Pompadour 2019 hairstyling vinkkejä modernille naiselle

11 marraskuu 2018

Elpyminen Pompadour on aiheuttanut varsin hälinää julkkis ja hiusten uutisia. Olemmeko valmiita tähän suuntaus herätetään 1940-luvulta?

Julkkis hiusmuotoilija Raphael Reboh of Femme Coiffure Hair Spa Miami Beach, joka vastaa kesyttää palmikot Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Claudia Schiffer ja Chrissy Teigen, tarjoaa asiantuntija-apua tähän rohkea suuntausta. "THE Pompadour on täydellinen klassinen ulkoasu naisille, jotka haluavat vetää hiukset pois heidän facebut silti halua olla ärtyisä ja hauskaa" Raphael sanoo, "mutta se ei ole helppo tyyli vetää pois heikkohermoisille. "

load...

Monet naiset voivat saavuttaa tämän moderni yksinkertaistetusti. Esimerkiksi, jos sinulla on reunan (ajatella Miley Cyrus ja pinkki), mennä kuvioitu tyyppiä käyttämällä hiusten kitti ja hometta muodon Pompadour. Jos sinulla on enemmän understatedelegance persoonallisuuttasi, kanavan Janelle Monáe asenne - hänen klassinen Pompadour pehmeästi tyylistä työskennellä hänen luonnollinen rakenne ja voidaan koristeltu muutamalla kaino hiukset tarvikkeet.

Täällä, Raphael jakaa julkkis tyyli vihjeitä täydellisen modernin Pompadour.

Vaihe yksi: saada oikea hiustenleikkuun

"Aliarvostusprosentti on avain", Raphael painottaa. "Leikkaa hiukset tavalla, joka muovaa sinun kasvojen muoto." Texturizing tekniikat auttavat saavuttamaan oikean korkeuden ja muokkaavat oman Pompadour kampauksen, mutta sinun tulee silti muodon, joka toimii kun et rokkaa että pumppu 'eivät siksi, Totta puhuen, tämä ei ole tyyli että 'll todennäköisesti kiertämiseen, kun ruokaostoksilla. Työskennellä oman hiusmuotoilija, hiusten rakenne ja hiusten pituuteen, joka parhaiten sopii elämäntapa.

load...

Vaihe kaksi: luovat perustan

Aloita prepping märät hiukset mousse tai volumizing spray ja kuivaa hiukset pyöreällä harjalla tai vihje päätäsi ylösalaisin saada mahdollisimman äänenvoimakkuutta. Saada perus perusta Pompadour, sinun täytyy vetää hiukset takaisin sivuilla, jättäen ylä- / edessä hiukset on. Jos hiuksesi ovat pitkät, luoda kierre takana ja pidä 2 nastat (yksi ylhäällä ja toinen alhaalla), sitten kiusaa ylä- ja kampaa osaksi kierre.

Lue myös:

Jos hiuksesi ovat lyhyet, käytä Pomade tai vahatuotetta ohjata hiukset sivuille takana tai alas; kunhan se on lähellä päänahan, jättäen ylä- / edessä hiukset tyyli osaksi Pompadour muotoon.

Vaihe kolme: tyyli Pompadour

Muotoa ja tekstuuria Pompadour tyyli on oikeastaan ​​vain haluat. Taivas on rajana, niin sanotusti. Avain on saavuttaa oikea korkeus ja vankka perusta. Kun pieni osa yläosan läpi oman Pompadour, Raphael ehdottaa pienellä pyöröharja pitämään tyyli yhdistettynä. Lämmin kunkin osan ja kuivausrumpu, ja että kukin osa jäähtyä pysyä paikallaan.

load...

Voit myös käyttää curling rautaa tai kiinteän rauta luoda muodon jos pyöröharja ei ole sinun tyyli apuväline. Luomaan enemmän curl oman Pompadour antaa sinulle pehmeämmän ilmeen, kun taas suorempi muotoilu antaa oman hieman reuna pumppu.

Älä pelkää tease hiukset tyvestä (kokeile root-nosto jauhetta kuten tämä) ja käyttää kampaa pehmentää ulkoasua jälkeen kiusanteko.

Vaihe viisi: viimeistely tyyli

Raphael jakoi että tärkein osa luodaan Pompadour ilme on tuotteen käytät. "Sinun täytyy kuivaa hiukset hyvin ja käyttää matta tahna ilman kiiltoa että pitää sen paikallaan", hän sanoo. Tämä tyyli tulee rakenne pitää kaiken yhdessä ja hyvä vankka hiuslakkaa loppuun tyyliä ja pitää sitä flopping yli puoli läpi yön. Jos sää vaatii korkea ilmankosteus, suosittelen viimeistely spray joka estää kosteuden, kuten tämä.

Se on hyvä idea harjoitella tätä tyyliä kerran tai kaksi ennen päällään. Kun olet oman Pompadour täydelliseksi, yhdistä se hieman bling ja smokey silmää dramaattinen katsoa tai pitää se pehmeä klassinen sarja helmi korvakorut ja kansikuvatyttö-arvoinen meikkiä. Vaihtoehdot ovat todella loputon. Se on täydellinen tyyli illanviettoon kaupungilla tai loma kokoontuminen, mutta on valmis erottua ja huomataan kanssa Pompadour.

load...