Suurten hiusten leikkaukset miehille 40-vuotiaina 2018

9 marraskuu 2018

Kuten miehet vanhenevat, ylläpitää raikas ja nuorekas ilme alkaa oikea aliarvostus. Virheitä monet miehet vanhetessaan sisältävät tilalla hiustenleikkuun, joka on liian trendikästä tai valitsevat hiustenleikkuun, joka on liian turvallinen. Ikääntyminen ei tarkoita, sinun täytyy hyväksyä tylsä ​​hiukset. Valitse yksi, joka auttaa sinua näyttämään nuoremmalta osaksi keski-ikää.

Lyhyt caesar

Classic Caesar leikkaus on erinomainen vaihtoehto monille miehille heidän 40, koska se on helppo ylläpitää ja ei vie paljon aikaa kiireisen elämäsi, ja se on erityisen hyvä peittelyyn hieman väistymässä hiusraja. George Clooney työskennelleet tämän kampauksen vuosia, ja se on yksi niistä ajattomia leikkaukset juuri koskaan mene pois muodista.

load...

Löysä Pompadour

Jos olet onni suuri pää hiukset ja haluat hieman enemmän "rock 'n' roll" asenne on vielä ikänsä, tämä löysä Pompadour on hyvä vaihtoehto, varsinkin jos on soikea tai hieman pitkä kasvot muoto.

Mallin tässä kuvassa on hieman väistymässä hiusraja, joten leikkaus toimii täydellisesti. Lyhyt parta auttaa myös kehystää kasvonsa hyvin. Hän päättäneet jättää hiukset harmaat, joka todella tekee hänen silmänsä pop. Joskus harmaa voi olla suuri asia, varsinkin jos on vaaleat silmät.

Muratti liiga

Lyhyellä Ivy League leikkaus on toinen suuri lyhyempi vaihtoehto miehille heidän 40, jotka haluavat helposti ylläpitää kampauksen. Meillä on tarpeeksi pitkä päälle tarjoamaan vain hieman monipuolisuutta että se voi olla kulunut siististi kammattu sivuun, eteenpäin lyhyt Caesar tai sotkuinen hieman tahna lisätä tekstuuri.

load...

Lyhyen lesken huippu

Jos sinulla harmaita hiuksia, omistat sen. Tämä malli haschosen täydellisen kampauksen korostamaan hänen hiusten väri ja rakenne sekä harmaan tekee myös hänen silmänsä erottuu paremmin. Sillä tämä leikkaus, hiukset on leikkaava leikattu noin 1 tuuman koko pään. Hieman tahna käytetään antamaan hieman erottaminen ja rakenne.

Ajeltu pää

Someof meistä on taipumus menettää "reuna" Iän, ja yksi tapa saada että reuna takaisin ja anna itsellesi vahva ulkoasu on ajella pään.

Jos sinulla on oikea pään muoto (soikea tai neliömäinen toimivat parhaiten ajeltu pää) tämä voi olla hyvä vaihtoehto, varsinkin jos hiukset on harvennus. Yhdistä ajeltu pää on lyhyt parta ja sinulla ultra-maskuliininen, karu ilme.

Short Layer Cut

load...

Lyhyt kerroksellinen hiustyyli sopii hyvin tämän mallin väistymässä hiusraja. Täysimääräisempään sivut myös auttaa tasapainottamaan hänen leveä leuka ja runko kasvonsa hyvin. Nämä vaatteet, hiukset leikataan lyhyemmäksi kerroksiin ympäri pään. Käyttää hieman pomade lisätty kiiltoa ja valvonta.

Lue myös:

Lyhyempi kerros leikkaus

Tämä lyhyt kerros leikkaus on toinen hyvä vaihtoehto miehille heidän 40, jotka haluavat tarpeeksi pitkä monipuolisiksi, mutta silti on tyyli, joka on helppo huoltaa. Se toimii hyvin, että se voi olla kulunut minimaalisella tuote- ja rennosti tyylistä sormilla, kuten näkyy kuva. On tarpeeksi pitkä, kuitenkin, että voitaisiin soveltaa hieman pomade ja lisätä puhtaan sivuosan ja tyyli sen kuin Pompadour enemmän muodollista katsoa.

Pitkä merimetso

Tämä pitkä shag tyyli on yhteinen ikääntymistä surffaajien Kaliforniassa, ja se näyttää hyvältä. Jos sinulla on vielä koko pään hiukset ja haluavat pidemmän tyyli, tämä pitkä shag on jotain harkita. Mutta pysy kaukana tähän tyyliin jos olet harvennus hiukset, koska se tekee hiukset näyttävät ohuempi kuin se on.

Nämä vaatteet, hiukset leikataan pitkän kerrosten ympäri ja tämän mallin, aurinko on lisännyt luonnon vaalea kohokohtia. Jos et ole surffaaja, älä huoli, voit aina huijata tätä kampausta saamalla salon lisää luonnollisen näköinen kohokohtia ja käyttämällä hieman suolaa spray, kuten TIGI Catwalk Session Series suolasumukestävyyden.

Pitkän kerros leikkaus

Katsokaapa, että pää hiukset tämän kaveri. Se on paksu ja kiiltävä hämmästyttävän harmaaksi. Jos sinulla suuri pää hiukset näin, esitellä sitä. Hän tekee sen saamalla hiusten leikkaus pitkät kerroksia hieman kartio ympärillä sivuilla ja takana. Muotoilua varten, vain vähän Pomade käytetään lakaista hiukset takaisin ja lisää shine.Caring varten harmaita hiuksia voi vaatia hieman enemmän työtä, mutta se kannattaa ylimääräistä vaivaa.

Alejandro Gonzalez Inarritu

Tämä on toinen hauska vaihtoehto kaverit, jotka työskentelevät luovempaa kentän ja haluavat pidemmän tyyliin. Johtaja "The Revenant" Alejandro Gonzalez Inarritu, on nähty urheilu samanlainen tyyli jo jonkin aikaa, ja se toimii hyvin häntä. Hiukset on leikattu pitkän kerroksissa allover pään andstyled kanssa hieman matta liitä lisätä erottaminen. Koska rento luonne tyyli, se on kulunut parhaiten lyhyt, luonnollinen parta.

Lyhyt kuvioitu leikata

Nämä vaatteet, hiukset leikataan kotiparturia lyhyt sivuilla ja takana (noin nro 3 terä) ja jätti noin kaksi tuumaa pitkä päälle. Karva päällä on piste- tai razor leikattu lisätä erottaminen ja rakenne. Tämä kampauksen toimii erityisen hyvin miehille, jotka voidaan harvennus tai ovat väistymässä hiusraja. Jos näin on sinun ja haluat käyttää tätä tyyliä, käytä kevyin muotoilutuotteita mahdollista välttämään turhaa erotus hiukset, joka osoittaa enemmän päänahassa.

load...