Ratkaisut yleisiin miesten hiusongelmiin

13 marraskuu 2018

Harva meistä on onni olla täydellinen pää hiukset. Useimmat kaverit ovat ainakin yksi yleisimmistä miesten hiusten ongelmia käsitellä. Ei hätää, mutta löytyy ratkaisu lähes jokaiseen miesten hiuksia hässäkkää.

Eroon Harmaat hiukset

Monet sanovat, että harmaat hiukset "näyttää erotettu" ja sinun pitäisi jättää yksin. Oletko koskaan huomannut, että ihmiset kertovat, että ovat lähes aina niitä, jotka eivät ole harmaita hiuksia !? Päästä eroon harmaa, olen aina suositella hakevat neuvoja ammattilainen colorist. Haluat väri näyttää hienovaraista ja luonnollista, ja olet paljon vähemmän todennäköisesti saavuttaa luonnollinen seuraus kotona. Nykyään monet yritykset tekevät ammattituotteet (kuten Redken for Men Color Camo), joka sulautuu pois harmaita hiuksia ilman täysin obliterating luonnollista väriä.

load...

Miten hallita otsakiehkura

Ahhh. Cowlicks. Ne ärsyttävä vähän nukka hiukset kiinni ylös koko paikka voi olla todellinen kipu, hyvin, tiedät mitä. Olen nähnyt kaverit menettävät mielensä ja sirinä hiuksensa pois turhautumista heidän cowlicks. Kanssa otsakiehkura, avain on joko leikata se riittävän lyhyt, jotta otsakiehkura ei kestä tai jätä tarpeeksi kauan, joten ei tarpeeksi painoa pitämään hiukset alas. Hyvä parturi tai kampaaja pitäisi pystyä arvioimaan pituus ja leikkaa sen mukaisesti. Tietenkin, liberaali soveltaminen muotoilutuotteita voi myös auttaa kesyttää levoton mane samoin.

Making hienot hiukset Näkyvät Paksumpi

Hieno, veltto hiukset voi olla tyyli painajainen. Onneksi on oikea aliarvostus ja hyvä tuotevalikoima, voit antaa hennoille hiuksille illuusion paksuus. Lyhyempi, kerroksittain leikkaus, shampoolla ja vakioitiin paksuuntumista shampoo ja hoitoaine, ja tyylistä oikea tuote voi antaa hienot hiukset lisätty tilavuus, rakenne ja tukea.

load...

Käsittelevät hiustenlähtöön

Mikään ei voi olla järkyttävää kaveri, varsinkin kun hän on nuorempi, kuin menossa kalju. Mitä sinä teet? Kasvata sitä, kampa sen yli, Buzz sen pois? Suoraan sanottuna, en ole suuri fani huumeita, mattoja, voiteet, tai järjestelmiä, kun se tulee käsitellä hiustenlähtöä. On parasta hyväksyä sen, mitä luonto on antanut sinulle ja saada hyvä hiustenleikkuun (hyvin lyhyt suuri haircut) auttaa minimoimaan ulkonäkö harvennus. Keskity pitämään kehon ja ihon terveenä ja pitää, että vaatekaappi näköinen upea eikä kukaan (paitsi sinä) ei oikeastaan ​​edes huomaa sinun harva päänahan.

Lue myös:

Korjaamassa "hattu päähän"

Välttää hattu hiukset on todella ei-murskata. Eivät yksinkertaisesti hattuja. Tietenkin se on helpommin sanottu kuin tehty, hatut ovat käteviä pysyä lämpimänä ja pitää aurinko pois silmämme ja pois päänahan. Välttää hattu päähän, ei hattua, joka on liian tiukka ja koskaan laittaa yhteen, kun hiukset on kostea. Poistaa linjan luoma hattu, nopea kääri kuuma, kostea pyyhe tepsiä tai voit märkä kädet ja ajaa ne läpi hiusten uudelleen aktivoida muotoilutuotteita ja auttaa treenata sisennystä jättämää hattu.

load...

Tekemisissä kuivat hiukset

Kuivat hiukset voi johtua paljon asioita, kuten sampoolla liian usein kuumaan veteen, alkoholiin perustuvia muotoilutuotteita, liiallista isku kuivaus, allasveden liikaa auringolle altistumisen, ja äärimmäistä kuumuutta. Yksinkertaisesti sampoolla harvemmin viileämpää vettä ja käyttämällä kosteuttava shampoo ja hoitoaine on usein kaikki, että useimmat kaverit pitää tehdä korjata kuivat hiukset dilemma.

Miten hoitoon rasvainen tukka

Rasvainen tukka voi olla todellinen ongelma. Rasvainen pää hiukset voivat tehdä sinulle likaisia ​​ja huonosti hoidettuja (ja voi jopa olla epämiellyttävä haju). Sampoolla useimmiten ei ole aina hyvä ratkaisu (se voi tehdä päänahan tuottaa vieläkin öljyä). Sampoolla kerran päivässä shampoo leimatun nimenomaan rasvoittuvat hiukset yleensä tepsiä, mutta ehkä kääntyä luontaistuotteet kuin huuhtelu sitruunamehua tai etikkaa auttaa poistamaan öljyä hiukset.

Miten vähentää kihara miesten tukka

Minusta ei ole mitään, näyttää paremmalta kuin paksu pää tukka. Pitää nuo kiharat tulemasta kihara tai liian epämääräisenä on melko helppoa. Kyse valvontaa. Käyttämällä hyvä tuote kuten Tigi Bed Head Miesten kippurassa Defining Cream kosteisiin hiuksiin ja sitten jättää hiukset yksin auttaa pitämään kippurassa erotettiin ja vähentää sähköisyyttä.

Miten hallita Paksut hiukset

Joten, olet ollut kirottu super-paksu pää hiukset? Meidän kaikkien pitäisi olla niin onnekas, eikö? Ymmärrän paksut hiukset on varmasti oma haasteita. Tärkeintä on leikata hiukset todella lyhyt tai jätä tarpeeksi kauan siten, että paino pitää sen alas. Oikeuden käyttö muotoilutuotteita voi myös tehdä valtava ero hallitsemisesta paksu harja.

Miten hallita karkea karva

Niin elämä käsitellään olet paksu, karkea pää hiukset, joka muistuttaa teräsvillaa pad? Joo, se voi olla ongelma. Onneksi karkea karva voidaan hallita oikealla leikkaus, oikea shampoo ja hoitoaine, ja käyttäen parturi tai kampaaja joka osaa työskennellä karkea karva.

load...