Styling hacks ohut hiukset 2019

10 marraskuu 2018

Olo hieno / harvennus hiukset voi olla erittäin yrittämästä, varsinkin jos olet intohimoisesti kaiken kauneuden ja hiustenmuotoilutuotteet. Jos olet usein huomannut pining pois, kun kuvia paksu palmikot ja runsas updos, on aika iloita. Näiden hiuksia hakata, voit nyt tyyli ohuet hiukset ja samat upeasta tulokset kuin kaikki muutkin.

Käytä kevyt tuotteet

Käyttämällä rightstyling tuotteet on avain saada mitään kampauksen oikeassa. Kuitenkin ohuet / harvennus hiukset, oikeiden tuotteiden voi olla haaste sinänsä.

Säännöllinen tuotteet painavat hiukset alas, joten se rasvainen ja / tai ontuminen. Etsiä kevyt, tuuheuttava tuotteita. Nämä tekevät hiukset osa pehmeämpi ja plumper, antaa sinulle painoton kehon ja liikkeen lisäämättä irtotavarana hiukset.

load...

Pitkä ja lyhyt se

Saatat olla houkutus rokata Tähkäpää-herra punos, mutta lähdetään todellinen hetki: super-pitkä leikkaukset ja kampaukset eivät yksinkertaisesti toimi hyvin hienoille hiuksille. Pitkät hiukset tarvitsevat suurten luonnonkatastrofien äänenvoimakkuutta.

Mitä voit tehdä, on käytettävä hiukset lyhyempi / keskipitkällä pituuksia ja lisätä kerroksia luoda äänenvoimakkuutta. Höyhenpeitteinen-out leikkaukset voivat olla taivaan lahja hennoille hiuksille ja voit vielä rokata punokset, updos, ja vaikka mitä. Ja jos et tarvitse suuria pituudet joskus, on aina hiustenpidennykset kääntyä.

Föönaus hiustyypeille

load...

Ensinnäkin, jos sinulla on hyvin ohuet hiukset, se ei ole suositeltavaa käyttää hiustenkuivaaja päivittäin, koska se voi kuivua hiukset pois Poiminta sopiva muotoilu työkalujen avulla minimoida vahingot ja turhautumista.

Ennen föönausta, toimivat volumizing muotovaahdot hiuksiin jostain kevyt tilavuuden ja luotettava pito. Käännä hiukset ylösalaisin ja ohjaa ilmaa juuret. Tämä luo tonnia tilavuudesta.

Vältä tuotteita, jotka kuivaa hiukset pois

Vältellä tuotteita, jotka sisältävät natriumlauryylisulfaatti tai ammonium lauryylisulfaattia. Ainesosia kuten kuivaaminen alkoholit, polymeerit, ammoniakkia ja pesuaineet ovat syy siihen, miksi perinteinen hiustenpesuaineiden Vaahdota ja tuntuu niin kermaista ja voimakas. Mutta totuus, he strippaus päänahan ja hiusten luonnollisen (ja erittäin tärkeää) öljyjä.

Lue myös:

Vaikka he vahingoittavat kaikille hiustyypeille, ohuet hiukset voivat näyttää poikkeuksellisen scraggly eikä heillä ole minkäänlaista voimaa, kun hoidetaan näitä tuotteita. Etsi SLS-free / orgaanisia shampoot tai kokeilla DIY shampoo resepti.

load...

Kruunaa

Root-nosto tuotteen ja kiusanteko kampa voi olla parhaita ystäviä, kun on ohuet hiukset. Etsi kampaus kanssa tilavuus kruunu.

Mitä vain kolahtaa / mehiläispesä / bouffant suositellaan. Ei vain nämä Kampaukset luoda illuusion enemmän hiuksia, he ovat myös helpompi tyyli (ja kevyempi pukeutua) vuonna hienoille hiuksille.

Luontoisedut

Väistymässä hiusraja voi olla yksi vaikeimmista asioista tottua vuonna lifeand on myös yksi yleisimmistä hiukset suru liittyy hieno / harvennus hiukset.

Yksi parhaista tavoista naamioida ongelma on kysymällä tyyliniekka lyhyeen, tylppä otsatukka. Nämä luovat paksu, pyöristysten hapsut joka lisää tilavuus hiusraja.

Älä suoristaa hiukset

Suorat hiukset, koska sen rakenne, istuu tasainen. Tämä tarkoittaa, että se poikkeuksetta näyttää ohuempi verrattuna muihin hiukset kuvioita. Kiharat näyttävät aina laajimpia, mutta muut karvat tekstuurit voi myös näyttää hyvältä.

Jos hiuksesi ovat luonnostaan ​​suora, harkitse vaahtomuoviteloilla tai diffuusorit kun kuivaus vaihtaa hiusten rakenne. Jos näin ei ole, vältellä tasainen rautaa.

Pullea punokset kanssa päällekkäiseen

Se voi olla turhauttavaa luoda monimutkainen punos vain on se näyttää tasainen ja ohut. Mutta pannukakkuilmiön tekniikalla, voit fake paksumpi, isompi punokset ole aikaa lainkaan.

Yksinkertaisesti Nykäise silmukat punos varovasti, vetämällä se ulos fluff sitä hieman. Instant volyymi! Menkää ja kokeilla ainakin yksi punos tänään.

Jakaus tavoilla

Vältä jakaus hiukset. Puhdas osa voidaan lisätä crispness katsoa, ​​mutta se voi myös altistaa harvennus jos päädyt jossa on runsaasti päänahka. Kampaus, joissa ei ole osia sisältävät tyypillisesti äänenvoimakkuus kruunu, sotkuinen rakenne tai vain yksinkertaisesti lopulta näyttämään siellä enemmän hiuksia, koska enemmän alue on katettu.

Siitä huolimatta, jos et halua käyttää kampauksen osan kanssa, kytkin asioita viemällä se vastakkaiselle puolelle. Ajan myötä hiukset litistyy puolella normaalisti pukea osa ja käännetään se yli voi saada aikaan hissin tyveen.

load...