Tinychat suomeksi | 10 parasta satunnaisia ​​keskusteluja Suomessa 2019

17 huhtikuu 2019

Top 10 chat-sivustoa vuonna 2019

Löysimme, testimme ja tarkistamme cam-sivustoja useissa eri luokissa, antamalla sinulle perusteellisen analyysin jokaisesta tärkeästä yksityiskohdasta, jotta voit löytää täydellisen yhden minuutin. Voit aloittaa matkasi selaamalla parhaita listojasi!

arvo paikka ominaisuudet Esiintyjät luokitus Käy sivustolla
# 1 ImLive Tapaa tuhansia US Webcam Girls Onlineia
Mallit Käytä suosikkitoimintojen luetteloon tauluja
100% vapaa, ei rekisteröintiä vaadita
20000
MyFreeCams-
arvostelu
Näytä MyFreeCams
# 2 Chaturbate Vapaa alastomuus ja live-seksivakuutus
Esiintyjät luetellaan niiden ansaitsevat toiminnot
100% vapaa
50000
Chaturbate.com
Review
Näytä Chaturbate.com
# 3 livejasmin Keskustele ammattimaisten live-mallien kanssa, ei harrastajia
Liity suosikkikamerasi mallin faniklubiin
Vapaa käyttö + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Näytä LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Keskustele tyttöjen kanssa, jotka jakavat kiinnostuksesi
Erikoistapahtumat Real Pornstarsilla
Vapaa käyttö + Premium
6,000+
CamGirlHookups-
arvostelu
Näytä CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Keskustele satojen Cam-tyttöjen kanssa
Useimmat Cam Girls käyttävät teledildonia
Vapaa käyttö + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Näytä CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Vuorovaikutus tuhansien eurooppalaisten tyttöjen kanssa
Tutustu tuoreisiin kasvoihin uuden mallin kautta
Vapaa käyttö + Premium
6,000+
RabbitsCams
Review
Näytä RabbitsCams
# 7 CamSoda Puhu kansainvälisten amatöörien kanssa
Tunnisteet ja luokat, joiden avulla voit löytää esiintyjiä
Vapaa käyttö + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Näytä CamSoda
# 8 bongacams Nopea alustava rekisteröinti
Pidä kirjaa kirjaimista, joissa on istuntoajastin
Vapaa käyttää + Premium
10.000
BongaCams
Review
Näytä BongaCams
# 9 XLoveCam Keskustele seksikäs tyttöjen kanssa ja käytä teledildonia
Erityiset Topless Webcam -tapahtumat
Vapaa käyttö + Premium
35000
XLoveCam-
arvostelu
Näytä XLoveCam
# 10 SexyOnCams Keskustele aikuisten mallien kanssa 18–50+
Informatiiviset profiilit, joissa on seksikäs valokuvia
Vapaa käyttö + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Näytä SexyOnCams

Tinychat suomeksi - parhaita ilmaisia chatteja Suomessa.

Sivustot kuten Tinychat  Tinychat-vaihtoehdot

load...

Rakastatko keskustella ihmisten kanssa? Tinychat on loistava foorumi puhua vieraiden kanssa ympäri maailmaa. Tinychatin käyttäjiä on kaikkialla maailmassa miljoonia, mukaan lukien sekä miehiä että naisia, joten mielestäni tämä olisi oikea foorumi, jossa voit jakaa mielipiteesi yleisön kanssa. Koska tämä on ilmainen video-chat-foorumi, ihmiset käyttävät sitä myös aikuiskäyttöön.

Tinychat tunnistaa sinut IP-sijaintisi kautta ja tuo sinulle oikean henkilön, mutta valitset monta kertaa, että et voinut jatkaa keskustelua vain IP-ongelman takia, ja katsot muita sivustoja, kuten Omegle , pikemminkin sanoisin, etsit Tinychat-vaihtoehtoja.

Olen myös niiltä ihmisiltä, ​​jotka etsivät aina jotain uutta ja kokeilu on myös ammattini. Tulin tutustumaan Tinychatiin vuonna 2016 ja nautin paljon, mutta myöhemmin kävin läpi muita sivustoja, kuten Tinychat, joka tarjoaa ilmaisen videochatin.

Olen nähnyt monia foorumeita, joita ihmiset etsivät parasta Tinychat-vaihtoehtoa, ja täällä on joukko sivustoja, kuten Tinychat, jonka aion jakaa kanssasi kaikkien kanssa. Toivon, että nautit myös näistä ilmainen video-chat-sivustoista kanssani.

Tinychat-vaihtoehdot: 10 sivustoa, kuten Tinychat, keskustelemaan vieraiden kanssa

sisältö:

Seuraavassa on ne sivustot, kuten Tinychat, jonka olen henkilökohtaisesti maistanut ja löytänyt aiheelliseksi jakaa kanssasi kaikki.

load...

1. Omegle Video Chat

Omegle Video Chat

Omegle on yksi Tinychatin parhaista vaihtoehdoista, joilla on tuhansia chat-huoneita joka päivä. Tämä on yksi suurimmista videon ja äänen chat-palveluista maailmassa. Omegle sallii jopa 12 videosyötettä chat-huoneessa ja käyttää API: ta, jossa käyttäjät voivat lähettää suoraa videokuvaa palvelusta järjestetyistä esityksistä. Ystävät voivat tulla yhteen verkossa ja katsella esitystä ja keskustella samanaikaisesti näyttelystä.

2. Camfrog

Camfrog

Camfrog, Dirtyroulette on yksi Tinychatin suurimmista kilpailijoista Yhdysvalloissa. Periaatteessa tämä on vanha sanansaattaja, ja se tehtiin kilpailussa Yahoo-chat-lähettäjän kanssa. Kun Yahoo oli lopettanut keskusteluhuoneensa, useimmat käyttäjät siirtyivät Camfrogiin. Luulen, että haluaisit tämän Omeglen vaihtoehdon varmasti.

3. CamStumble

CamStumble

CamStumble on vielä toinen sivusto, kuten Omegle, jolla on miljoonia käyttäjiä Arabiemiirikunnista, Yhdysvalloista ja Intiasta. Jos haluat keskustella vieraiden kanssa näistä maista, CamStumble olisi täydellinen vaihtoehto Tinychatille. Voit keskustella kenellekään näistä maista anonyymisti, enkä henkilökohtaisesti suosittele henkilökohtaisia ​​tietojasi keskustellessasi vieraiden kanssa verkossa.

4. Chatroulette

Chatroulette

Chatroulette on epäilemättä paras vaihtoehto vaihtoehto Tinychat online -videokeskustelulle muukalaisten kanssa. Kun olet törmännyt ongelmiin puhuessasi muukalaisen kanssa, sulje vain ikkunat ja kirjoita Chatroulette Google-hakupalkkiin ja avaa suosituin sivusto. Miksi sanon tämän sivuston parhaaksi vaihtoehdoksi Omeglelle, koska Chatroulette ei koskaan paljasta yksityisyyttä muiden kanssa, ellet kirjaudu sisään ja vahvista matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Se tarkoittaa, että voit keskustella verkossa olevien vieraiden kanssa kaikkialla maailmassa luomatta mitään tiliä.

5. BazooCam

BazooCam

Jos haluat puhua ranskalaisille ystäville, BazooCam on paras Tinychat-vaihtoehto sinulle. Tämä on pohjimmiltaan Ranskassa sijaitseva online-videopuhelu-sivusto, jonka avulla käyttäjät voivat keskustella satunnaisia ​​ihmisiä ympäri maailmaa. Bazoocam suodattaa IP: n ja tunnistaa maantieteellisen sijainnin ja antaa sinulle paremmat tulokset. Jopa se vie myös välittömästi toimia sellaisten henkilöiden kohdalla, jotka epäonnistuvat kuten ikäviä tavaroita.

6. FaceFlow ja Chapstin

FaceFlow

FaceFlow ja Chatspin on toinen samanlainen sivusto, kuten Tinychat, joka tarjoaa vapauden keskustella satunnaisia ​​käyttäjiä ympäri maailmaa. Kasvovoiman pääpiirteet ovat Tekstikeskustelu, Videopuhelu ja Ryhmäkeskustelut. Tämä foorumi on samanlainen kuin TinyChat. Tämä olisi täydellinen sivusto keskustelemaan vieraiden kanssa verkossa, kun Tinychat on kielletty.

7. Camzap

Camzap

Olen törmännyt nokkaan, kun etsin Tinychatin varajäseniä, ja voit sulkea ihmisiä, jos et halua puhua heille.

Disclaimer: Älä jaa tietoja (tai) mitään liittyvät omaan elämään tuntemattomien klo Cam4 .

8. Chatrandom

Chatrandom

Chatrandom, nimi itse viittaa siihen, että tämä on toinen paras satunnainen online-chat-sivusto, kuten Tinychat. Tämä on kloonattu Yahoo Messengerin chat-huoneeseen, ja on olemassa erilaisia ​​ryhmiä, joissa voit löytää samanlaisia ​​ihmisiä. Lue lisää Chatrandomista täältä.

9. Tworl

Tämä sivusto väittää, että se on helppo yhdistää uusiin ystäviin tavalla, joka ei ole tällä hetkellä mahdollista Facebookissa tai muissa sosiaalisissa verkostoissa. He tekevät tämän satunnaisesti yhdistämällä käyttäjät Shagle Chatista pikaviestimensä kanssa suoraan omassa selaimessasi.

Vaikka se ei tarjoa video- tai äänikeskustelua, tämä on enemmän kuin AOL-pikaviesti. Käyttäjät luovat profiilin, jonka muut jäsenet voivat etsiä, mutta voit hallita, mitä tietoja on saatavilla. Se on hauska tapa tavata ja keskustella vieraiden kanssa.

10. Chatrad

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Chatrad tai Camsurf on toinen sivusto, kuten Tinychat. Nämä kaverit väittävät olevansa G-Rated -versio sivustoista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Chatroulette ja jotka ovat melko kovia käyttäjille, jotka ovat väärässä. He haluavat, että ihmiset käyttäytyvät niin kuin todellisessa maailmassa ja todellisessa maailmassa, ihmiset eivät juokse alastomaisesti tai yrittävät paljastaa itseään jokaisella mahdollisuudella… ainakin ei minun maailmassa.

Chatrad on edelleen satunnainen video-chat-sivusto, mutta sen 24/7-ryhmän moderaattorien kanssa he pitävät sen puhtaana ja pysyvät kurssilla näkemyksensä kanssa sivustosta, jossa alle 18-vuotiaat voivat nauttia keskustelusta ihmisten kanssa turvallisessa ympäristössä ja suojattuna aikuisilta käyttäytymistä, sekä aikuisille suunnattu sivusto, joka liittyy pikemminkin erityisiin etuihin kuin seksuaalisuuteen.

johtopäätös

Siinä kaikki; täällä on luettelo kymmenestä parhaasta sivustosta, kuten Tinychat, jonka avulla voit tehdä uusia ystäviä ja luoda videoneuvotteluvaihtoehdon molempien kesken. Chatroulette on Omeglen paras vaihtoehto. Chatroulette-ohjelman lisäksi muut Tinychat-vaihtoehdot ovat myös hyviä ja tarjoavat alustan keskustelemaan vieraiden kanssa verkossa. Jos haluat tehdä uuden ystävän kaikkialta maailmasta, siirry sitten muihin näihin verkkosivustoihin ja aloita uusien ystävien luominen ja jutteleminen heidän kanssaan. Toivon, että nautit tästä postista ja olette yhteydessä, koska seuraava artikkeni olisi, Miten päästä pois Tinychatista. Joten vieraile täällä.

load...