Top valintoja ammattikäyttöön hiusten valkaisuaine

13 marraskuu 2018

Bleach on yksi tehokkaimmista kemikaalit ammattilainen stylistit käyttää hiukset. Kun käytetään väärin, valkaisuaine voi aiheuttaa ärsytystä, palovammoja, hiusten vaurioita ja jopa hiustenlähtöä. Kuitenkin, jos sitä käytetään oikein, valkaisuaine voi tuottaa melko vaikuttavia tuloksia.

Yksi tärkeimmistä vaiheista saavuttamaan täydellinen sävy blondi valkaisuainetta alkaa oikean tuotteen.

Salon vastaan ​​geneerisiä tuotemerkkejä

Ei kaikki valkaisuainetta tasavertaisia. Jotkut tuotteet ovat vahvempia ja työskennellä nopeammin kuin toiset, kun taas toiset ovat enemmän lempeä ja tarkoitettu hiukset on herkkä tai aiemmin kevennetty. Siellä on myös iso ero Salon-laadun valkaisuainetta että ammattilaiset käyttävät ja geneerisiä valkaisuaine saatavilla apteekit ja alennuksia kauneutta myymälöissä.

load...

Ammatillinen valkaisuainetta, saat jopa tuloksia ja tuote on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Nämä sisältävät usein ylimääräisiä hoitoaineet, jotka ravitsevat hiukset estää kuivumista ja vauriot. Monet sisältävät väriaineet sekä lämmetä väriltään vaaleampia.

Merkittömät, toisaalta, tehdään usein huonompi ainesosia. Harvoin ne sisältävät ravitsevia ainesosia, joten hiukset on suuressa vaarassa vahingoista. Vaikka hiukset selviää kevennys prosessi, siellä on paljon potentiaalia epätasainen väri.

Kun se tulee hiukset valkaisuainetta, et todellakaan saa mitä maksaa. Hiusten terveys on sen arvoista, joten Katsotaanpa paras valkaisuainetta vaihtoehtoja, jotka käyttävät ammattilaiset.

load...

L'Oreal vaalea studio platinum plus vaalentamiseen tahna

L'Oreal Blond Studio Platinum Plus keventäminen Paste on Cadillac valkaisu tuotteita. Tämä on kädet alas yksi tehokkaimmista ja vähiten vahinkoa vaalentamiseen tuotteita markkinoille.

L'Oreal Platinum on kaksi eri kaavoja. Platina Plus sisältää ammoniakkia ja on tummempia hiukset, joka vaatii korkeamman hissin. Platina Ammoniakki Vapaa ei sisällä ammoniakkia ja on tarkoitettu nostamaan kevyempi. Tämä antaa sinulle enemmän controland mahdollistaa stylisti räätälöidä kaavaa tarkemmin jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Toisin kuin perinteiset lighteners jotka tulevat jauheena, L'Oreal Platinum on enemmän öljyinen tahna. Rakenne on paljon helpompi työskennellä kuin perinteiset valkaisuainetta, koska se ei laajene tai matkustaa paljon ollenkaan. Tämä on suuri apu, kun yrität välttää päällekkäisyydet tahansa aiemmin kevennetty hiukset.

Lue myös:

L'Oreal Platina on vähän arvokkaampi kuin muut valkaisuun tuotteita, mutta se on suosikki keskuudessa ammattikäyttöön värianalyysia. Kun käytät sitä, sinun on vaikea menee takaisin muiden valmistajien vaalentamiseen.

load...

L 'Oreal nopeasti sininen jauhe vaalentamiseen

L'Oreal Nopea Blue Powder Lightener elää jopa sen nimeä. Tämä valkaisuaine toimii nopeasti.

Se on hyvä tuote, kun lisätään muutamia nopeita kohokohdista shampoo kulhoon kun asiakkaan väriaine käsittelee. Se on myös mukava vaihtoehto, kun olet tuplaamaan kaikkien yli väri joidenkin ombre päättyy ja tarvitset kohokohtia käsitellä nopeasti.

Toinen etu tämä valkaisuainetta on, että se on sininen perusäänellä että hieman sävyjä kohokohtia noustessaan. Se ei täysin korvaa tarvetta väriaineen jos hiukset on todella röyhkeä, mutta se voi auttaa, kun tarvitset hieman väriainetta.

CHI blondest vaaleita ionisia Creme ja jauhe vaalentamiseen

Blondest Blonde Ionic Lightener Chi koskaan pettynyt, ja niiden valkaisuaine on todellakin yksi parhaista.

Tämä ammoniakkia vaalentamiseen voidaan nostaa jopa kahdeksan tasoa. Se on yksi mukavin valkaisuaineet käyttää tehtäessä on-the-päänahan hoitoon. Sisäänrakennettu pitkälle infrapuna auttaa neutraloimaan lämpimiä sävyjä sisältä ulospäin, jolloin se erinomaisen virkistävä ominaisuuksia.

Valkaisuaine sopivasti tulee kerma tai jauheena, joka antaa stylisti vaihtoehtoja ja valvontaa.

Schwarzkopf Igora Vario vaalea lisävoimaa

IGORA Vario Blond virtalähde on suuri johdonmukaisuus ja ei kuivu kuten muutkin lighteners. Se on ollut alkuun valinta keskuudessa stylistit monta vuotta, ja se on edelleen yksi suosikeista.

Tämän pölytön vaalentamiseen on kermainen, geelimäinen sekä miellyttävä tuoksu. Se on myös luotettava anti-kelta-vaikutus, ja se voi menestyksekkäästi nostaa jopa kahdeksan tasoa. Tämä valkaisuaine on hyvä käyttää, kun yritämme saavuttaa ylimääräistä cool-äänisen blondi.

Se on hieman pricier puolella verrattuna muihin valkaisuun tuotteita, mutta ylimääräistä rahaa käytetään hyvin.

load...