Siirtyminen luonnollisiin hiuksiin: 10 usein kysyttyä kysymystä

13 marraskuu 2018

Maailmassa, jossa tiedot ovat usein meidän ulottuvilla (tai laulu komento), sinulla voi olla paljon kysymyksiä, kuten kysymyksiä hiukset. Jos olet ajatellut siirtymässä takaisin hiuksiisi tai ovat jo aloittanut, se ei ehkä ole niin helppoa saada vastauksia haluat Kuten odottaa. Nämä usein kysyttyjä kysymyksiä hiuksiisi keksiä kerta toisensa naisilla, jotka haluavat tehdä siirtyminen kemiallisesti suoristettu, lämpöä koulutettu tai vahingoittuneet TRESSES takaisin juurilleen. (Jokainen kysymys linkit tarkemman artikkeli / selitys.)

Mitä tarkoittaa siirtymistä Luonnolliset hiukset?

Voit liittää siirtämässä kanssa jättäen relaxers takana, mutta menetelmä voi myös liittyä palaavat hiuksiisi mistä tahansa rakenne muuttavia prosessi. Tämä sisältää kuumuuden aiheuttamia vaurioita tai lämmön koulutusta jotkut naiset sanovat. Se voi myös liittyä jättää texturizers taakseen, mukaan lukien luihu "hallittavuus" tuotteita, jotka eivät aina mainostaa ole kemiallisia kuormattuna. Kun päätät palata kaikki luonnolliset harja, olet ojitusten tahansa tuotetta, joka pysyvästi muuttaa luonnollisen rakenteen hiukset kynsinauhoja. Jotkut naiset kuuluvat väri kuin muuttavaa ainetta, mutta useimmat hiusten väri ei muuta tekstuuri ollenkaan, ja vain vaikeita tapauksia se vahingoittaa hiuksia.

load...

Voin texturize hiukseni taas vaihtamassa?

Lyhyt vastaus on "ei", ei jos yrität siirtyä kaikki luonnolliset hiukset. Valitettavasti jotkut merkit markkinoida texturizers kuin jos he luonnontuotteita, joten naiset uskovat ole olemassa rakenne-muuttamatta kemikaaleja sarjasta. Kun näet jonkun tuotteen sanotaan parantavan hallittavuutta tai löysää kiharat varovaisesti. Mahdollisuudet ovat, onko se kutsuu itseään teksturointivälineen tai ei, sinun rakenne vaikuttavat kyseenalainen ainesosia. Texturizers do sisältävät kemikaaleja ja asettaa sinut takaisin oman luonnollisen matkalle.

Kuinka kauan minun pitäisi siirtyä?

load...

Ei ole olemassa sääntöjä siitä, kuinka kauan siirtyminen olisi toteutettava, joten jos joku kertoo sinulle, että olet siirtynyt liian pitkä kahdeksan kuukautta sivuuttaa tämän neuvon. Jotkut naiset ovat enemmän kärsivällisyyttä kuin toiset, ja tekee hyvin pitkäaikaiseen transitioners. Toiset turhaudu käsittelevät erilaisia ​​kuvioita ja lopulta katkaisemalla heidän suoristaa hiukset kauan ennen kuin he tarkoitus. Valitse aikajana, joka toimii sinulle, mutta älä ihmettele, jos se muuttuu! Voit kyllästyä kanssa vaihtelevalla kuvioita yhden päivän ja vain päättää pilkkoa hiukset pois. Tai ehkä pidentää siirtymistä, jos jyrkkä muutos tulee sinulle liikaa.

Mitä kampaus voin tehdä?

Saatat tuntea rajoitettu määrä Kampaukset voit luoda Siirryttäessä. Alussa se ei ole niin vaikeaa, mutta kuin harja kasvaa ja sinulla on enemmän uutta kasvua kilpailevat aiemmin suoristettu lukot, se saa haastavampaa löytää tyylit toimivat sekä kuvioita. Kukaan ei sanonut sinun täytyy vaihtaa tyyliä joka päivä tai edes joka viikko. Se on hyvä ajatus löytää kourallinen kampauksia, joita voit luoda (tai luottaa tyyliniekka tehdä), mieluiten vähän huoltoa, suojaava näyttää. Tämäntyyppiset tyylejä asettaa vähemmän stressiä hiukset, jotka johtavat vähemmän rikkoutuminen.

load...

Voiko painan hiukseni taas vaihtamassa?

Et varmasti voi, mutta onko se paras tapa käsitellä hiukset Siirryttäessä? Jos päätät painaa tai silitysraudan uutta kasvua, jotta sen sekoittumaan paremmin vanhaan päättyy, sinun täytyy olla erityisen varovainen. Ei vain haluat välttää lämmön vaurioita, mutta et myöskään halua antaa liikaa stressiä siitä, missä kemiallisesti muuttaa hiukset täyttää luonnollinen TRESSES. Lisäksi siellä on koko huoli olemisen luonnollista. Jos olet jatkuvasti painamalla uutta kasvua sijaan kokeilla kampaus, jotka jäljittelevät luonnon näyttää, et tule niin paljon eteenpäin oman luonnollisen matkaa. Jos todella haluat olla luonnollinen, jossain vaiheessa sinun täytyy käsitellä hiukset, koska se kasvaa juuret. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä enemmän aikaa sinun täytyy oppia oman rakenne ja miten parhaiten käsitellä sitä.

Lue myös:

Miten voin välttää rikkoutuminen?

Yhdessä löytää kampaus kanssa toimivista vaihtamassa hiukset, rikkoutuminen on yksi alkuun koskee naisten paluuta luonnolliseen juuret. Alue, jossa aiemmin käsitelty hiukset täyttää uutta kasvua tai rajalinja, on yleensä paikka, jossa rikkoutuminen on todennäköisimmin tapahtuu (naiset, jotka siirtyminen lämpövauriota luultavasti ei ole yksi alue, joka rikkoo yli toiseen), koska se on erityisen hauras paikalla. Välttää niin paljon rikkoutuminen mahdollisimman satunnainen proteiini hoito on välttämätöntä. Niin kauan kuin käytät lempeä proteiinia kerran tai kahdesti kuukaudessa, sekä viikoittain, kosteuttava syvä hoitoainevalmisteet, särkyminen pitäisi olla minimaalinen. Muistathan olla aktiivinen ja pitää rutiini jopa ehkäistä ongelmia.

Mitä voin tehdä, jotta minun siirtyminen hiuksiisi helpompaa?

Toivottavasti siirtymänne purjehtivat pitkin, mutta myös kaikkein omistettu ja rutiini säilyttäminen yksilö voi olla aikoja, jolloin koko prosessia ajaa hänet hulluksi. Ottaa hoito on avain, kuten myös löytää tuotteita ja erityisesti kampaus, jotka työn puolestasi. Jos sinulla on suosikki stylisti, joka voi auttaa sinua tässä vaiheessa, laita hoito käsissään. Samoin joskus se auttaa laittaa hiukset ylös ja pois näkyvistä, muodossa kudos, peruukki, punos tai kierre laajennukset, jos käytte läpi erityisen haastava vaihe.

Minun pitäisi mennä takaisin rentouttavaa hiukseni?

Se tapahtuu. Jotkut naiset yrittävät vaikeinta palata hiuksiisi, mutta syystä tai toisesta päättää palata rentouttava (tai jatkuva oikaisu lämpö työkaluja). Vaikka luonnolliset hiukset todella on kaikille - koska hiukset, koska se kasvaa teidän päänahka olisi hyväksyttävissä - kaikki eivät voi omaksua hänen koostumus. Jos on luonnollinen on jotain todella halunnut, mutta et vain voi selvittää, miten saada se toimimaan sinulle, yritä anna kenenkään tehdä sinusta tuntuu pahalta oman päätöksen lähteä takaisin suoraksi lukot. Lisäksi voit ehkä palata hiuksiisi jossain vaiheessa tulevaisuudessa, kun elämäntapa ja olosuhteet ovat erilaiset.

Mitä haasteita minä kohdata?

Sen ei pitäisi olla niin vaikea palata hiuksiisi, mutta se voi joskus olla melkoinen haaste. Mitä kauemmin olet ollut suoristaa hiukset, sitä vaikeampaa voi joskus olla selvittää, miten käsitellä teidän luonnollinen koostumus. Mitä kauemmin siirryt, sitä enemmän haasteita voit odottaa kohdata. Tämä johtuu on enemmän uutta kasvua ja mietitään, miten välttää suuria rikkoutuminen. Saatat myös löytää uusia kampaus, jotka toimivat TRESSES kasvavat. Kukaan ei sanonut vaihtamassa oli helppoa, niin kauan kuin te tiedätte sinulla on aikoja, jolloin meno tuntuu kova, voit olla suunnitelmia paikka käsitellä niitä aikoja.

Mitä minun pitäisi välttää kun siirrytään hiuksiisi?

Kun tiedät, mitä tehdä oman siirtymässä hiukset ja joka tyylejä ja tuotteet toimivat, onko jotain kannattaa välttää? Ehdottomasti. Liikaa lämpöä muotoilu ja mahdolliset rakenne-muuttamatta kemikaaleja listan kärjessä, mutta sinun kannattaa pysyä pois ihmisiltä, ​​jotka eivät tue päätöstä palata luonnon lukot (tai ainakin virittää ne pois, jos et voi leikata niitä pois päältä). Jos juuttunut käyttävät samaa tuotetta, joka toimi oman rento mane, jatka vain, jos ne jatkaa työntekoa. Totuus on, että sinun on todennäköisesti oja joitakin tuotteita ja löytää uusia, jotka tekevät suurimman osan luonnollinen koostumus.

load...