Pitkät kampaukset miehille kuvagalleria 2019

9 marraskuu 2018

Volumous ja vapaasti virtaava, pukea aaltoileva mane kanssa ylpeä yllään sitä pitkään. Mitä pidempi pituus osoittaa oman kippurassa parhaimmillaan, mutta varmista ja pyydä stylisti leikattu muoto omaan harja. Et silti haluavat säilyttää valvonnan koska yhden pituus tyyli ei kohteliaisuus kiharat paras. Kun muotoinen, voit käyttää aaltoja au luonnollista tai toteuttaa kuvion kuten tässä kuvan, luoda off-keskiosa, ottaa tasainen villisika harjalla on bang alueelle ja puhaltaa pois edestä sileä. Tämä rentouttaa yli-kaikki vaikutus aaltoileva tyyli. Käytä tuotteita, jotka taistelevat kosteus ja hallita karkeutta. Viimeistele ilme muutama tippa nestemäistä paistaa tuotetta annostellaan kämmenten dispergoidaan läpi aaltoileva lukot.

Beachy

Sinun ei tarvitse asua rannalla on ranta-kuten hiusten kuin näyttelijä Taylor Kitsch. Kasvata hiukset pois noin leuan ja enimmäkseen yhden pituuden ympäri. On stylisti siru pohjaan kevyellä kerrospukeutuminen tai texturizing luoda lisätty liikettä. Jos sinulla ei ole pääsyä aurinkoinen ilmasto, jossa aurinko luonnollisesti suutelee hiukset, luoda auringon suuteli ilmeen hiukset kysymällä stylisti varten Ombre kohokohta (joka menee kevyempi pohjalle siirtymällä tummempi tyveen) tai on muutamia poimintoja maalattu satunnaisesti säikeet kutsutaan BALAYAGE. Tärkeintä on muistaa, että sen pitäisi näyttää yhtä luonnollisesti auringon kevennetty kuin mahdollista. Getting perinteinen kohokohta jonka Foiling tai Lippis menetelmä näyttää liian strategisesti sijoitettu. Spray hiukset merisuolalla spray lisättyä rakenne ja näytät olet hirtettiin kymmenen koko päivän!

load...

Paksu ja kiiltävä

Jos olet ollut onni siunataan paksu, koko pään hiukset, esitellä sitä kasvattamalla sitä. Esittele upea harja saamalla pitkä kerroksia leikataan ympäri, jossa kerrospukeutuminen myös kehystys kasvosi. Voit tehdä vakava osaksi tässä kuvassa, jonka isku kuivaamalla hiukset yhteen suuntaan voimakkaasti pois puolelle, että luonnollisesti virtaa. Voit karkeasti puhaltaa kuivaa loput hiukset tossing sormet tukkaan kun se kuivuu alla lämpöä. Se luo luonnollisen liikkeen. Tyypillisesti kevyempiä hiukset, sitä vähemmän se loistaa ja tummempi hiukset, sitä enemmän kiiltoa tulee läpi. Jos tunnet tarvitset lisää kiiltoa, käytä shampoo ja hoitoaine, joka nimenomaan lisää kiiltoa. Kun kuiva, käytä kevyt pito paistaa pomade valvontaa ja lisätä kirkkautta varmistaa paksut pää hiukset ei näytä tylsää ja kuivaa.

load...

Yksinkertaisesti suora ja pitkä

Klassisesti pitkät suorat hiukset voivat näyttää hyvältä missä iässä tahansa. Keskeinen asia on muistaa tekstuuria hiukset. Jos olet harvennus, joko päälle tai ulottuvuuteen, älä yritä vetää pois pitkät hiukset. Pitkä sitkeä, ikävä hiukset näyttää kauhea kenellekään. Mutta niin kauan kuin olet terve pää hiukset, pitkät suorat hiukset voivat näyttää salaperäinen, komea ja seksikäs! Muista pitää harja näyttävät terveiltä säännöllisesti pesemällä ja ilmastointi kosteuttavia tuotteita. Säännöllinen koristeita ovat myös tärkeitä, koska olet alttiita split päättyy joka aiheuttaa murtumia hiukset. Vähemmän on enemmän tyyli hiukset joten käytä pelkkä jätettävä voide hoitoaine, joka on kevyt ja keskittyi päissä. Varmista, että hiustuotteita haise kun voidaan taata, että ihaillen kädet löytävät tiensä kulkee oman pitkät säikeet.

Ehkä hieman takkuinen

load...

Itse asiassa hieman takkuinen on seksikäs, kunhan et jäljitellä Scooby Doo merkki Shaggy. Jos sinulla on luonnollinen aalto hiukset, tämä on erinomainen mahdollisuus luoda tyyliin pidempi. Voit pelata päällään otsatukka eteenpäin, pois puolelle, tai työntää takaisin. Pukeutua tyyliin täynnä ympäri kasvoja tai työntää sivuille korvien taakse. Pidemmät pituudet vaihtavat oman tyylinsä samalla aliarvostus. Stylisti pitäisi leikata pitkän kerroksia liikettä ja sivut ovat hieman lyhyempi, valmistuttuaan tulee pidempi niskassa pituus. Tämä tyyli olisi aika vähän huoltoa varten; kuitenkin suuremmat pituudet voivat esitellä öljyjä helpommin. Estämään rasvainen näköinen moppi hiukset, muista pestä hiukset säännöllisesti ja käsittelemään päättyy, kun on altis jakaa päättyy enää pituudet. Työ kevyt pito grooming kermaa valvoa; muuten hieman sotkuinen moppi on tavoite päällään tämä näyttää.

Pitää hallinnassa

Haluat antaa lausunnon kanssa pitkät hiukset, joka tuottaa myönteisen vastauksen. Pitkät hiukset voivat tehdä suuren lausuman, mutta oleellisesti, pitkät hiukset on vanha hiukset. Vanhetessaan, se on altis vahingolle split päättyy ja rikkoutuminen sitominen hiukset ylös kuminauhat. Poistaa mahdollisuudet vahinkojen huolehtimalla TRESSES. Hydraatti hiukset kosteuttava shampoo ja hoitoaine. Älä ohita ulos hoitoaine kun on enää pituudet hiukset! Jos satut olemaan altis öljyinen kerääntyä päänahan, vaihda kerma huuhtele pois hoitoaine kevyellä spray hiuksiin jätettävä joka olet keskittyä vain päihin hiukset. Perinteiset kuminauhat ehdottomasti vaurioitua, joten jos sinun täytyy sitoa hiukset takaisin, murtumisen estämiseksi käyttämällä hiukset siteet, jotka on suunniteltu vähemmän vahinkoa. Lämpö myös vahingoittaa hiuksia, joten tarkkaile hiustenkuivaaja, joka on tehty keraaminen lämmityselementti. Sisäiset keraamiset yksikkö tasoittaa alas hiukset kynsinauhoja vaan sitten puhaltaa sen auki, ja todella supistetaan kuivumisaika! Kun hiukset ovat kuivat, lisätään muutama tippa nestemäistä paistaa tuotetta käsiisi ja työn kautta hiukset.

Siisti ja erosimme puolella

Pitkät hiukset ei tarvitse etsiä sotkuinen tai muistuttavat hippi. Voit olla hoidettu tinkimätön tyyli vaikka pitkät hiukset. Pitää hiukset leikattu noin lapa-pituus kevyellä kerrostamalla päiden kautta. Enää voi olla vaikeampi hallita. Pesun ja ilmastointi kosteuttavia tuotteita tarvitaan suurempia osuuksia hiukset, annostele kevyt pito geeli hiusten läpi. Haluat ohjaus, ei murskata, niin varmasti se on kevyt tilalla geeliä. Tee liioiteltu sivuosa hieno hammastettu kampa, menee suoraan takaisin osan kanssa, ei kulmassa. Kun tuote on ja osa on luotu, ota tuuletettu harjalla ja puhaltaa kuivaa hiukset työskennellessään pitää hiukset erosivat. Sinulla on nyt hiuksesi veistämä ja lukita kuntoon. Kevyellä pitoon pomade; toimi joitakin hiusten läpi hillitsemiseksi frizzing ja kiillotus pois tyylikäs vaikutus.

Mies-bob

Perinteinen bob on yksi pituus ympäri, mikä tarkoittaa ei kerrokset, mutta voidaan kallistaa suoraan ympäri tai ylösalaisin kulmassa. Miehelle, tämä saattaa näyttää freakishly kuten Johnny Depp versio Willy Wonka, joten ihmisen bob, kerrospukeutuminen ja luonnon aalto auttaa vetää pois tämä näyttää tyylikkäästi. Pitäen bob näköinen maskuliininen, pituus pitäisi pudota juuri leuan linjaa. Sieltä stylisti voi muotoilla hiukset luonnollisen tekstuurin. Tässä kuvassa, malli on luonnollinen aaltoja, jossa takana ja sivuilla on hieman pinottu kerroksittain. Edessä on vielä pitkä, joka tekee siitä erottuu tulossa shag hiustenleikkuun. Voit myös vetää pois ihmisen bob suorat hiukset. Tucking säikeet korvien takana keuliminen leuan linjaa pitää Willy Wonka tarkastella loitolla. Tyyliin kevyt pito geeli tai muotoilu kermaa valvontaa ja määritelmä.

Lue myös:

Työntää taakse korvan

Tämä tyyli on rento pidetään siistinä tucking säikeet korvan taakse. Tämän saavuttamiseksi ilme, pyydä stylisti leikata hiukset leuan ja kerros alkuun rytinällä. On tärkeää, ettei mennä liikaa shag kampauksen, kuin tarvitset hiukset kasvojesi ympärille tarpeeksi pitkä työntää korvien taakse. Ei ainoastaan ​​tucking kontrollitutkimusta, pitää hiukset pois naamasi, se todella näyttää uskomattoman maskuliininen, koska se osoittaa pois neliön leuan linjaa. Liian paljon tuote voi tehdä tämä näyttää taipuvainen naisellinen, joten pitää se yksinkertainen. Käytä kevyt pito geeli kosteisiin hiuksiin hieman valvontaa. Kun kuiva, käytä kevyt pito pomade pala pois kerrokset edessä ja takana, ja sitten työntää pois!

Rokki

Pitkät hiukset on tarkoitus olla hauskaa ja kuka on hauskempaa kuin rock-tähti! Onneksi päivä ison hiukset bändejä ovat ohi, niin ei tarvitse ajaa ulos ja permanentti että pitkät hiukset. Sen sijaan suuntaus näyttää olevan liukas suora pidempi säikeet putoavat noin Pitkä. Voit leikata hiukset kaikki yhtä pitkiä tai on kevyt kerrospukeutuminen ympärille kasvot kuvassa tässä mallissa. Kun tyyli hiukset, sinun kannattaa käyttää suoristus balsamia tai seerumista. Tämä auttaa tasoittamaan tahansa aaltoilee hiukset. Jos haluat ottaa sen askeleen pidemmälle ja saada hiukset todella suora, kun kuiva, käytä silitysraudan hiuksiin. § hiukset pois puoli tuumaa kohdat, alkaen niskassa, ja käy jopa huipulle. Pidä raudan liikkuvat hiukset, työ sen juuresta ja käynnissä alas kärkien hiukset Strand. Tehdä tätä tekniikkaa koko pää hiukset ja kun valmis, sinun on kiinni suorat hiukset! Pala pois vihjeitä käyttämällä hiusvaha päiden kautta. Sinut valmis rock and roll!

Veti takaisin

On aikoja, kun tarvitset hiukset vedetty ulos naamasi työskennellessään jotain tai urheilusta kuitenkin vetämällä hiukset takaisin voi myös näyttää hyvin tyylikäs. Jos hiusten pituus putoaa noin leuan linjaa, vetää vain yläosa hiukset alhaisen poninhäntä, koska kuvassa tässä mallissa. Jos hiukset on pidempi, mennä eteenpäin ja vedä kaikki hiukset takaisin. Tärkeintä on muistaa pitää ponytails alhainen. Älä vedä hiukset korkealla kruunu päätäsi, muuten et näyttävät täysin naisellinen. Korkea ponytails olisi varattava hyvät. Muista ottaa suurta huolellisuutta vetämällä hiukset takaisin. Perinteinen kuminauhat lisätä suuri jännitys hiukset ja aiheuttaa rikkoutumista hiukset, katkaiseva lastuja. On olemassa lukuisia kelo vapaa hiukset kuminauhoja markkinoilla saatavilla estää vahingoittavat hiuksia. Jotkut ovat valmistettu joustavasta, joka on sileä ja vetää helposti läpi hiukset, kun taas toiset poistavat metallisia kiinnikkeitä hiukset bändi. He tulevat eri värejä kirkkaasta, ruskea, musta ja hauskoja värejä, tosin Neuvoisin teitä vastaavat hiukset bändi kanssa luonnollinen väri.

Tarkoituksella Messy

Tämä tyyli voidaan vetää pois lyhyen, keskipitkän ja pitkän pituudet. Tärkeintä on muistaa olla sinun stylisti raskaasti kerros hiukset ympäri. Kerroksia ja koostumus on ystäväsi luomaan tarkoituksella vain vyöryivät sängystä näyttää. Kun olet kuivaus hiukset sormilla heittämään hiukset alaisena lämpöä. Et halua mitään lopullisia partings hiuksiin, vain luonnollisia liikkeitä. Meri suola spray voi myös olla hyvä idea käyttää kosteisiin hiuksiin ennen kuivaamista lisätä tekstuuri hiukset. Kun kuiva, käytä jäykkäliikkeisempiä tuote, kuten hiusten tahnan tai kitti, toimivat hyvin osaksi kämmenien kunnes on selvää, ja sitten jakaa kautta lukot, tossing hiukset kuten mennä. Vaivaton tyyli, joka pitää sinut reunalla muotia.

Kerroksittainen

Kerrospukeutuminen on hiusten leikkaus tekniikkaa käytetään hiusten luoda sekoitettu eripituisten hiusten. Kerrospukeutuminen voi tapahtua lyhyellä, keskipitkällä tai pitkien hiusten, koska uudelleen, se on yksinkertaisesti tekniikka mukana leikata hiukset. Kerrokset voivat vaihdella suuresti, kuitenkin. Voit olla yksi puolipitkät hiukset ympäri, ja vain hiukset kehystys kasvosi kerroksittain ylhäältä alas. Voit olla ympäri kerros, joka auttaa luomaan liikkeen ja tekstuurin samalla poistaa irtotavarana. Tai kuten kuva tästä mallista, voit olla kauttaaltaan kerroksen lisäksi kerrostamalla runkoon kasvosi. Riippuen vaikutuksesta haluat luoda, stylisti voi kerros hiukset vastaavasti. Kerroksia näyttää enemmän määritellään suora tukka, kun taas tukka se antaa koko ulkoasua muodoissa. Vain joka bob hiukset täysin kaikki yhtä pitkä. Useimmat tyylit vaativat jonkin verran kerrospukeutuminen, onko konservatiivisesti tai voimakkaasti kerrostettu riippuu tyyli olet kuvaaminen. Käyttämällä pomades, vahat, lietteet ja pastat auttavat pala pois kerroksia, luo määritelmä ja ulottuvuus.

Rastatukka

1970-luvulta lähtien, rastat ovat olleet suosittu tapa pitää pitkiä hiuksia, erityisesti Afrikkalainen Amerikan miehet. Rastat ovat pääasiassa jossa hiukset on sotkuinen tai solmittu nauhoiksi keloja. Vaikka helpompi luoda maton prosessi tiukempi kiertynyt kuvioita kuten löytyy Afrikkalainen American men tahansa hiustyyppiset voidaan coaxed kanssa jonkin verran työtä osaksi dreadlock, vaikka suorin kuvioita. Takkuinen kelat voi olla kapea tai leveä, riippuen etusija. Voitte varmasti anna hiukset matta luonnollisesti pitkän aikaa laiminlyömällä yleensä hiukset harjalla, kammalla tai hoitoaine kuitenkin käyttää tervettä pää rastatukka jotka ovat tyylikkäitä, se on parasta hakea stylisti joka on erikoistunut rastat, kelat ja käänteitä. Pitämään pelkää näyttää raikkaalta, haluat säännöllisesti pestä shampoolla. Piparminttu shampoo auttaa pitämään päänahan tunne kutinaa ilmaiseksi. Muista vältellä sheavoi ja mehiläisvaha tuotteita, sillä ne voivat luoda kertyminen. Muista, että jos päätät et enää halua urheilulle oman pelkää, lukot on leikattava pois, jättäen sinut tyypillisesti kaksi tuumaa hiusten vasemman ympäri.

Windblown

Ottaa tuuletin sinua aina ole mitä suosittelen tuottaa windblown vaikutus hiukset. Sen sijaan sen jälkeen, kun stylisti leikata hiukset pitkät kerroksia ympäri, jonka haluat muotoilla hiukset pois kasvosi samalla kun määritellään kerrokset. Tämä ilme on tarkoitus näyttämään helpolta ja reipas. Suihkuta texturizing spray kuten merisuola sumu hiukset, käännä hiukset ylösalaisin ja puhaltaa kuivaa hiukset kun heitin sormilla. Kun enimmäkseen kuiva, käännä takaisin ylöspäin ja käyttämällä tuuletettu harjalla, föönaa vetäessään hiukset takaisin ja pois kasvosi. Kun kuivaus on päättynyt, hiero kevyt vahaa käsissäsi ja hajottamaan hiusten läpi, sopusoinnussa liikkeen käyntiin poissa kasvoilta. Lopputulos tulee näyttämään olet ylinopeutta alas kiitotien tyylillä!

load...