Pitääkö minoksidili tyydyttävän hiusrajan aikaan?

9 marraskuu 2018

Kuten finasteridi, minoksidiili on tieteellisesti todistettu parantaa hiusten kasvua ja mahdollisesti auttaa miehillä kaljuuntuminen kasvattavat ”kadonnut” hiukset.

Kuitenkin on olemassa joitakin keskustelua verkossa vai ei minoksidiili teosten karvat ympärillä hiusraja. Testeissä käytetään varmistamaan FDA, minoksidiili ensisijaisesti testattiin päälle päänahan ja kruunu, tuloksena on yleinen uskomus, että se toimii vain näillä alueilla.

Tästä huolimatta on olemassa paljon todisteita siitä, että minoksidiili on tehokas edistää hiusten kasvua koko päänahassa, mukaan lukien hiusraja.

Tässä oppaassa tutustumme tieteen takana minoksidiili antaa sinulle syvempää ymmärrystä siitä, miten se toimii, miksi se on tehokas ja siksi se on syytä harkita (yhdessä finasteridi) jos olet huomannut hiusraja alkaa ohut ja väistyä.

load...

Minoksidiili ja hiusten kasvua: tiede

Minoksidiili on vasodilator, eli se on suunniteltu laajentamaan verisuonia ja parantaa verenkiertoa tietyillä alueilla kehosta.

Kun käytetään paikallisesti muodossa seerumin tai vaahtoa, minoksidiili lisää veren virtausta osat päänahan jossa hiukset kasvaa. Lisäämällä verenvirtausta, enemmän happea ja ravinteita on voitava kuljettaa jokaiseen karvatupen, edistää kasvua ja hiusten terveydelle.

Toisin finasteridi, joka toimii vähentämällä DHT verenkiertoon, minoksidiili ei tiedetä olevan vaikutusta hormonien. On parasta ajatella Minoksidiili paikallisena ratkaisu, joka voi auttaa parantamaan hiusten kasvua, kun finasteridia on suunniteltu suojaamaan oman follicles DHT.

load...

Yksi yleisimmistä harhaluuloja minoksidiili on, että se on ainoa tehokas päänahassa ja kruunu. Lyhyesti sanottuna, monet ihmiset ovat vakuuttuneita siitä, että minoksidiili ei ole tehokas estämään hiustenlähtöä ympäri hiusraja. Tämä johtuu väärinymmärryksestä tutkimuksia minoksidiili.

Alkuaikoina, ennen kuin siitä tuli valtavirtaa hiusten hoito, minoksidiili kehitettiin hoitoon verenpaineesta.

Huomaamatta, että minoksidiili tuotettu hiusten kasvua huomattava haittavaikutus, tutkijat Upjohn (yhtiö alunperin kehittää lääkityksen) repurposed sitä ajankohtainen hiusten hoito miesten kärsivät androgeeni hiustenlähtö.

Uusien lääkkeiden mennä markkinoille, ne täytyy läpäistä tiukka testi prosessi osoittaa, että ne eivät ole ainoastaan ​​turvallisia, mutta myös tehokas.

Lue myös:

Upjohn käynnistänyt laajoja kliinisiä kokeita minoksidiili kaikkialla Yhdysvalloissa 1970-luvun lopulla, ja testaus jatkuu vuonna 80 ja 90. Tehoa puolella tämä testaus enimmäkseen keskittynyt minoksidiili vaikutuksista hiusten kasvua ympäri päänahan ja kruunu.

load...

Esimerkiksi eräässä tutkimuksessa vuodesta 1986 keskityttiin vaikutuksista minoksidiilin kaljuuntuvassa kruunu. Tutkimuksessa 53% osallistujista koki merkittävän hiusten kasvua. Lyhyesti, Upjohn huomasi, että minoksidiili toimi erittäin tehokkaasti, mutta keskittynyt suurin osa sen testauksen päälaen ja päänahan.

Useimmat muut tutkimukset minoksidiili ovat arvioineet hiusten kasvua päänahassa. Esimerkiksi, toisessa tutkimuksessa vuodesta 2012 testattiin 5% minoksidiiliä vastaan ​​2% minoksidiiliä, uudelleen laskemalla karvat noin päänahan pikemminkin kuin lähellä hiusraja.

Suurimmaksi osaksi, väite, että minoksidiili toimii vain päänahan ja päälaen tulee tähän tutkimukseen. Se ei ole niin minoksidiili ei ole tehokas ympärillä hiusraja (loogisesti, se on), mutta se ei toistaiseksi ole ollut laajaa tutkimusta suoritettiin minoksidiili ja hiusraja palauttaminen.

Onko minoksidiili työtä väistymässä hiusraja?

Minoksidiili toimii parantamalla verenkiertoa alue, jolla sitä käytetään. Soveltaa sitä omaan päänahan ja se voi mahdollisesti parantaa verta ja ravinteita karvatupet, parantaa hiusten tiheys ja lisäämällä kasvuvauhti.

Sinänsä ei ole mitään syytä minoksidiili pitäisi toimi väistymässä hiusraja. Karvatupet hiusraja eivät eroa merkittävästi muista teidän päänahan tai kruunu, mikä tarkoittaa, että kannattaa silti kokea hyödyt minoksidiilin kun soveltaa sitä hiusraja.

On myös lukemattomia empiirisiä tapauksia ihmisiä väistymässä hairlines parantamiseen kasvu ja paksuus käyttäen minoksidiili.

Kuitenkin juuri nyt ei ole mitään yksityiskohtaista tieteellistä tutkimusta vaikutuksista minoksidiili on hiusraja. Sellaisena se on parasta katsoa minoksidiili jonakin mahdollisten hyötyjen sijasta sillä taattu tapa kasvattavat hiusraja.

On myös syytä harkita minoksidiili yhdistettynä DHT esto kuin finasteridi. Tutkimukset osoittavat, että minoksidiili ja finasteridi voi olla synergistinen vaikutus hiustenlähdön estämisessä, jolloin kaksi lääkitys suosittu combo suojaamaan hiusraja ja päänahka kaljuuntuminen.

load...