Seitsemän syytä hiuksesi ohenee

12 marraskuu 2018

Harvennus hiukset ja hiustenlähtö on hyvin todellinen ja vakava ongelma naisille kaikkialla. Jos olet piilossa tai sivuuttaa harvennus hiukset, vaikka olen varma, että tuntuu ainoa on meri pitkä, paksut päät hiukset, et ole yksin. Hiustenlähtöä naisilla on paljon yleisempää kuin voi ajatella; naiset kaikkialla ovat asiantuntijoiden peittää ongelma kampaus ja hiuslisäkkeet, hattuja ja huiveja. Vaikka hiustenlähtö miehillä ismore yleistä ja varmasti enemmän sosiaalisesti hyväksyttävää, naisten hiustenlähtö on usein lakaista maton alle. Se on jotain emme puhu muiden kanssa, se voi olla uskomattoman kiusallista, ja meidän eivät välitä. Jos sinulla on hiustenlähtö tai vakavasti harvennus hiukset, kehotan teitä tekemään asialle jotain ennen kuin on liian myöhäistä. Aloittaa, sinun täytyy selvittää, miksi olet menettämässä hiukset. Tässä on seitsemän syitä hiukset voidaan harvennus ja muutamia vinkkejä saada hiustenlähtöön kurissa.

Emotionaalisen stressin

Kehomme voi vastata stressiä monin tavoin. Hiustenlähtö on yksi niistä. Emotionaalisen stressin voi laukaista hiukset merkittävästi hidastaa tai tainnuttaa se on normaalia kasvun aikana. Monta kertaa emotionaalinen stressi voi johtaa ruokavalion stressiä (epäterveellinen syöminen tai merkittävä ravinnonpuutteen) ja oikeastaan ​​lumipallo hiustenlähtöä ongelma. Hoitamaton henkinen stressi, masennus, ahdistus, tai mielenterveyden häiriöt ovat usein syynä hiustenlähtöä naisilla.

load...

Hoitoon ja vähentää oman henkistä stressiä, usein avulla lääkäri tai mielenterveyden ammattilainen, johtaa lopulta regrowth hiukset, ajan mittaan.

Fyysinen stressi

Kuten henkinen stressi, kehomme voi vastata fyysinen stressi, kuten sairaus, vamma tai leikkauksen hiustenlähtö, ja on itse asiassa melko yleistä. Fyysinen stressi liittyy usein käyttämällä reseptilääkkeitä, anestesiaan ja todennäköisesti johtaa korkea henkistä stressiä. Sivuvaikutuksia lääkkeitä, saatat olla määrätty fyysinen stressi voi olla haittavaikutuksia, jotka sisältävät hiustenlähtöä. Näetkö miten kaikki nämä hiustenlähtö tekijät voivat alkaa kutoa yhteen?

load...

Tietenkin, jos olet ollut sairas, ovat korkeita lääkitystä, on ollut hiljattain leikkaus tai vamma tarvitsevat aikaa parantua ja aika hiustenlähtö kääntää itse. Palauttaminen hiukset jälkeen fyysisen rasituksen oikeastaan ​​riippuu siitä, miten kehon paranee ja palautuu normaaliksi.

Sairaudet

Hiustenlähtö voi usein olla suoraa seurausta taustalla sairaus tai harvennus hiukset voi olla sivuvaikutus lääkitys, jotka olet ottaen, koska sairaus. Kilpirauhanen ja sydänsairauksia, vaikka potilasta hoidettiin, liittyy usein harvennus, hauras hiukset ja voi aiheuttaa hiustenlähtöä. Syöpäpotilailla, erityisesti kokemus hiustenlähtö kun kemoterapiaa lääkitys hoitoon sairautensa, ja se johtaa usein yhteensä hiustenlähtöön.

Keskustele lääkärin kanssa hiustenlähtö asioita, jos olet lääkitystä onko hiustenlähtö on normaali sivuvaikutus, ja ajoittaa fyysinen lääkärin kanssa, jos epäilet taustalla diagnosoimaton sairaus aiheuttaa hiustenlähtöä. Fyysinen ja muutamia yksinkertaisia ​​verikokeita voi paljastaa vastauksia tai sulkea pois syistä hiustenlähtö, mikä lisää elinkelpoisia mahdollisuuksia tutkia.

Lue myös:

Genetiikka

load...

Valitettavasti DNA voi olla syyllinen hiustenlähtö, ja siellä ei ole paljon, että voidaan tehdä, kun se on vain osa geneettisen koodin. Vaikka geneettinen hiustenlähtö on yleisempää miehillä, se voi varmasti tapahtua naisille. Jos äitisi, isoäiti tai tädit kärsi harvennus hiukset ja hiustenlähtö, vastaus saattaa piillä oman DNA.

Mitä teet kun genetiikka pelaavat vastaan? Ensimmäinen, keskustele lääkärisi ja varmista, että sinulla ei ole diagnosoimaton perhe lääketieteellisen huolta, ja toinen ottaa parasta hoitoa hiukset ja päänahka, että voit varmistaa, että hiukset kasvavat parhaimmillaan.

Huono dietti

Ravitsemukselliset puutteet voivat johtaa kaikenlaisia ​​terveysongelmia, ja hiustenlähtö on yleisempää henkilöillä, joilla on huono ruokavalio tai aliravitsemuksesta. Kun he sanovat, "olet mitä syöt", he eivät voisi olla oikeassa, kun se tulee hiukset. Jos kärsivät myös kuiva iho, lihavuus, korkea verenpaine tai ovat vitamiinin puutos, syy hiustenlähtö voi olla omassa ruokavaliossa.

Kun aloitat sisältää enemmän hiuksia terveellisiä elintarvikkeita osaksi ruokavaliota, hiukset alkavat näkyä vaikutuksia työtänne. Vaikeissa vitamiininpuutokset, ehkä nähdä lääkärin apua palauttamalla normaaliksi.

Hormonaalinen epätasapaino

Emme voi kertoa, kuinka suuri rooli, joka hormoneja pelata hiusten kuntoa. Kilpirauhashormonin epätasapaino (kuten edellä), ja raskaus tai synnytyksen hormonien (tai sen puute) on todennäköisesti yleisin syy hiustenlähtöön. Synnytyksen hiustenlähtö on erittäin yleistä, ja monet naiset, kun he lähestyvät ja menevät läpi vaihdevuodet. Muutoksia ehkäisymenetelmät voivat myös vaikuttaa hiusten paksuudesta.

Keskustele gynekologin noin hiustenlähtö huolenaiheita koet joitakin näistä suuria elämän muutoksia, varsinkin jos vanhemmat naisille perheenjäsenten kokenut hiustenlähtö raskauden jälkeen ja sen aikana ja sen jälkeen vaihdevuodet.

Synnytyksen hiustenlähtö on onneksi yleensä vain väliaikainen ongelma. Monet naiset menettävät huomattavan määrän hiuksia 6-12 viikkoa syntymän jälkeen tai sen jälkeen imetyksen, mutta hiukset usein regrows ja palautuu normaaliksi aikana 6-12 kuukautta. Jotkut naiset hiukset ei koskaan todella menee takaisin normaaliksi, ennen raskautta kunnossa, ja voi jopa muuttaa rakenne tai paksuutta raskauden jälkeen. Parantaa mahdollisuuksiasi paksut hiukset jälkeisen vauva, hyvää huolta päänahan ja syödä ruokavalion korkea hiukset terveellistä ruokaa.

Huono päänahan kunnon / väärässä hiustuotteita

Aivan liian usein, hiustenlähtö voitaisiin estää tai merkittävästi vähentynyt yksinkertaisesti huolehtimalla päänahan. Monet naiset harvennus hiukset käyttää volumizing shampoo ja hoitoaine hoitaa hiuksiaan ongelma. Ongelmana tässä on se, että volumizing tuotteet ovat liian kuivaus naisille harvennus hiukset, ja niiden käyttö voi itse tehdä hiustenlähtöön huonompi. Jos sinusta tuntuu, että hiukset on harvennus, eikä vain ohut rakenteeltaan, shampoo ja hoitoaine pitäisi päänahan vaaliminen. Suosittelemme Nioxin tuotteita naisille harvennus hiukset optimaalisen päänahan terveyden ja hiusten kasvua.

Kerro kampaaja tuotteista että parempaa huolta päänahan tai etsiä sanoja kuten "ravitseva", "päänahan hoito" tai "päänahan terveyttä" etiketissä.

load...