Stressin ja hiustenlähtöön liittyvä yhteys (ennaltaehkäisy)

9 marraskuu 2018

Feeling frazzled? Näin se voidaan Messing kanssa TRESSES.

Jos olet ollut alle paljon stressiä viime aikoina, olet ehkä huomannut, hiukset etsivät hieman lattea tai putoaminen normaalia nopeammin. Kyse ei ole vain mielikuvitus. Stressi voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​odottamattomia fyysisiä oireita, ja joka sisältää kulumista ja-repeämä hiuksiin.

load...

(Tutustu yksi yksinkertainen, luonnollinen ratkaisu, jonka avulla voit kääntää krooninen tulehdus ja parantaa yli 45 sairauksia. Kokeile koko kehon Cure tänään!)

Vaikka huolta hiukset voi tuntua pinnallinen, se ei todellakaan ole. Vaikka ei ole mitään vikaa haluavat etsiä paras, tämä ongelma todennäköisesti menee syvemmälle. Jos stressiä tasolla on mennyt niin korkea, että se on selvästi vahingoittavat hiuksia, voitteko kuvitella, mitä se tekee muualle kehon, mukaan lukien kaikki paikat et näe?

Tässä on 10 hiljaisia ​​signaaleja, että olet liian stressaantunut:

Jos hiukset on yhtäkkiä muuttunut yhdellä tai useammalla seuraavista tavoista, pitävät sitä herätyksen. Seuraavassa on muutamia tapoja stressiä voitaisiin aiheuttaa tuhoa hiukset.

load...

1. Olet irtoaminen kuin hullu.

Telogeeninen on lääketieteellinen termi hiustenlähtö aiheuttamat äärimmäistä rasitusta. Switching työpaikkaa, synnytyksen tai jopa bout flunssa voi riittää laukaisemaan tämän tyyppinen hiustenlähtö. Tietenkin jokainen saa satunnaista suihkussa karvapallo, joten mistä tiedät, jos olet menettämässä liikaa hiuksia? Jos tuntuu et irtoaminen kaksi kertaa niin paljon kuin tavallisesti ja se kestää kaksi viikkoa tai enemmän, stressi voi olla syyllinen, kertoo Lindsey Bordone, MD, ihotautilääkäri klo ColumbiaDoctors NYC.

2. Se kestää ikuisesti kasvaa puoli tuumaa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että stressi saa sinut todennäköisesti tehdä epäterveellistä ruokaa valintoja-mutta jos olet koskaan saavuttanut pint jäätelön jälkeen rankka päivä, luultavasti ei tarvitse tiedettä kertoa. (Näin lopettaa stressiä syöminen.) Mutta jos emotionaalinen syöminen tulee jatkuva tapa, se voi hidastaa hiusten kasvua. ”Huono ravinto aiheuttaa kehon mennä Survival Mode, joka johtaa energiaa on siirretty [poissa] hiuksista kasvua” Bordone sanoo. (Hyvästit tasainen, hienot hiukset näillä 10 upeita kampauksia naisille ohuet hiukset.)

Lue myös:

3. Hiusraja on alkanut hiipivästä korkeampi.

load...

Kun olet niin frazzled että tuskin on aikaa harjata hampaat, voit oletusarvo on luotettava poninhäntä. Mutta jos poninhäntä on liian tiukka, se voi alkaa vetää ulos pieni karvat pitkin hiusraja, joka ajan mittaan voi vahingoittaa munarakkuloita. ”Jos tuntuu vetämällä, kun hiukset on tyylistä, se voisi johtaa vähitellen harvennus” Bordone sanoo. Kiinni löysä poni tai sotkuinen pulla ja varmista, että otat sen pois ennen nukkumaanmenoa. (Varmista et tee näitä nukkumaanmenoa virheitä, joita voitaisiin vahingoittaa hiuksia.)

4. Olet (kirjaimellisesti) vetämällä hiukset pois.

Noin 1% ihmisistä Yhdysvalloissa kärsii trichotillomania, sairaus, joka aiheuttaa heille vetäytyä omat hiukset, usein vastauksena ahdistusta. Tämä on suhteellisen harvinainen sairaus, mutta jos epäilet sinulla voi olla se, Bordone suosittelee aikataulutus varata ihotautilääkäri tai psykiatri. (Tässä on 6 yllättävää syytä mennä nähdä ihotautilääkäri.)

Riippumatta muutoksen, älä välitä siitä.

Jos luulet stressi vaikuttaa hiukset, tehdä ajanvarauksen kanssa lääkäriltä; ehkä sulkea pois muut syyt (kuten hormonaalisia muutoksia tai anemia). Tällä välin keskittyä löytämään tehokkaita menetelmiä stressin helpotus. (Tässä yksi tapa vähentää stressiä tasolla 21%.)

Ei ole mitään keinoa saada hiukset kasvavat takaisin nopeammin kun prosessi irtoaminen on alkanut. Mutta vähentää stressiä voi auttaa kehoa-munarakkuloita sisältyi-saada takaisin raiteilleen.

load...