Terveydenhuollon uutiset: punaiset hiukset liittyvät korkeampaan melanooma-riskiin (ennaltaehkäisy)

12 marraskuu 2018

Värisävy UPS syöpäriskiä.

Miksi punapäät ovat todennäköisesti saada ihosyöpä [blisstree]

Vaikka redheads välttää aurinkoa, uusi tutkimus toteaa, että he ovat yhä suurempi riski sairastua ihosyöpään. Julkaistu lehdessä Nature, tutkijat huomasivat, että ne, joilla on punaiset hiukset eivät ole vain todennäköisesti pisama ja palavat, mutta ne ovat myös suurempi todennäköisyys sairastua melanoomaan vielä enemmän kuin blonds. Miksi? Osoittautuu, että punainen pigmentti liittyy karsinogeeninen. Tutkimuksen kirjoittajat neuvovat välttämään niin paljon aurinkoa vahinkoa kuin mahdollista ja olla uskonnollinen noin ihosyöpä seulonnat-hyviä neuvoja kaikille.

load...

Luonnollinen tapa torjua dementiaa [psyke Keski]

Jos tarvitset vähän ylimääräistä motivaatiota ottaa aamulla kävellä, tässä se on: Uusi tutkimus Britanniasta osoittavat, että vanhemmat aikuiset, jotka säännöllisesti harjoittaa liikuntaa vähensivät riskiä verisuonten liittyvä dementia 40% ja kognitiivinen heikentyminen mistä tahansa syystä 60%. Kuinka paljon tarvitset? Tutkijat ehdottavat liikuntaa kohtalaisia ​​vähintään 30 minuuttia kolme kertaa viikossa, jotta kognitiivista heikkenemistä.

Masennuslääkkeet ja raskaus: sinun pitäisi tai ei pitäisi sinua?

Raskaana olevat naiset, jotka ovat masentuneita ovat yleensä kerrotaan, että jatkavat lääkitys auttaa heitä ja heidän vauvoja. Mutta uusi tutkimus Kertauskysymyksiä oletukseen, että masennus on huono sikiön, ja toteaa, että masennuslääkkeet tarjoavat enemmän riskejä kuin hyöty-riski saada keskenmeno, ennenaikaisen synnytyksen, harvinainen sydänviat ja käyttäytymisongelmia-ja sitä tulisi välttää. Monet asiantuntijat kuitenkin vahvasti eri mieltä.

Lue myös:

Miten hurrikaani hiekkainen sekaisin terveydelle

Sandy-hurrikaani on aiheuttanut peruuttamisesta 300 Punaisen Ristin Veripalvelu asemat 14 valtiota, ja kun myrsky suuntaa länteen, lisää peruutuksia on odotettavissa. Peruutuksista ovat johtaneet yli 9000 verta ja verihiutaleiden lahjoitukset menetetty, ja pitkän aikavälin vaikutuksen odotetaan olevan huomattava. Voit auttaa antamalla veren; etsiä paikallisen verenluovutustapahtuman omalla alueella osoitteessa redcrossblood.org tai americasblood.org.

load...

Perheväkivallan ongelma kukaan ajattelee

Lähes 50% naisista perheväkivallan uhrit viive kirjoittamalla turvakodin takia huolenaiheita jättää lemmikki taakse. Paitsi että tämä estää ihmisiä saada apua, se tarkoittaa myös sitä, eläimet on pidettävä vaarassa samoin; 85% naisista tulevien turvakotien puhua lemmikin väärinkäytöstä perheessään. Vaikka jotkut suojat eivät salli eläimet, useimmat eivät. American Kennel Club pyrkii muuttamaan tämän tarjoamalla apurahoja 11 lemmikkiystävällisessä naisten turvakotien eri puolilla maata.

load...