Suuri shampoot mustahiuksille vuonna 2018

15 marraskuu 2018

Onneksi nykypäivän kuluttaja, shampoot mustat hiukset ovat tulleet hyvin pitkälle. Ei vain meillä nyt nauttia uskomattoman laaja valikoima puhdistusaineita suunniteltu hiukset yksilöllisiin tarpeisiin, mutta ne tulevat eri hintaluokissa jokaiseen budjettiin. Onko sinulla suosikki kaupallisen merkin tai tämmöiset reilun kaupan ovat sinulle tärkeitä, tämän listan erilaisista vaihtoehdoista on jokaiselle jotakin. Tässä muutamia parhaita shampoot mustat hiukset.

CURLS puhdas kiharat selvennetään shampoo

Mitä enemmän laittaa hiukset saada että suuri tyyli jokainen kadehtii, sitä enemmän sinulla on lopulta poistaa. Mousse, hiuslakkaa, öljy kiilto, kampausneste, päivittäin muotoilu apuvälineitä ja enemmän eivät kaikki saa pestä pois kunkin shampoo. Ajan myötä saatat huomata TRESSES ei ole sama kiilto. He saattavat kokea veltto samoin. Silloin kannattaa ottaa selventävä shampoo Ota tavaksi, ja tämä yksi CURLS on uskomattoman lempeä. Perinteiset selkeyttämisaineet suunniteltiin riisua hiusten luonnolliset öljyt, jotain mustat hiukset ei tarvitse. Selkeyttämällä hoidot, kuten tämä on lempeä tarpeeksi meidän kiharoina, mutta kannattaa silti käyttää niitä säästeliäästi.

load...

Oyin Grand Poo Bar - Mehevän Solid Shampoo

Jos haluat shampoo baareja, tämä on yksi sinun täytyy yrittää! Kevyesti tuoksuva miellyttävä kasviperäisten / sitrushedelmät sekoitus, tämä puhdistaa on täynnä kosteuttava hyvyyttä muodossa öljyt ja voitelee erinomaisesti torjuntaa kuiva lukot. Älä odota paljon vaahdossa; Sen sijaan tämä glyseriinipohjaisen baari varovasti puhdistaa hiukset ilman strippaus se sen luonnolliset öljyt. Lisää »

Kinky-Curly tullut puhdas shampoo

Suuri kiharat aloittaa puhdistumisestasi istunnon vaikka juuri alkavat hoitoaine pestä. Koko Kinky-Curly linjan koskee antaa sinulle ihanin näköinen, pörröisyyttä vapaa kiharat kuviteltavissa. Aloita tästä puhdistusaineella, joka varmistaa vanhoja, rasvainen kertyminen ei ota pois lopullisesta tyyliin.

load...

JASON Super Shine Aprikoosi shampoo

Rakkaus valinta hiuksiisi tuotteita siellä? Tulet rakastamaan tätä JASON shampoo, joka on täynnä luonnon hyvyyden kuten kasvipohjaisia ​​ainesosia. Täysin sulfaattia, tämä on suuri puhdistusaineet kenellekään, mukaan lukien sinulle värjätyille ja kemiallisesti käsitelty lukot. Plus, kuten monet muut shampoot näinä päivinä, tämä ei markkinoida tiukasti kohti mustaa kuluttajille; sinun pitäisi olla mitään vaikeuksia löytää tämä teidän luontaistuotemyymälän tai luonnollinen ruokakauppa Mart.

Lue myös:

MIZANI ylin öljy kosteuttava shampoo

Tämä herkullisen tuoksuva shampoo on hellävarainen hiukset. Kuten monet puhdistusaineet näinä päivinä, tämä on vapaa kuivaus sulfaatteja. Hiukset hemmotellaan seoksella tuoksuvia öljyjä kuten Argan ja seesami. Seuranta puhdistumisestasi istunnon mukana hoitoaine ja tyyliisi sammuu fantastinen alku.

Alaffia Shea & Virgin Coconut Enriching shampoo

Jos tämmöiset reilun kaupan ja oikeudenmukainen kohtelu ihmisiä alikehittyneiden kansat ovat sinulle tärkeitä, voit käyttää tätä shampoota ja helpottaa mieltäsi samanaikaisesti. Tuotettu Afrikkalainen musta saippua, älä odota paljon vaahdossa tästä Alaffia shampoo - sen sulfaattia meikki varmistaa ilman kuivausta vaahdossa vie veronsa hiukset. Sen sijaan, olet käsitelty hienovaraisesti tuoksuva puhdistusaineet, joka näyttää ja toimii kuten luonnollinen tuote on.

load...

Aubrey Organics GPB shampoo

Kanssa meikki enimmäkseen luonnollisia ainesosia, tämä tarjontaa Aubrey Organics on täydellinen nainen etsii puhdistusaineet, joka on käytännöllisesti katsoen ilman kemikaaleja. Lisätty maitoa ja soijaa proteiinit Tässä tuotteessa tekevät siitä hyvän valinnan kaikille, jotka kärsivät heikosta kiharoina että helposti rikkoa. Se on suunniteltu olemaan hellävarainen hiukset antaen sille vahvistumisen vauhtia.

Liikkeet luonnollisesti sinä Kosteuttava puhdistusaine

Hiukset ei tarvitse olla luonnollisia arvostaa tätä shampoo, mutta jos se on, se luultavasti rakastan tätä rikas ja kermainen puhdistusaineet, varsinkin kun se ei tule korkea hinta että jotkut muut shampoot tekevät. Voit helposti löytää Motions tuotteita kauneus tarjonnan ja huumeiden myymälöissä, joten se sopii naiselle, joka haluaa hyvin hiukset edulliseen hintaan.

load...