Parhaan kampauksen naisille jokaiselle kehon tyypille 2019

11 marraskuu 2018

Kun haet uuden kampauksen muuttaa ylös ulkoasua, on monia asioita huomioon. Luonnollinen hiusten rakenne ja kasvojen muoto voi opastaa sinua, mutta oletko harkinnut koko kehon muodon?

Se on jotain monet naiset eivät ajattele. Kehon tyyppi on tekijä, koska hiustenleikkuun voidaan korostaa tiettyjä piirteitä joko hyvällä tavalla taas downplaying toiset. Olitpa pitkä tai Hoikka tai kurvikas, on olemassa muutamia asioita sinun kannattaa pitää mielessä ennen kuin päättää seuraava leikkaus.

load...

Yleensä kyse on löytää tasapaino päästä varpaisiin. Saatat jopa huomata, että et kuulu useampaan kuin yhteen luokkaan, joten sinun kannattaa löytää keskitie, joka on melko helppoa.

Myös silloin, kun näet stylisti kuulemista, varmista, että hän ottaa kehon tyyppi huomioon. Ovatko kuultava ennen kuin istut tuolissa ja saada caped ylös. Se antaa teille molemmille paremman käsityksen siitä, mihin suuntaan mennä, jos näet koko kehon.

Pitkille, urheilullinen naiset

Tall Naisilla, joilla on urheilullinen rakentaa saada pois melkein minkä tahansa kampauksen. Voit yleensä mennä pitkä, lyhyt, aaltoileva, suora tai mitä sydämesi halajaa. Että luultavasti ei auta kuin teet mitään päätöksiä, vaikka.

load...

Koska kehon tyyppi on niin monipuolinen, keskittyä löytää tyyli, joka sopii hiusten paksuudesta ja rakenne. Kasvojen muodon voi myös olla suuri merkitys opastavat kohti tyyliin.

Mitä välttää

Jos sinulla on laajempi hartiat, oikotietä voi aksentti heille, varsinkin jos sinulla on pienempi rintakuva. On vaara ilmestyvät vähemmän naisellinen ja maskuliininen, niin pitää tämä mielessä. Pidempi leikkaus mahdollistaa hiukset pehmentää olkapään ja yleisen ulkoasun.

Pitkille, hoikka naiset

Kun olet pitkä ja hoikka, leuka-mittainen, hiukset on usein paras vaihtoehto. Se voi näyttää enemmän naisellinen kuin lyhyt kampaus ja tasoittaa pituus kehosta. Face-kehystys kerroksia ja otsatukka voi myös pehmentää pidempi kasvoille ja kaulalle.

Hyvännäköinen tämän laitoksen tyyppi on pehmeä, harteille ulottuva aaltoja. Tämä on erityisen totta, jos sinulla ei ole monta käyriä. Mikä tahansa pituus alle leuka ja lisäämällä äänenvoimakkuutta willoffset oman kapea kuva.

load...

Voit myös mennä pitkä suora tai kiharat hiukset. Jos haluat mennä lyhyempiä, ajattele pitkä bob joka kuorii hartiat.

Mitä välttää

Useimmat pitkille naisille haluavat välttää todella lyhyiksi kuin Pixies. Näitä tyylejä voi tehdä oman pään näyttävät pienempi kuin muun kehon, joka voi aksentti pituuteen. Samoin Super Straight tyylit voivat tehdä sinulle vieläkin laihempi.

Petite naiset

Tyylikäs ja hienostunut tyylit ovat erinomainen valinta petite women.Bobs ovat erittäin mairitteleva ja tarjoavat monia suuria vaihteluita voit pelata. Kerroksia ja kulmat leikataan bob voi todella antaa sinulle hieman korkeus, samoin kuin mikä tahansa tilavuus ontop päätäsi.

Lue myös:

Vähentämättä että osuu leuka ja hartiat on loistava valinta, koska itwill Pidä hiukset suhteessa pienempiin kehykseen. Pehmeät aallot ovat hyvä vaihtoehto myös.

Mitä välttää

Jos olet pieni, tiedät, että se voi olla melko helppo esiintyä hieman lapsenomainen ajoittain. Tämän välttämiseksi ohita Super lyhyt pixie leikkaukset, tiukka kiharat, ja äärimmäinen hiusvärit.

Jos menet liian lyhyt, vaarana on aivan liian poikamainen ja se voi tehdä pään näyttävät suuremmilta kuin se on. Kääntöpuoli, hyvin pitkät hiukset voi tehdä sinusta näyttää lyhyempi.

Täyden tajunnut naisia

Täysi tajunnut naiset etsivät upea ja leikkaus, joka tasaa ylä- ja alaosassa kehosta. Pehmeä kiharat ja keskipitkän lengthtend kaikkein mairitteleva.

Jos hiuksesi ovat paksut, kysy stylisti tehdä joitakin tilavuudesta ulos kerroksia tai partaveitsi. Menossa hieman suorempi, säilyttäen lempeä aalto, ja vetämällä hiukset takaisin naamasi voi myös olla slimming.If haluat mennä lyhyempi, yrittää pitää pituus leuka ja hartiat.

Mitä välttää

Lyhyt kampaus, sekä erittäin pitkä leikkaukset, voi aksentti joitakin ominaisuuksia haluat ehkä vähätellä. Esimerkiksi lyhyen tonttu voi paljastaa lyhyemmän kaulan ja pyöreämpi kasvot. Pitkät hiukset voi olla sama vaikutus, varsinkin jos hiukset on hyvin paksu tai olet lyhyempiä.

Yleensä mitään tyyliä, joka on harkittu "iso tukka" ei ole paras vaihtoehto.

For kurvikas naisia

Monet naiset ovat tiimalasi hahmo. Jos sinulla on käyrät-leveämpi lantion ja rintakuva ohuempi vyötärö sitten keskipitkällä ja pitkällä, aaltoileva tai tukka on hyvännäköinen. Se tuo huomiota hiukset ja kasvot, eikä rintaan ja lantioon.

Salaisuus on lisätä kehon hiukset. Tämä pehmentää koko näyttää ja tasapaino kaiken ulos. Jotkut otsatukka ja sivuosa voi myös olla hyvä vaihtoehto, koska ne kehystää kasvosi.

Mitä välttää

Suorat hiukset vain korostaa acurvybody, joten se on parasta välttää. Oikotietä ja updos voi myös laittaa keskittyä kehon ja jopa tekee pään vaikuttaa kohtuuttoman pieni.

Piilota isot korvat

On tiettyjä yksittäisiä ominaisuuksia, että naiset haluavat vähätellä samoin. Yksi näistä on suurempi korvat ja monet naiset saavat tapana tucking hiukset taakse korviaan.

Jos tuntuu korvia ovat hieman suurempia kuin haluat, yritä pitää hiukset niiden yli. Se voi tarkoittaa saada leikkaus, joka ei tätä luonnollisesti tai rikkomalla hiukset karkki tapa.

Piilota iso otsa

Otsatukka ovat erinomainen ratkaisu tahansa nainen, joka on korkeampi hiusraja ja tuntee hänen otsa on liian suuri. Voit mennä tyylikäs tylppä tai valita seksikäs puoli-lakaista (joka voi myös piilottaa korvat).

load...