Täytyy olla hiustenhoitotuotteita talven hiustenpoistoon 2019

13 marraskuu 2018

Se ei kestä kauan kylmään, kuiva kausi vuoden ennen hiukset alkaa huonosti. Ongelma Talvella hiusten blues on, että ne voivat muuttua peruuttamattomia vahinkoja kevääseen, jolloin voit ei ole muuta mahdollisuutta pilkkoa hiukset pois. Fly-a-tapoja, staattinen, kuiva päänahka, poreileva päättyy, ja hauras hiukset ovat paljastavia merkkejä, että Jack Frost on aiheuttaa tuhoa niitä herkkä lukot. Älä pelkää, nämä ovat ehdoton suosikkini hallintatuotteiden talven hiukset pedon ja pitää hiukset terveenä koko kauden.

Dry hiukset parantaa kaikki: hiukset öljy

Uskon todellakin käyttäen hyvin hiukset öljy ympäri vuoden (CHI Silk Infusion sattuu hallituskautensa suosikkini). Jos et käytä yhtä, nyt on aika investoida yhteen nopeaa vastausta lähes joka talvi hiukset ongelma. Laita se hiusten ennen föönaa ja sinulla lisäkosteudenpoisto, lisääntynyt kiiltoa, ja kaunis hallittavuutta. Sileä vain hietakampela onto hiukset, kun se on kuiva ja nuo fly-a-tapoja äkillisesti poissa. Plus, hiukset öljy todella auttaa vahvistamaan hiuksia ajan, ja parantaa ulkonäköä kuiva hauraille hiuksille ja auttaa estämään split päättyy.

load...

Pro tip: hiukset öljyt toinenkin tehtävä ihoa. Useimmat hiukset öljyt tekevät suuren ihon hoito kuivalle paikkoja ja voi elvyttää kuivaa kynsien kynsinauhat. Olen usein sekoita pari tippaa suosikkini hiukset öljy minun säännöllistä kasvojen kosteusvoide kun ihoni on erittäin kuiva.

Hanki kosteuttava shampoo

Huolehtiminen kuiva talvi hiukset alkaa suihkussa. Suuri kosteuttava shampoo henkiä kosteutta hiuksiin aivan paikallaan, että alat riisua luonnollista kosteutta. Kun vaihtamalla shampoo, kokeile kosteuttava kaavaa joka toinen shampoo ja lisätä tarpeen mukaan kunnes saat tuloksia haluat. Jotkut suosikkini kosteuttava shampoot ovat:

load...

Pro: voit lisätä nesteytys shampoo sinulla jo on. Sekoita vähän hiuksia öljyä tavallisen shampoota kämmenelle ennen kuin hiukset.

Lopettaa Hiusten pesu: kuiva shampoo

Yksi parhaista parannuskeinoja talven hiukset blues on pestä hiukset niin usein. Koska talteen päivittäin shampooer itseäni, voin kertoa, että ei sampoolla hiukseni on rehellisesti paras päätös olen tehnyt terveellisempiä hiusten enemmän kosteutta (enkä puhu rasvaa). Voit saada enemmän päivää pois shampoo käyttämällä kuivaa shampoo päivinä, että tuntuu hieman öljyinen. Kokeile yksi suosikeistani kuiva shampoot täydellinen tapa elvyttää ja palauttaa toinen tai kolmas päivä hiukset ulos näköisenä juuri rullattu pois sängystä.

Pro kärki: Käytä kuivaa shampoo lisätty volyymi juuri pesty hiukset päivän ajan.

Hanki oikea kosteus omassa hoitoaine

load...

Talvella on erittäin tärkeää löytää jokapäiväistä hoitoaine, joka tuo kosteutta olematta liian raskas hiuksiin. Redken Clear Moisture kokoelma on loistava jokapäiväistä kosteuden ratkaisu. Olen myös suuri fani Nexxus Hydra Light kosteutta, joka ei painavat hiukset alas. Jos nämä ovat liian kevyitä ja hoitavat kuivempaa hiukset talvikuukausina, mennä raskaampaa kanssa tuotetta, kuten CHI Argan öljy hoitoaine, Joico Moisture Recovery Conditioner tai Aussie kostea hoitoaine.

Lue myös:

Pro vihje: Jos olet sivuutan hoitoaine olet asettamalla itsesi split päättyy, varsinkin talvella.

Intensiivistä kosteutta hiukset naamarit / hoidot

Raskas syvä ilmastointi kosteuttava hoito on erinomainen tapa pitää sinut hiukset terve ja vapaa haitallisilta vaikutuksilta talven. Suosittelen syvä hoitoaine, kuten pureology Hydra Cure, ainakin kahdesta neljään kertaa kuukaudessa vuoden kuivin kuukauden year.A syvälle vaikuttavan kosteuttava hoito lisää kosteutta kuin mikään muu säännöllinen hoitoaine voi tarjota. Selata suosikkini syvälle hoitoaineet löytää oikea tehohoitoainetta hiukset, ja jos etsit orgaanisen vaihtoehto, yritä kookosöljy.

Terve päänahka on onnellinen päänahka: kokeile Nioxin

Kun kuiva, kutiava, talvi päänahka on vain sietämätön, on aika huolehtia siitä tuotteita, jotka on tarkoitus parantua päänahan, kuten Nioxin. Nioxin ei käytetä vain monenlaisia ​​talven päänahan asioista, se on jopa todettu hoitoon hilse, tulehdusta, kutinaa ja parantaa hiusten paksuudesta. Jos olet todella kärsii hilse tai kutiava päänahka, suosittelen Nioxin Scalp Recovery nopeasti ja tehokkaasti torjua pahimmatkin hiuspohjan ongelmiin. Jos hilsettä ja kutiava hilseilevä päänahka eivät ole ongelma sinulle, on olemassa Nioxin järjestelmä hiustyypistä riippumatta (oppia niitä kaikkia tässä), ja muutamalla käyttää huomaat terveempi, vähemmän ärtynyt, päänahan.

Suojaa hiuksia kovia elementtejä ja kuuma työkalut

Ei ole väliä mitä kausi, jos käytät lämpöä hiuksiin, lämpösuojakytkintä tuote on ehdoton on estää hauras, rikki hiukset ja split päättyy joka voi johtua korkeista lämpötiloja kuumaa työkaluja. Tuotteet 12 Hyödyt ja seksikäs hiukset 450 Protect ovat minun kaikkien aikojen suosikki lämpösuojan, joka menee edellä ja sen jälkeen talvella. Erityisesti föönaus suihkeita ovat erittäin kosteuttava ja hiuksia todella pehmeä. Suihkuta kosteisiin hiuksiin ennen isku kuivausta, tai käytä föönaus spray kuiviin hiuksiin ennen silitysraudan tai curling rauta ja sinun vartija hiukset lämmöltä aiheuttamilta vahingoilta, staattinen, ja ankara elementtejä talvella.

Saat paistaa

Hetkessä kesyttää karkeutta ja lisätä kosteutta kuivua päättyy paistaa infusing tuotteita kuten Kenra Platinum silkkinen kiilto. Tämä erittäin kevyt ja kauniisti tuoksuva seerumin vie vain DAB lisätä kiiltoa ja hallita kuiva TRESSES. Suuri Kiiltosuihke on toinen oltava tuotteen kuivana talven hiukset on lukot näköinen tylsää ja eloton. TIGI n Bed Head Headrush Shine Mist on täydellinen ratkaisu heti täydentymään ja elvyttää hiukset on menettänyt sen kiilto. Sumu hiukset kevyesti jälkeen tyyli.

load...