Pidä terveet hiukset tyylikkäinä tottumuksina

12 marraskuu 2018

Katsokaa ympärillenne jotkut naiset tiedätte hyvin hiukset. Miten he saavat tällaista mehevä lukot? Ovatko ne vain onnekas? Mahdollisuudet ovat, vaikka onni näyttelee pieni rooli, isompi osa menee miten he hoitavat mane.Keeping terveet hiukset ei tarvitse olla kallista tai erittäin aikaavievää; se vain on oltava ensisijaisesti you.Adopt joitakin tai kaikkia näitä viittä terveiden hiusten tottumukset ja piiska lukot kuntoon.

Seuraa rutiini

Terveet hiukset alkaa normaalin ylläpidon. Kuinka helppoa tai monimutkaista rutiini on edelleen sinun, mutta kiinni yksi on tärkeä. Kaikkien hoito vaihtelee, mutta kaiken pitäisi sisällyttää puhdistus, ilmastointi ja kosteuttava. Kun sinulla on kaikki elementit paikoillaan, se on erittäin tärkeää, että noudatat tämän hoito - on syy sitä kutsutaan rutiinia. Sattumanvaraista hoito johtaa umpimähkäinen tuloksiin. Naiset, joilla terveellisin lukot ovat niitä, jotka laittaa aikaa hoitaa niitä.

load...

Hypätä suojaava muotoilu kelkkaan

Vaikka maksimoi hiusten kasvu ei ole yksi tavoite, suojaava tyylejä voi silti hyötyä sinulle. Pidä hiukset ylös ja pois kuivaus ja vahingollista elementit pitää kosteuden, antaen harja pysyy notkea ja pehmeä. Monet naiset heti ajatella "pulla", kun he ajattelevat suojaavia, ja yhdessä ajatusta vedetty takaisin pulla tulee ajatus "tylsä". Suojaava tyylit vain mielikuvitus on rajana! Kyllä, klassinen nuttura toimii, mutta muita tyylejä voit kokeilla, jotka vielä pitää TRESSES fantastinen muoto kuuluu:

Paitsi että tämä lista osoittaa, kuinka monia vaihtoehtoja olet suojaavassa tyyli, mutta nämä tyylit toimivat luonnon tai suoristaa hiukset.

load...

Trim tarpeen

Päät mustat hiukset voi olla erityisen herkkä. He vanhimmat osat hiukset ja he usein kuivin. Sinulla on todellakin kiinnitettävä erityistä huomiota mane päiden estää heitä tulemasta hyvin kuiva ja hauras. Vaikka parasta hoitoa, mutta leikkaa usein välttämätön osa terveellistä hiustenhoitotuotteita. Päät voidaan jakaa tai vain tullut niin kuivaa, että mikään määrä päivittäin kosteutta tekee todellista merkitystä. Verhoiluun ei ole leikattu, mutta. Niin kauan kuin voit seurata terveet hiukset tottumukset suurimman osan ajasta, sinun ei tarvitse leikata yli 1/4 1/2 tuuman muutaman kuukauden välein. Mitä enemmän harjoittelet käyttämällä suojaavaa tyylejä, sitä vähemmän sinun täytyy leikata pois.

Lue myös:

Käytä oikeat työkalut

Naiset, joilla on terveet hiukset välttää tiettyjä työkaluja, jotka he tietävät ovat haitallisia niiden lukot. Näitä ovat scrunchies tai Hiuslenkit metalli kappaletta, kammat ja hampaat sijoitettu liian lähelle toisiaan tai särmät, kova bristled harjat ja vanhanaikainen lämmön työkalut metallilevyjä. Sinulla on monia valintoja hiustenhoitotuotteita ja lisävarusteita, jotka on suunniteltu rasita mane - ne ovat saatavilla laaja hintaluokassa, liikaa, joten sinun ei aina tarvitse käyttää paljon rahaa saada laatua työkaluja. Käytä vain työkaluja ja tarvikkeita, jotka eivät vedä, vedä tai repiä hiukset pois.

load...

Suojaa lukot

Yksi nopeimmista, halvin ja helpoin tapoja pitää hiukset terveenä peittää sen yöllä. Se on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas. Valitse silkkinen tai silkinpehmeä karva kansi (ostaa Amazon), sujauttaa päälle TRESSES ja nukkua hyvin tietäen, että hiukset eivät jää kiinni puuvilla tyynyliina tai anna puuvillan imeä pois kaikki hiusten kosteutta. Kaikki eivät tykkää kattaa hänen hiukset, vaikka niin sijasta hiukset konepellin, kokeile silkkinen tai silkinpehmeä tyynyliina (ostaa Amazon). Se on yhtä tehokas ja menee pitkä matka kohti varmistaa heräät pehmeä karva, jota ei ole kuivunut.

load...