yli muutaman shampoot.

Paksumpi geeli kaava tekee helposti sovellus. Jos olet menossa monivärinen sateenkaaren vaikutus, se on erinomainen valinta.

Punky Väri Jerome Russell puolipysyvät hiusten kerma

Punky Väri Jerome Russell on suosikki keskuudessa stylistit. Tämä väri on erittäin pitkäikäinen, joskus kunhan kuukauden tai kaksi. Se haalistuu hienosti sekä kevyesti liikkuvat eri sävyjä todellinen väri. Kuten monet näistä merkkejä, se ei pese pois koko matkan joitakin hiuksia.

Tämä tuote tulee noin 20 hauskaa väriä. Turkoosi, Rose Red, ja Alpine Green ovat muutamia suosikkeja. Yksi parhaista osista on kuitenkin se, että se tuoksuu rypäleitä, mikä on mukavaa vaihtelua kemiallisen hajuja löydetty muita merkkejä.

Hakiessaan Punky Väri, asiat voivat saada sotkuinen. Ota huomioon, että se saattaa tahrata kankaita.

Joico intensiteetti puolipysyviä hiusten väri

Joico on Salon-laatu, puolipysyvät hiusten väri. Tuotemerkki on tunnettu sen päälle voimakkaita värejä, kuten metallivärit. Voit käyttää sitä suoraan ulos putkesta tai sekoita sitä muun värejä luoda omia sekoitus.

Kanssa Joico, voit nauttia kirkkaat värit muutaman viikon. Riippuen varjossa, se kestää viidestä 20 shampoot ja se häviää kauniisti. Lisäksi se hoitavat hiuksia jättäen sen kiiltävä ja terve.

Haju on miellyttävä ja siellä on hyvin vähän mahdollisuuksia värjäytymistä.

load...