Pubin karvojen poisto bikinihyllyyn ja sukupuolielimiin

13 marraskuu 2018

Sinulla on vaihtoehtoja häpykarvat poistoa tällä herkällä alueella. Jotkut ovat väliaikaisia ​​ja helppo tehdä, kun taas muilla menetelmillä kestää hieman enemmän työtä, kustannuksia ja aikaa, mutta kestää kauemmin. Siirrymme kunkin vaihtoehdon avulla voit valita paras hiusten kynsistä tapa valintasi, iho ja hiukset tyyppi.

Bikini vahaus

Erittäin suosittu menetelmä kynsistä hiukset jopa kuusi viikkoa käyttäen hartsia-vaha se löytyy salongit ja kylpylät kaikkialla. On monia bikinit vahaus tyylejä valita from-alullepanijan saamaan kaiken pois ja kaikkea siltä väliltä.

Vaha oman bikinirajasta (hiukset ulkopuolella säännöllinen Sukkahousut linjaa) voidaan tehdä kotona. Jos haluat jotain enemmän (kuten Brasilian) ammatillinen nimitys olisi made.Learn Lisää:

load...

Sokerointi

On olemassa kahdenlaisia ​​sokerointi: liitä ja geeli. Molemmat ovat luonnollisia ainesosia, kuten sitruunamehua, sokeria ja vettä jättäen sinut hiukset vapaasti jopa kuusi viikkoa. Monet ihmiset suosivat sokerointi yli vahaus, koska se on vähemmän kivulias ja hellävaraisempi iholle. Kaikki suuret plussia varten bikinialueen! Sama periaate pätee täällä vahaus. Voit puhdistaa bikinirajasta, mutta äärimmäiset tyylejä Ajanvarausvastaanotto ammattilaisten kanssa. Tee oma tuote noin pari dollaria (saada resepti) ja käyttää sitä tahnaa (lue ohjeet) tai lämmitetään mikrossa ja käyttää sitä geeliä (lue ohjeet).Learn Lisää:

load...

Parranajo

Käyttämällä partakone on ehdottomasti helpoin ja nopein tapa päästä eroon hiukset vaikka tulokset ovat lyhytikäisiä. Intiimi parranajo oppaita sekä naisilla että miehillä, joiden avulla saat läheinen, turvallinen parranajon välttäen yhteisiä ongelmia, kuten naarmuja ja sisäänkasvanut hairs.Learn lisää:

Laser / IPL

Käyttämällä pulssi valo poistaa karvatupen, se on FDA: n hyväksymä pysyvää karvojen, mutta ei pysyvää karvojen poistoa. Yleensä se sopii niille, joilla on ihon sävyt kevyempiä puolella ja tummat hiukset, koska laser kohdistuu pigmentti (väri hiukset).

Lue myös:

Althoughthere ovat kodin laitteiden (katso lista) likethey're ole hyväksytty käytettäväksi sukupuolielimissä, vain bikinirajan. Professional laser karvojen poistoa hoitoja tarvitaan poistoon sukupuolielimissä.

load...

Jos sinulla ei ole tumma tukka tai pienehköjä ihon sävy, ME sileä ja tehdään kohdella hiusten kaikista ihon sävyt turvallisesti.

Lue lisää:

Elektrolyysin

Tässä menetelmässä käytetään sähkövirtaa, on paras maine ja se on ainoa tapa hyväksynyt FDA pysyvää karvojen poistoa. Toisin laser karvojen poistoa, sinun ei tarvitse tiettyä hiusten tai ihon värin saavuttamiseksi results.Learn Lisää:

Epilaattorit 101

Nämä laitteet irrota karvat juurineen varten you.While monet ihmiset valittavat epämukavuus käyttämällä ensimmäisen kerran niitä, se on yksi tapa saada viikkoa hiusten-vapaata skineasily kotona.

Monia malleja ja hintaluokissa ovat saatavilla. Vaikka klassinen Epilady kelat on edelleen markkinoilla, ne ovat kulkeneet pitkän matkan eri featureslike nopeustasoja, kulma ohjaa andchangeable päätä.

Ihokarvojenpoistovalmis- (karvanpoisto voiteet)

Vahva emäksinen tuote vioittuu hiukset niin, että se voidaan helposti pyyhkiä pois. En ole suuri fani karvanpoistoaineet. Vaikka niillä on suunnilleen sama karvaton aikaan kuin parranajo, ne eivät yleensä luoda niin terävä kärjestä kuin käytettäessä partaveitsi.

Tulokset kestää vain sinulle pari päivää eniten. Vain olla varovainen, koska karvanpoisto voiteet sisältävät vahvoja kemikaaleja ja voivat jättää palovammoja, erityisesti herkän bikinialueen. Niitä ei tulisi käyttää sukupuolielimissä, vain hiukset ulkopuolella alushousut line.Try tuotteen tehty erityisesti Bikinirajojen, kuten Ready Betty (lue arvostelu).Learn Lisää:

load...