Syyt, miksi hiukset eivät kasva

9 marraskuu 2018

Tuntuuko siltä, ​​hiukset eivät kasva? No, luultavasti se on (jos se todella ei ole, saattaa olla taustalla terveyteen syy, jolloin sinun tulee neuvotella lääkärin). Mutta jos hiukset katkeaa tasaisin tai korkeampi kuin se kasvaa, et koskaan näe mitään pituus voittoja.

Karvat voivat näyttää pysähtynyt tai negatiivinen kasvu hinnat useista syistä. Tee jokin näistä kuulostaa tutulta? Koska jos he tekevät, se on välttämätöntä rikkoa näitä huonoja hiukset tavat ja alkaa edistää terveellisiä käytäntöjä, joiden avulla voit pitää jokaisen sentin kasvumahdollisuuksia.

load...

Kemialliset overprocessing

Päällekkäisiä relaxers, aggressiivinen valkaisu ja soveltamalla liikaa kemikaaleja kiharoina ovat pääasiassa vastuussa vahingoittaa mustat hiukset. Hiukset kasvaa vielä päänahan, mutta se usein katkeaa päissä tai vaatii leikattiin rajusti päästä eroon epäterveellistä osia. Kysy itseltäsi, jos:

Jos vastasit kyllä ​​johonkin näistä, on mahdollista, että hiukset on overprocessed. Vaikka stylistit eivät aina idioottivarma, se on yleensä parempi saada kemiallisen palveluja Salon käsissä osaava ammattilainen. Lisää »

load...

Trimmaus liian usein

Sinulla voi olla liikaa hyvä asia, ja leikkaa kuuluvat tähän ryhmään, jos haluat pidemmät hiukset. Monet naiset turvautuvat trimmausta omia hiuksia kotona kärsittyään tulokset leikkaava-onnellinen stylisti. Terveet hiukset ei vaadi niin paljon koristeita epäterveellistä TRESSES; sitä vähemmän teet hiukset, sitä epätodennäköisempää sinun usein trimmit että lentoon tuuman tai enemmän. Hiukset kasvavat keskimäärin 1/4 1/2 tuumaa kuukaudessa, joten jos välität hiukset oikein, sinun ei tarvitse leikata yli puoli tuumaa muutaman kuukauden välein tai niin, jos haluat nähdä kasvua. Kun teet leikata TRESSES, muista käyttää leikkurit suunniteltu tätä prosessia, eikä tylsä ​​kotitalouksien sakset, jotka suorittavat useita tehtäviä, leikkuussa veneet hankkeista lahjapaperia paperi.

Lue myös:

Puute ilmastointi

Kuiva, hauras hiukset voi tapahtua kenelle tahansa, jos hän ei ole ahkera noin ilmastointi. Mustat hiukset usein kaipaa kosteutta, jopa luonnollisia lukot. Jos et ole tällä hetkellä:

load...

Ehkä aloittaa. On hyvin vaikea liioitella kunnossa mustat hiukset, joten mitä enemmän kosteuttavia tuotteita ja käytäntöjä käytät, sitä parempi ilmastointi ja vähemmän todennäköisesti murtaa, TRESSES tulee.

Heikko valkuaisen rakenne

Yhdessä hyvin kosteutta tasolla, hiukset tarvitsevat sopivaa proteiinia tasapainon säilyvän vahvana. Mitä enemmän kemikaaleja tai ankara käytäntöjä, että harja kulkee, sitä tärkeämpää proteiinia tulee, yksinkertaisesti siksi jokainen relaxer / touch-up, väri, ja jopa silitysrauta paina vaarantaa vahvuus säikeiden kynsinauhat. Heikko hiukset yleensä taukoja, tultuaan ohuempi ja vähemmän elastinen ajan. Koska hiukset koostuu proteiinin, se tarvitsee proteiinia muodossa tai toisessa. Niin kauan kuin voit noudattaa terveellistä hoito, sinun ei tarvitse niin paljon proteiinia kuin joku, joka ei ole, mutta vähän proteiinia auttaa useimmat naiset säilyttää vahva TRESSES. Lisää »

Traction hiustenlähtö

Tiukka tyylejä, etenkin ne, jotka vetää hiusraja, voi vahingoittaa vakavasti; Joissakin tapauksissa tämä vahinko on pysyvä, tappaminen munarakkuloita ikuisesti. Jos hiusraja on niukkaa, tämä ehto saattaa valitettavasti olla peruuttamattomia. Punokset, jotka ovat liian tiukat, ponytails että vedä, tukahduttava sidoksia ja lisää on kaikki tyylit, jotka on hylätty. Monissa tapauksissa ajattelutapa on mitä pitää muuttaa samalla tyyli muuttuu. Tyylikäs, suorat hiukset, joka on vedetty sisällä tuuman sen käyttöikä voi näyttää hyvältä, mutta terveet hiukset on noin paljon enemmän kuin ulkonäkö. Se voi olla aika tutkia uudelleen tavallisesta kampaukset jos huomaat ne ovat usein liian tiukka omaksi parhaaksesi.

load...