Reese Witherspoonin parhaat kampaukset

11 marraskuu 2018

Reese Witherspoon on Hollywood kauneutta ja klassinen blondi, joka on palkittu punainen matto monissa eri kampaus Super pitkä ja suora super lyhyt ja kihara ja kaikenlaisia ​​siltä väliltä.

Tyypillisenä sydämenmuotoiset kasvot, Reese näyttää parhaiten kampaus keuliminen silmänsä ja vähätellä hänen vahvat leukansa. Tahansa hiustyyli otsatukka tai pitkät aallot pehmittää kova leuka. Kaikki seuraavat leikkaukset Reese ovat melko imartelevaa (ole yllättävää, koska hän ei ole tarpeeksi rahaa, jotta saatiin paras hairstylists.

load...

Jos teet sen loppuun gallerian, voit jopa saada nähdä Reese kuin brunette vuonna 2004.

Kampaus sydämenmuotoiset kasvot: 20 Mairitteleva Cuts

Reese Witherspoon Super blondi kerroksellinen leikkaus

Kampaus sydämenmuotoiset kasvot: 20 Mairitteleva Cuts

Piilossa arpi

Back in 2012, Reese Witherspoon astui ulos punainen matto kaikkein upea otsatukka (Kuvassa) ja kun hän paljasti "The Graham Norton Show," hänen uusi otsatukka eivät olleet kauneutta lausunto tai raikkaan, ne on todellakin piilossa arpi hän sai viimeisen syyskuuta, jolloin hän kohtasi 84-vuotiaan kuljettajan, kun hän oli poissa lenkille Santa Monicassa.

load...

Päätin tehdä hieman tutkia ja löysi useita kuvia Witherspoon jo lokakuussa hyvin huomaamaton side otsassa (katso kuva tästä). Mitä rakastan tätä tarina ei ole uusi otsatukka, tai että Witherspoon meni ulos ja noin hiuksillaan veti takaisin poninhäntä vain kuukausi tapahtuman jälkeen, mutta että näyttelijä käsitellään tilannetta armon. Witherspoon ei syyte (kuljettaja oli mainittu jättämisestä periksi jalankulkijan suojatien), ja hän ei mene lehdistölle tarina. Sen sijaan, kuukautta myöhemmin, hän osaa nauraa sille.

"Olen laskeutui aivan pääni, ja minulla on arpi, joten minun uusi kampaus. En muista paljoakaan siitä, mutta ihmeellisesti - ja luojan kiitos! - Olen kunnossa", sanoi Witherspoon show. "He sanoivat Olen erittäin kovapäinen."

Toinen syy rakastaa yksi Amerikan rakastavaisille.

Reese Witherspoon tukka

Kampaus sydämenmuotoiset kasvot: 20 Mairitteleva Cuts

Reese Witherspoon kanssa flatironed hiukset

load...

Kampaus sydämenmuotoiset kasvot: 20 Mairitteleva Cuts

Reese Witherspoon kasvaa hänen otsatukka

Kampaus sydämenmuotoiset kasvot: 20 Mairitteleva Cuts

Reese kerroksittain leikattu pitkin hänen jawline

Lue myös:

Kampaus sydämenmuotoiset kasvot: 20 Mairitteleva Cuts

Reese Witherspoon aaltoja ja otsatukka

Olen himoita Reese otsatukka. Itse en himoitse niistä niin paljon, olen kerran saanut aikuiseen out versio hänen erittäin suosittu aliarvostus. Se on kasvanut ulos, koska niin paljon kuin rakastan otsatukka, ne kasvavat liian nopeasti, ja olen liian laiska saada toinen kuukausi bang trimmit (paljon ystäväni Jim harmiksi: "Mutta olet kauneuden editori! Sinun pitäisi katsoa laita yhteen!"). Niille teistä valmis laittamaan vaivaa kapenevan bang näyttää, tässä on hänen stylisti salaisuuksia, kohteliaisuus InStyle Magazine:

Original text