Pixie hiukset 2019: tyylit, joita me rakastamme tällä hetkellä

11 marraskuu 2018

Pixie on tulossa entistä suositumpi kuin useammat naiset saavat hiukset leikataan tämän poikamainen-vielä-vielä-naisellinen-tyyliin. Itse tonttu on niin suosittu, se näkyy tässä luettelossa kuumimmista Short Kampauksen Trends.

Ja se ei ole ihme, että tonttu on niin suosittu. Se on ärtyisä, mutta naisellinen. Se voi olla söpö, seksikäs, hienostunut tai outoja.

Tässä kuvagalleriassa, jaan suosikkini Pixies hetki. Huomaat salaisuuksia jokaisen leikattu ja miten tyyli heille, plus oppia, mitä kasvojen muotoja ja hiusten kuvioita voidaan saada pois tonttu.

load...

Vaikka monet tontut ovat perinteisesti lyhyitä kaikkialla, modernit tonttu yleensä nykii ja teksturoidut pidempien otsatukka, jotka antavat sinulle ton tyyli vaihtoehtoja. Näet esimerkkejä nykii, teksturoitua tonttu koko tämän gallerian.

Voiko tonttu sopii sinulle?

On twothings pitää mielessä kanssa pixie: kasvojen muoto ja hiusten rakenne. Seuraavassa on muutamia nyrkkisääntöjä, kun se tulee Pixie, vaikka pitää mielessä uskon vakaasti kauneutta sääntöjen on tarkoitus olla rikki:

Miten tyyli Pixie

Riippuen hiusten rakenne, joka on tonttu voi olla erittäin vähän huoltoa tai vaatia hieman vaivaa aamulla. Jotkut naiset ovat täydellinen pörröpäinen rakenne että vain näyttää loksahtavat paikoilleen ilman suuria tuotteen tai edes tarvetta shampoo usein, nämä ovat naisia, jotka myöntävät helposti niiden Pixies käy hetkessä tyyliin. Silti jokainen näistä naisista on toinen tonttu käyttäjäänsä joka vaatii hänen tonttu on korkea vaativa paljon tuotteen ja päivittäistä shampoot.

load...

Naisilla hieno, tasainen hiukset, sinun täytyy luoda kuvioita tuotteen. Naiset, joilla on karkea tai kihara tukka täytyy pehmentää niiden hiukset jätettävää hoitoaineet.

Michelle Williams'sexy tonttu

Täällä, näyttelijä Michelle Williams esittelee version tonttu. Mutta kun hän ensin leikkasi hiuksensa, hän ei ollut niin varma, että hän piti siitä.

Williams sanoi Elle UK että hän "kasvanut sitä," sanoo: "Tunnen itseni lyhyet hiukset. Ja se on ollut todella pitkä aika, kun olen oli pitkät hiukset, viisi vuotta. Tietenkin vain ihmisiä, jotka pitävät sitä ovat homojen ja tyttöystäväni. Suoraan miesten kautta linjan eivät osaksi hiukset! leikkasin sen, että yksi suora mies, joka on koskaan halunnut lyhyet hiukset ja minä käyttää sitä muistoksi joku todella rakasti sitä."

Kate Mara täydellinen piecey Pixie

Kun näyttelijä Kate Mara leikkasi hiuksensa tähän ihana pala-y pixie kesällä 2015, ihmiset rakastivat sitä. No, paitsi hänen isä.

load...

Mara kertoi Kelly Ripa Live Kelly ja Michael, ”Sain yhdenlaisen negatiivinen asia sanoi minulle. Olen tekstin viesteistä isäni toinen päivä sanomalla Kaipaan sinua, ja hänen vastauksensa oli, kaipaan hiukset. Joten, kiitos isä!”

Hänen hiusmuotoilija, Mara Roszak, kertoi People että Mara "välittömästi omistaa" hänen uuden kampauksen. ”Tonttu on jotain, joka on merkittävä päätös tehdä; henkilöllä on oltava prepared.she on niin kauniita luusto ja ominaisuuksia, joten tiesin menossa Pixie olisi täydellinen hänen. Se on jotain hän on aina halunnut tehdä, ja kiinnostus on ollut uskomaton.”

Charlize Theron platinantuotannon Pixie

Kun Charlize Theron ilmestyi vuoden 2013 Oscar tällä pixie aliarvostus, The Twittersphere sekosi. Theron uusi hiustyyli oli heti nimeltään "paras" ulkonäön Oscar. Kysymys kuuluu, voit saada pois tonttu hiustenleikkuun, jos et ole niin upea kuin Charlize. Ehdottomasti. Tämä leikkaus näyttää hyvältä useimpien kasvojen muotoja.

Pixie voi tuntua pesu-ja-go tyyppi leikkaus, ja se on. Kuitenkin sinun tulee kiinteyttää joka viides kuuteen viikkoa. Tämä leikkaus on myös paras naisille ilman Kinky, tukka, sanoo julkkis stylisti Rodney Cutler Glamour Magazine.

Anne Hathaway

Anne Hathaway leikkasi hiuksensa tässä tonttu ja pidetään se lyhyt vuosia, kunnes kesällä 2014, kun hän alkoi kasvaa sitä.

Pidä nämä vinkit mielessä ennen kuin hypätä pixie kelkkaan:

Rihanna

Lue myös:

Rihanna on tunnettu muuttumassa hänen kampaus muutaman kuukauden välein. Hän on takaisin joilla on pitkät hiukset, mutta hän on ollut tonttu leikkaus vähintään kahdesti uransa.

Ursula Stephen, Rihannan stylisti, kertoo Elle UK -lehden miksi hän ja Rihanna päätti katkoa laulajan pitkät hiukset tähän tonttu leikkaus MTV VMA Awards syyskuussa 2012, "Olimme kaipaavat mitä olemme tehneet ennenkin. Mutta halusin sen olla hieman erilainen."

Viimeisen kerran Rihannan hiukset olivat lyhyet oli vuonna 2008, mutta se oli pidempi päällä. Saada tämä näyttää musta, afro-karva, Stephen kertoo Elle, sinun pitäisi "rentoutua, kääri ja kiinteän rauta hiukset luoda tätä katsoa. ​​Jos hiuksesi ovat luonnostaan ​​suora tai vain on hieman aaltoilevaa voit mennä suoraan kohti leikata."

Denise Welch: 2 versioita Pixie kampaus

Kaikki eivät näyttää hyvältä erittäin lyhyet hiukset kuitenkin. Naiset, jotka ovat petite näyttää hyvältä erittäin oikoteitä. Vältä tämä tyyli, jos olet hyvin ylipainoinen. Haluat enemmän hiuksia tasapainottaa kehon. Se ei myöskään ole hyvännäköinen naisten pitkät kasvot tai Super tukka.

Vanhemmat naiset näyttävät hyvältä Pixie kampaus.

Mia Wasikowska

Löydät ehkä vaihtaa meikkejä kun saat tonttu hiustenleikkuun. Edessä on esillä; olet huomiota herättämättä kanssa ärtyisä hiustenleikkuun, niin mene rohkean huuli (ajatella kirkas pinkit tai punaiset) tai ulkonevat silmät (pitkät ripset ja hämmästyttävä luomiväri väri).

Faith Hill

Kun Faith Hill debytoi tällä tonttu hiustyyliä CMA Awards marraskuu 5, 2014 reaktiot sekoitettiin. Jotkut ihmiset rakastivat sitä, jotkut ihmiset mieluummin Hill allekirjoituksellaan pitkät hiukset.

Suosittu tonttu hiukset

"Kaikki ne palasiksi painotaa poskipäät ja silmät, se on melkein kuin rakentaa poskipäät vähentämisen kanssa", kertoo stylisti Jimmy Paul Allure Magazine on pixie hiustenleikkuun samanlainen Nora Zehetner, Kuvassa.

Halle Berry

Tässä mitä Halle Berry oli sanottavaa blogiin Stylelist hänestä pixie aliarvostus:

"Olen parhaani itse kun olen erittäin lyhyet hiukset. Silloin tunnen kaikkein kuten minä ja useimmat luottavainen. Minulla on ollut pitkät hiukset kunnes olin noin 18 tai 19, kun aloitin toimiva. Menisin koe ja nähdä joka toinen tyttö huoneessa pitkät, tukka - olipa se luonnollinen tai kudottu. Muistan ajatelleeni tämä ei toimi minulle. Minun täytyy jotenkin olla erilainen näitä tyttöjä, joten leikkasin kaikki hiukseni pois. Menin kansliapäällikön ja hän melkein sydänkohtauksen. Hän sanoi: 'Et tule koskaan toimimaan. Et enää kaupallista.' Ja sanoin, 'Juuri sitä. Näytänkö joka toinen tyttö ja he koskaan huomaavat minut.' Kahden viikon kuluttua tein, että sain ensimmäisen toimiva työpaikka. Se oli 'Living Dolls' ABC. He jopa sanoivat minun oli erilainen. Ja se tuntui minulle" Berry kuulemma sanoi.

Audrey Tautou

Audrey Tautou on tunnetuin moderni julkkis kanssa tonttu (paitsi ehkä Halle).

Ginnifer Goodwin

Kun Ginnifer Goodwin katkaista hänen harteille ulottuva tukka tulee tonttu, se oli iso uutinen kauneuden blogeja. Muut julkkikset seurasivat perässä ja nyt on tarpeeksi upeita Pixie leikkauksia muutaman kuvagallerioita.

Koska hän debytoi hiuksensa sen tonttu muodossa, Goodwin on sittemmin kasvanut ulos alkuun hänen hiukset, pitää loput lyhyt. Tämä suosittu tonttu tyyli on erittäin monipuolinen, mukaan stylisti Anh Co Tran sisään Allure Magazine.

"Pitää se enää päälle antaa sinulle että monipuolisuus lakaista se sivuun, osa sen keskellä, vedetään taaksepäin tai luoda aaltoja", sanoo Co Tran. "Se on myös imartelevaa lähes kaikille. Voit vähätellä neliön leuan tai pyöreät kasvot."

Kris Jenner n Pixie kampaus

Hän on matriarkka kiistanalainen Kardashian perhe (rakastan niitä tai vihata heitä, he eivät aio pois), ja hän on kulunut hänen hiuksensa Pixie vuosia.

load...