Sisäänrakennettu hiustuotteet kasvoille ja keholle, miehet ja naiset

10 marraskuu 2018

Ingrown hiustuotteita voi todella olla hyötyä taistelussa kuoppia. Hoitoon ingrown karvat ei tarkoita pelkästään vetämällä ne pois. Voit estää ennen kuin ne näkyvät tai pysäyttää heidät kokonaan hieman apua. Erityisesti valmisteiden syvästi kuorivat jolloin hiukset vapauttamiseksi ja kosteuttavat ihoa, joten se notkea.

Muista lukea kaikki ohjeet ennen käyttöä, jotta vaarallisia reaktioita. Varokaa jos käytät tällä hetkellä tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät glykoli- tai muita happoja akne tai anti-aging koskevan myös jotain taistelemaan kuoppia voi kuorivat ihoa liikaa. Jos olet allerginen aspiriinia lukea etikettejä huolellisesti, koska monet tuotteet sisältävät ainetta valmistetaan it salisyylihappoa.

load...

Tend ihon neste

Tend Skin Formula vahingossa paljastui, kun hammaslääkäri antoi potilaalle kipulääkettä, että selvitetty hänen partakone kuoppia. Erittäin suosittu tuote sitä käytetään ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi ingrown karvat, partakone kuoppia, ihoärsytystä ja punoitusta erityisesti parranajo, vahaus, ja elektrolyysin (lue arvostelu).

Sally Hansen nolla kuoppia

Kätevä, edullinen ja voi noutaa apteekki kanssa ainesosia, kuten aloe ja oranssi kukka. Se on tehty suihkutettava parranajon jälkeen, vahaus ja käyttämällä karvanpoisto voiteita hetkessä rauhoittaa, estää kuoppia ja ärsytystä taistellessaan ihon sisään kasvaneita ihokarvoja.

load...

Minulla on ystävä kokeilla tätä, joka on erittäin herkkä iho ja sen on oltava erittäin varovainen, mitä hän käyttää ajella. Lähes aina, hän päätyy joitakin ärsytystä. Hänelle se toimi hyvin heti taistelee punoitusta, kuoppia ja ehkäistä ihon sisään kasvaneita ihokarvoja.

Shobha sisäänkasvanut helpotus Lotion

Shobha salongit erikoistuneet karvojen poistoa. Se ei ole yllätys, että niillä on omat kolahtaa-taistelija, yksi yleisimmistä postitse karvanpoisto sivuvaikutuksia.

Heidän Tuote ei sisällä parabeeneja, väri, ja keinotekoinen tuoksu. Karvojen poistosta asiantuntijat Shobha luonut tämän sisäänkasvanut helpotusta voidetta auttaa torjumaan ingrown karvat ennen kuin ne näkyvät tai nitistää ne pois.

Lue myös:

Valmistettu vitamiinia, kamomilla ja teepuuöljy auttaa kuorintaan, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Käytä päivittäin estämään ingrown karvat tai lopettaa pieniä kuoppia, tai kahdesti päivässä ankarampaa asioista (lue arvostelu).

load...

PrinceReigns sisäänkasvanut helpotus seerumi

Bikinit vyöhyke on tunnettu saada kolhuja jälkeistä parranajoa tai vahausta. Malli Gisele Bündchen on kehui tuotetta yhtenä hänen auttajia iskuttomien iho uimapuku kuvauksissa. Seerumi rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa, auttaa hiukset huomauttaa ihon.

Rentoudu ja vaha saada kolahtaa pois täältä

Ammatillinen yritys tuotteitaan hyllyille monissa salongit ja kylpylät taistelemaan ingrown hiukset, partakone ihottuma ja kuoppia päässä karvojen poistoa. Sen ro-muotoiluun on tehty herkälle iholle, jättäen polttaminen ja ärsytystä ulos. Olisi rullattu kaksi tai kolme kertaa päivässä ennen karvojen poistoa ja sen jälkeen päivittäin (kahdesti päivässä ankarissa olosuhteissa) ylläpitämään iskuttomien ihoa. Lue avustajani Nicole katsaus.

MIn liuos 2 Rollerball

Levitetään hyvin viileä saksalainen suunniteltu Rullapallon sisältävä orgaaninen viherminttu tyhjentää ruuhkainen iho, aspiriini kuorintaan ja propolyene glykoli auttaa torjumaan infektioita. Rullattu juuri ennen höyläämään se mahdollistaa tiiviimmän parranajoon auttaessaan hiukset seisomaan enemmän pystyssä, luoden tylpemmän päät, estäen hiukset kasvamasta theskin.Roll pois, jos hoitoon punoitusta ja kuoppia kun ne kasvattaa rumuus.

Whish virheetön ingrown hiukset seerumin

Tämä seerumi on vapaa parabeeneja ja sulfatesbut valmistettu luonnon ja orgaanisia ainesosia. Valkopajun kuoriuutteen taistelee tulehdusta, vehnänalkiouutteessa rauhoittaa ihoa ja hiivauute uusiutuu. Se toimii nopeasti pääsemään eroon ärsyttävä kuoppia ja redness- kaikki suuri tuoksu. Lue lisää tästä tuotteesta, joka sai viisi tähteä meidän tarkistaa.

Home korjaustoimenpiteitä hoitoon ihon sisään kasvaneita ihokarvoja

Voit säästää paljon ostamalla ostamalla vähittäin tuotteita ja lietsoa oman joidenkin taikinaan mitä todennäköisesti jo kaapissa, kuten suola, sokeri, ja aspiriinia. Aspiriini? Yes.you'll miksi useimmat vähittäiskaupan tuotteita torjunnassa ingrown karvat sisältävät sitä.

load...