Tarvitsetko hiustenlähtöä?

14 marraskuu 2018

Jos olet huomannut hiusraja alkaa heiketä tai hiukset alkaa ohut, yksi tärkeimmistä vaiheita voit pysäyttämään muita hiustenlähtö on saada yhteyttä hiustenlähtö lääkäri.

Hiustenlähtö voi alkaa missä iässä tahansa. Useimmat miehet kokevat varhaiset merkit Miehille hiustenlähdön heidän 20s tai 30s. Hiustenlähdön, mitä aikaisemmin ryhtyä toimiin ja hakeutuu hoitoon, sitä enemmän hiukset voit säilyttää.

Onneksi lähes kaikki mies hiustenlähtöön on hoidettavissa tänään. Hiustenlähtö lääkäri voi auttaa sinua selvittää mitä aiheuttaa hiustenlähtöä ja koota hiustenlähtö ehkäisykäytäntö joka auttaa minimoimaan menetysten ja pitää yhtä paljon hiukset kuin mahdollista.

load...

Ole varma, jos tarvitset hiustenlähtö lääkäri? Alla olemme listanneet tärkeimmät edut puhuu hiustenlähtö lääkäri, sekä joitakin merkkejä voit etsiä tietää, milloin on aika ryhtyä toimiin ja tehdä jotain hiustenlähtöön.

Edut nähdä hiustenlähtö lääkäri

Hiustenlähtöön huumeet kuten finasteridia ja minoksidiili saatavilla over the counter, on vielä monia syitä nähdä hiustenlähtö lääkäri jos olet huomannut alustavia merkkejä Miehille hiustenlähdön.

Hiustenlähtö voi johtua monista eri syistä. Jos työtä pitkiä päiviä stressaavaa ympäristössä, se voi johtua elämäntavan stressistä. Jos olet juuri käsitellyt vakava vamma tai stressaavan tapahtuman, olemassa riski, että hiustenlähtö voi olla telogeeninen aiheuttama shokki tai turhautumista.

load...

On myös muita syitä hiustenlähtöön. Ruokavalio, joka on puuttuu vitamiineja ja kivennäisaineita voi johtaa heikko, harvennus hiukset. Jotkut miehet myös kokemusta hiustenlähtö seurauksena ihosairauksia, tietyt lääkkeet ja unen puute.

Hiustenlähtö lääkärit erikoistuvat tunnistamisessa perussyy hiustenlähtö ja voivat nopeasti ja helposti kertoa miksi hiustenlähtö tapahtuu ja mitä voit tehdä asialle.

Ne voivat myös ilmoittaa sinulle vaikutukset voit odottaa hiustenlähtö lääkkeitä ja muita hoitoja, sekä mahdollisia sivuvaikutuksia.

Jos hiustenlähtö ei ole geneettistä, hiustenlähtö lääkäri voi auttaa selvittämään, perussyy käyttäen yhtä useista tutkimuksista:

Geneettisen hiustenlähtö, hiustenlähtö lääkäri voisi ajoittaa seerumin DHT-testi, joka tunnistaa kokonaismäärä hiustenlähtöä aiheuttavia dihydrotestosteronin verenkiertoon.

Lue myös:

Seeing hiustenlähtö lääkäri ei ole välttämätöntä. Kuitenkin, jos olet huomannut joitakin tai kaikkia tavallisia merkkejä hiustenlähtöä ja haluavat asiantuntijan lausunto tuekseen Real lääketieteellisen tiedon, paras vaihtoehto on aina puhua asiantuntijan.

load...

Jos näet hiustenlähtö lääkäri?

Yksinkertaisesti sanottuna, sinun pitäisi nähdä hiustenlähtö lääkäri jos olet huomannut hiusraja väistymässä tai harvennus ja haluavat tehdä asialle jotain.

Paras aika nähdä hiustenlähtö lääkäri on kun havaitset ensimmäisiä merkkejä kaljuuntuva. Jos hiusraja hitaasti väistymässä tai huomaat paljon hiuksia putoamasta kun shampoota tai kammata hiukset, se on luultavasti hyvä aika toimia.

Yksi helppo tapa tietää, että olet menettämässä hiukset on verrata useita kuvia sinusta otettu kahden tai useamman vuoden välein. Jos näet visuaalisen muutoksen hiusraja tai hiusten paksuudesta, se kannattaa varaamalla hiustenlähtö lääkäri.

Se voi myös olla näkemisen arvoisia hiustenlähtö lääkärille, jos et ole huomannut mitään tavallisia merkkejä kaljuuntuva, mutta haluavat vain olla valmis, ja on suunnitelma käsitellä hiustenlähtöön jos ja kun koet sen.

Mikä hoito hiustenlähtö lääkäri määrätä?

Hiustenlähtö Lääkäri määrää hoidon perustuu syy teidän hiustenlähtöön. Jos hiustenlähtö on geneettinen (joka on ylivoimaisesti yleisin syy hiustenlähtö miehillä), yleisin hoitovaihtoehto on finasteridia ja / tai minoksidiili.

Nämä lääkkeet toimivat estämällä hormonaalista hiustenlähtöä ja uusiutuvien hiuksiasi paksumpi, vahvempi ja terveellisempiä hiusraja. Kukin toimii hieman eri tavalla - voit oppia lisää eroja oppaamme Minoksidiili vs Finasteridi.

Joskus saatat myös suositella paikallisesti DHT esto tai hiustenlähtöä ehkäisevä shampoo lisäsuojaa.

Jos hiustenlähtö johtuu stressistä tai toisella terveysongelma, hiustenlähtö lääkäri voisi määrätä jotain hoitoon taustalla kunnossa. Joissakin tapauksissa ne saattavat ohjata sinut erikoislääkärin tietyn hoidon lopettaa perimmäinen ongelma ja hiustenlähtö.

Juttele hiustenlähtö lääkäreitä

Puhuminen hiustenlähtö lääkäri on nopea ja helppo tapa saada selville mitä aiheuttaa hiustenlähtöä ja mitä voit tehdä sen pysäyttämiseksi.

Oletko huolissasi hiustenlähtö? Tehdä online kuulemisen yksi meidän lääkäreitä oppimaan mikä aiheuttaa hiustenlähtöä, mitkä hoitovaihtoehtoja on saatavilla ja miten voit estää hiustenlähtöä.

load...