Salonki täydellinen rypistyminen on mahdollista

14 marraskuu 2018

Tiedät miten se on: jätät kampaamo kun katkaistava ja purkautua ja juuri voi lopettaa koskematta hiukset; se on pehmeä, kiiltävä ja täynnä kehon. Millainen noituus on tyyliniekka käyttämällä saada hiukset tuntuu että ja miksi työtänne epäonnistua yritettäessä luoda että mässäily kotona? Se on kaksi-osaa tuotetta, yksi osa työkaluja, ja yksi osa taitoa. Vaikka olet puuttuu taito, nämä toimenpiteet voivat auttaa pääsemään lähemmäs salon täydellinen rengasrikko kotona.

Se alkaa todella hyvä shampoo

Tuotemerkin shampoo käytät on todella toissijainen miten käytät sitä. Tiesitkö olet luultavasti sampoolla hiukset väärässä kokonaan? Hiusmuotoilija on saada hiukset näyttävät hyvältä, koska hän varmistaa hiukset on shampoolla kunnolla ja että kertyminen ja epäpuhtaudet poistetaan pesemällä ja huuhtomalla todella hyvin. Jos et ole käyttänyt selventävä shampoo tällöin, se voi olla aika eroon hiukset kaikista tuotteista ja gunk että hiukset kerää.

load...

Hoitoaine laskee

Luottaa meihin, hiukset ja päänahan ulkonäköä ja yleistä terveyttä riippuu suuresti käyttää oikeutta hoitoaine. Kun ihmiset vihaavat hoitoaine, me yleensä löytää se, koska ne eivät huuhtele sitä tarpeeksi hyvin, aiheuttaen kertyminen ja karvat saada rasvaiselta ja tasainen. Se ei ole hoitoaine vika. Valitse oikea hoitoaine hiustyypeille ja huuhdo erittäin hyvin.

Tuo on taika juoma

Nyt kun olet tajunnut, miten pestä ja hoitavat hiuksia kuin todellinen ammattilainen, sinun täytyy käyttää tuotetta. Todella ja vakavasti, stylisti on saada hiukset tuntuu mahtava käyttämällä useamman kuin yhden tuotteen hiuksiin. Tietenkin jokainen hiukset tarvitsee erilaisen tuotteen yhdistelmän ja olisimme täällä koko päivän, jos yritimme kattamaan sitä, mutta valtaosa ihmisistä voi saada suuren rengasrikko kolme tuotetta:

load...
  1. Hiusöljy
  2. Frizz vähentäminen / silottava seerumi
  3. Blow-kuivaruiskutusriskin

Käytän juuri tämän yhdistelmän tuotteiden 90% asiakkaani kampaamossa ja aina vaikuttavia tuloksia. Tarkka tuotteet ja merkit saattavat vaihdella hiustyypeille, henkilökohtaisista mieltymyksistä, ja saatavuus. Jos rakastaa niin hiukset tuntuu jälkeen stylisti tapahtuu hiukset, kysy häneltä, mitä hän käyttää tehdä hiukset tuntuu siltä.

Jokaisen pitäisi käyttää hiukset öljy

Hiukset öljy kosteuttaa, pehmentää, Selvittää, vähentää sähköisyyttä ja kesyttää kuriton hiukset. Laitan sen hiuksiani jälkeen pyyhekuivain ja ennen koskettamista hiukseni kampa tai muita tuotteita, ja sama pätee minun asiakkaille. Levitä hiukset öljy ensisijaisesti päihin hiukset, käyttäen hyvin pieni summa keskikohdan ja kohti päänahan. Jos hiukset on taipumus saada öljyinen tai rasvainen, tuotteen pitämiseksi pois päänahan.

Lue myös:

Sileä seerumit kaikille hiustyypeille

load...

Vaikka hiukset eivät ole kovin kihara tai kuriton, tasoittava seerumi voi tehdä kaikki ero teidän rengasrikko, ja ota hiuksia keskimäärin uskomatonta. Tosin en ohita tämä vaihe on muutaman asiakkaista Olen että on sileät, nolla kähertää hiukset, mutta nämä ihmiset ovat melko harvassa. Useimmat ihmiset taistelevat jonkinlainen karkeutta, kiemura tai unruliness ja voivat hyötyä hieman tasoittaa seerumin.

Sovella tasoitus seerumin vasta kammattu tukka. Et tarvitse paljon. Haluan antaa hiukseni ilma kuivua hieman ennen tasoittava seerumi. Se auttaa pitämään tuotteen harvennus johtuu liiallisesta veden hiukset. Soveltaa, hiero tuote välillä kämmenten ja työn kautta hiukset sormin. Kampaa varmistaa tuotteen jakautuu tasaisesti.

Meidän suosikki tasoitus seerumit juuri nyt:

Jos et ole havainnut isku kuivasumun vielä. Pitää kiinni hiukset eivät

Levittämisen jälkeen tasoitusta seerumia, sovelletaan muutamia suihkeita isku kuivaruiskutusriskin hiukset. Keskittyä tuotetta latvoihin ja kampaa läpi varmistaa tuotteen jakautuu tasaisesti. Ylimääräistä kosteutta ja kiiltoa että suosikkini isku kuivaa sumutetta antaa tehdä tällaista eroa siinä, miten minun asiakkaan hiukset tuntuu. He myös sattuu haju hämmästyttävä.

Oikeat työkalut tehdä kaikki ero

Saada suuri salonki täydellinen rengasrikko on enimmäkseen seurausta erinomaisia ​​tuotteita, mutta oikeat työkalut varmistaa paremmat tulokset. Tarvitset kaksi asiaa:

  1. Todella suuri keraaminen pyöreä harja tai ilmaa harjalla
  2. Ammattitason hiustenkuivaaja

Näen naisten kitsastella hiukset työkalut kaiken aikaa. Että väsynyt muovi hiusharja kylpyhuoneessa laatikkoon ei tee sinulle mitään palveluksia, hyvät, ja investoimalla ammattitason hiustenkuivaaja tekee suurempi ero kuin sinulla voisi koskaan kuvitella.

load...