Salisyylihapon shampoo estää hiustenlähtöä: miten se toimii?

11 marraskuu 2018

Käytetään hoitoon kaiken akne hilse, salisyylihappoa on ainesosa, joka on yleisesti todettu shampoot, hoitoaineet, ja muut hiustuotteita.

Itse asiassa se on yksi useista tärkeistä hilseenestokomponentti ja hiustenlähtöä ehkäisevä ainesosien mukana meidän DHT esto shampoo.

Salisyylihappo suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti iholla ja karvatupet. Se voi estää tali kertyminen, vähentää akne kehittää naamasi ja päänahan. On myös osoitettu vähentävän hilseen muodostumista, pitää päänahan ei kuolleita, hilseilevä iho.

load...

Tässä oppaassa tutustumme mitä salisyylihappoa tekee ja miten se toimii, jossa on useita tieteellisiä tutkimuksia, jotka näyttävät, miten salisyylihappoa vuorovaikutuksessa ihoa ja karvatupet.

Mistä salisyylihappoa?

Salisyylihappo on laajalti käytetty lääke- aine, jota käytetään hoitona kaiken syyliä ja kovettumia hilse, akne, silsa ja monia muita ihosairauksia.

Esiintyy luonnostaan ​​tietyissä elintarvikkeissa, kuten saksanpähkinöitä, maapähkinöitä ja karhunvatukat, salisyylihapon alun perin peräisin Salix alba, tai valkopajun kuori.

Salisyylihappo toimii turvallisesti ja tehokkaasti strippaus pois iho, tai ulkoinen kerros ihoa. Varovasti poistamalla ihon uloimman kerroksen, salisyylihapon estää ihoärsytystä kuin näppylöitä, sieni-infektiot ja hilse kehittää ajan.

load...

Erittäin turvallinen ja laajalti käytetty, salisyylihappoa on listattu WHO Luettelo olennaisista lääkkeistä yhtenä tärkeimmistä lääkkeiden ainesosat maailmassa.

Mitä salisyylihappoa tehdä?

Kun käyttää paikallisesti shampoo, salisyylihappoa luonnollisesti nauhat pois uloin kerros orvaskeden, jolloin kuollutta ihoa pestä pois päänahan kun shampoo ja hoitavat hiuksia.

Hilse on epämiellyttävä, kutiava hiukset, monet yleisimmistä päänahan olosuhteet pahenee, kun kuollutta ihoa saa rakentaa teidän päänahan. Voit ajatella salisyylihappoa välineenä irtoaminen kuolleiden ärtynyt iho, jolloin se on helpompi pestä pois, kun suihkussa.

Ainutlaatuinen kemiallinen rakenne salisyylihappoa tekee siitä yhden tehokkaimmista ainekset tunkeutuu päänahan ja kasvojen puhdistamiseen.

Toisin kuin useimmat shampoo ainesosia, salisyylihappo voi solmia ja puhdistaa huokoset, estäen öljyä kertyminen ja auttaa unclog karvatupet. Tämä voi tarkoittaa terveellisempiä hiusten kasvua ja vähemmän ihon kysymyksiä, kuten seborrooinen ihottuma tai hilsettä.

load...

Esimerkiksi 2002 tutkimuksessa todettiin, että ihmiset käsitelty shampoon, joka sisältää sekoitus salisyylihappoa ja rikin oli havaittavissa määrän vähentämistä ihon hilseily (kuiva, hilseilevä iho) heidän päänahkaa.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos olet huomannut hilse tai päänahan kutina aiheuttama ihon kuivuminen, salisyylihappoa on harkitsemisen arvoinen lisäykseksi teille hiustenhoitotuotteita protokollaa.

Lue myös:

Salisyylihappo ja hiustenlähtö

Vaikka salisyylihappoa ei liity suoraan vähenemiseen hiustenlähtö (kuten minoksidiili tai finasteridia), se voi mahdollisesti olla rooli auttaa sinua pitämään enemmän hiuksia.

Tämä johtuu siitä, että salisyylihappo on elintärkeää pesemällä pois ylimääräinen tali - vahamainen, öljymäinen aine, joka voi sisältää dihydrotestosteroni tai DHT, keskeinen androgeeni hormoni vastuussa hiustenlähtö miehillä.

Tällä hetkellä ei ole mitään vakuuttavaa tieteellistä näyttöä siitä, että liiallinen DHT sisältämä päänahan talin voidaan edistää miesten kaljuuntuminen. Kuitenkin pesemällä pois tali on ihanteellinen pitää päänahan terveenä ja vapaa akne, ärsytys hilseen ensiksi.

Lyhyesti sanottuna, sinun pitäisi tarkastella salisyylihappoa ihmelääke kaljuuntuminen? No kuitenkin tarjoaa erilaisia ​​todistetusti hyötyä päänahan ja hiusten terveyttä sekä mahdollista alentaa DHT teidän päänahan pitämällä ihon raikas, puhdas ja ylimääräisen hilse ja tali.

Kuinka tehokas salisyylihappoa?

Useat tutkimukset on suoritettu salisyylihappoa mahdollisuuksia toimia hiusten hoitoon. Yksi, 2002, verrattuna salisyylihappoa Nizoral shampoo - suosittu hilseenestoshampoo - selvittää, joka oli tehokkain hoito hilse ja tali-ihottumaa.

Tutkimuksessa todettiin, että molemmat tuotteet merkittävästi parantunut taliköhnän ja vähentänyt hilse päänahassa. Kuitenkin, ihmiset käsiteltiin salisyylihappo shampoo oli suurempi parannus kutina aiheuttamia oireita seborrooinen ihottuma.

Toinen tutkimus vuodesta 2012 osoitti, että salisyylihappo on tuotettu huomattavia parannuksia ihon punoitus, kutina, epämukavuus ja kuiviin aiheuttaman seborrooinen ihottuma.

Tässä tutkimuksessa käytettiin kahta seoksia salisyylihappoa - yksi sekoitus salisyylihapon lipohydroxy happo, ja yksi salisyylihapon siklopiroksiolamiini ja mentoli. Molemmat kaavat on tuotettu mitattavissa, merkittävä parannus, jossa vain pieni ero kunkin ryhmän välillä.

Lyhyesti, salisyylihappoa toimii erittäin hyvin hoitoon hilse ja ihon oireita taliköhnän. Tämä on varmistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa. Vaikka se voi myös auttaa hoidettaessa hiustenlähtö, ei ole mitään tieteellisiä tietoja todistaa tämän vielä.

On salisyylihappoa turvallista käyttää?

Salisyylihappo on ylivoimaisesti nähdään turvallinen ja tehokas aine hoidettaessa kuivan ihon ja päänahan olosuhteet, kuten hilsettä tai seborrooinen ihottuma. Useimmin raportoitu haittavaikutus on ihon ärsytystä, vaikka tämä on erittäin harvinaista ja yleensä hyvin lievä.

Suurimman osan ajasta, salisyylihappoa käytetään suhteellisen pieniä määriä osana hiukset terveyden ja hilse ehkäisy shampoo. Käytä sitä niin usein kuin olisit normaali shampoo vapauttaa ja pestä pois ylimääräinen iho tali pitämään hiukset ja päänahka optimaalisessa kunnossa.

load...