Syyt hiustenlähtöön

10 marraskuu 2018

Keskimääräinen henkilö suojista välillä 50 ja 100 hiuksia päivässä. Tämä ei ole todellista syytä huoleen, niin kauan kuin kehosi täydennystä näitä tappioita.

Kun hiustenlähtö alkaa ylittää nämä raja-arvot, niin se on aika huolehtia ja voit olla kärsivät hiustenlähtö (lääketieteellinen termi hiustenlähtö).

Suosituin selitys on, että pälvikaljuisuus on autoimmuunisairaudet häiriö, jossa vasta-aineita henkilön omaan karvatupet tuotetaan.

load...

Alopecia löytyy myös muiden autoimmuunisairauksista, kuten vitiligo ja kilpirauhastulehdus.

Syitä hiustenlähtö

On viisi melko yleisiä syitä hajanainen hiustenlähtö. Nämä ovat: telogeeninen, ravitsemus, lääkkeet, hormoni poikkeavuuksia ja miesten kaljuuntuminen (androgenetic hiustenlähtö).

Lapsilla, hiustenlähtö kautta päänahan infektio, kuten silsa, on yhä yleisempää.

Telogeeninen on väliaikainen hiustenlähtö jopa kolmannes ihmisen hiusten takia loukkaus elin. Se yleensä ilmenee kaksi kuukaudesta neljään kuukauteen tapahtuman. Yleisiä syitä ovat kaatua ruokavalioita, tentti stressiä, iso toimintaa, raskaus ja avioero / tappio rakkaansa.

load...

Se alkaa normalisoiminen kolmen kuuteen kuukauteen ja vuoden kuluttua se on lähes aina takaisin normaaliksi. Se on yleisempää naisilla ja ei tarvitse hoitoa.

Ravitsemukselliset syitä hiustenlähtöön

Yleisin ravitsemukselliset ongelmat liittyvät hiustenlähtö ovat raudan ja sinkin puute. Käytännössä nämä ovat luultavasti ainoat aiheuttaa hiustenlähtö.

Hiustenlähtö on myös havaittu ihmisiä, jotka jatkuvasti ottavat liikaa seleeniä. Keskimääräinen päivittäinen saanti suosituksia seleeni ovat 60 mikrogrammaa päivässä miesten ja 53 mikrogrammaa vuorokaudessa naisille

Tästä näet, että kun satoja vitamiineja, ravintoaineita, hivenaineita jne (kuka tietää, mitä jotkut concoctions sisältävät), ei ole mitään hyötyä.

Biotiini esimerkiksi voi tehdä hiustensa kasvaa vahva ja paksu, mutta se ei estä sinua menemästä kalju. Jos verikokeet raudan ja sinkin ovat normaaleja, ravinnevaje ei ole syy teidän hiustenlähtö.

Sukupuolihormonien eivät osansa hiusten lossDrugs yleisimmin liitetty hiustenlähtö ovat ehkäisypillerit, The verenohennuslääkkeitä varfariini ja hepariini (Thrombophop), mahahaava lääkitys simetidiini, ja beetasalpaaja propranololia.

load...

Ehkäisypillereitä estää ovulaation yhdistetyllä toimet estrogeenia ja progestiinia tai joissakin tapauksissa progestiinia yksin.

Lue myös:

Naiset, jotka ovat alttiita hormonaalista liittyvien hiustenlähtö tai jotka ovat yliherkkiä hormonaalisia muutoksia tapahtuu niiden elimet voivat kokea hiustenlähtö eriasteisesti ollessaan pilleri tai yleisemmin, useita viikkoja tai kuukausia lopettamisen jälkeen pilleri.

Jos tämä on syy teille, käyttää vain vähän androgeenireseptorin indeksin ehkäisypillereitä, ja jos on olemassa vahva taipumus geneettisen hiustenlähtö perheessäsi käyttää ei-hormonaalista ehkäisymenetelmää.

Kemoterapia on laajalti liittyy hiustenlähtö, mutta tämä on palautuva hiustenlähtö lähes kaikissa tapauksissa.

Hiustenlähtö voi ilmetä sädehoitoa syövän hoitoon. Sädehoito vahingoista soluja, jotka kasvavat nopeasti, kuten hiukset juuret.

Hiustenlähtö voi kehittyä kaksi kohteeseen kolmen viikon kuluttua ensimmäisen hoitokerran. Hiukset voivat kasvaa takaisin kolme kuuteen kuukauteen hoidon. Kuitenkin, kun erittäin suuria annoksia säteilyä käytetään, hiuksia ei kasva takaisin.

Hormoni ongelmia saattaa aiheuttaa hiustenlähtöä, mutta ei sukupuolihormonien. Kumpikaan estrogeenin eikä testosteronin puute tai liikaa, on merkitystä hiustenlähtöä.

Sairauksia, jotka liittyvät hiustenlähtö ovat diabetes ja kilpirauhasen ongelmia.

Yllä olevasta voi treenata, että kun on verinäytteet selvittää syy hiustenlähtö, yksi harvoin tarvitsee tehdä enemmän kuin testit raudan, sinkin, kilpirauhashormonin, sokeria ja täydellinen verenkuva.

Jotkin lääkkeet voivat myös aiheuttaa hiustenlähtöä, kuten lääkitys akne, kohonnut verenpaine, korkea kolesteroli, antibiootit, laihtuminen, syntyvyyden, Parkinsonin tauti, hormonikorvaushoito ja masennusta.

Se on geeneissä

Miesten kaljuuntuminen on yleisin muoto hiustenlähtö ja on geneettisen määritellä ennalta. Jos on kaljuuntuminen missä tahansa perheessä (joko äitisi tai isän puolelta), luultavasti tulee kalju liikaa.

Se on tämän muoto kaljuuntuminen, että lääke Propecia® (Finasteridi) on saatu lupaavia tuloksia.

Miesten kaljuuntuminen, dihydrotestosteroni (DHT) aiheuttaa lyhentäminen kasvuvaiheen ja ohenemista karvat. Finasteridi estää entsyymiä kutsutaan 5a-reduktaasin, joka muuttaa testosteronin DHT ja tällä tavoin estetään näitä muutoksia tapahtuu.

99%: lla miehistä se pysähtyy hiustenlähtö vuoden sisällä, kolmasosa on hieman lisääntynyt hiukset ja kolmas näyttää merkittävä parannus. Koska se toimii muuttuvasta testosteronin DHT, se ei toimi naisille ja voi olla hyvin vaarallista raskauden aikana.

load...