Topknot ja updo hiukset kuvat 2018

13 marraskuu 2018

Tämän päivän updo kampaus ovat paljon vähemmän kranttu kuin ennen. Olet vapaa tutkimaan luovuutesi enemmän ilman huolestuttavaa, että joka ikinen hiukset on oltava sen tilalle.

Vaikka Rihannan updo juuret klassisesta kampauksen, hän asettaa oman spin sitä pitkiä, sotkuinen otsatukka ja kirkkaat värit. Tämä näkymä takaapäin esittelee miten se tyylistä takaisin sinne.

On backcombing välttämätön? Luonnon- ja / tai paksut hiukset, se todellakaan ole. Plus, backcombing johtaa usein sotkeutua, ja joka tuntuu detangling kun yö on ohi? Jos haluat lisää volyymia kruunu alueella, lisätä hieman laajennus hiuksia, jos haluat. Yksinkertaisesti harjata loput TRESSES päälle ja varmista, että se on hyvin piilossa ennen kuin pää ulos ovesta.

load...

Ciara - tiukka nuttura

Geeli ja pehmeä harjalla auttaa saavuttamaan tämän Ciara ulkoasua. Topknots tehdään käytettävä hyvin alkuun oman kruunu, sen sijaan tavanomaista pulla tai nuttura, joka istuu pienempi. Vaikka topknots tarvitset hieman hiukset näyttävät täyteen, sinun ei välttämättä tarvitse olla hiukset perään alas selkää: pulla lisäykset ovat edullisia ja helposti löydettävissä. Kun vedät hiukset ylös ja kiinnitä se joustava, kiinnitä pala lisättyä täyteläisyyttä haluttaessa. Jos sinulla pituus kuitenkin yksinkertaisesti twist hiukset ympäri ja ympäri ja kiinnitä se.

Letoya Luckett - updo otsatukka

load...

Saadaksesi Letoya Luckett ilme, alkaa pehmeästi kiertynyt hiuksia. Tyyli otsatukka sivuun ja vetää loput hiukset takaisin, varovasti kiertämällä osaksi updo. Kiinnitä kaikki tapit ja se on niin yksinkertaista.

Melanie Fiona nuttura pulla

Väri tekee kaiken mielenkiintoisempaa, varsinkin kun on niin paljon kontrastia meneillään katsottuna Melanie Fiona tarkastelemaan eri tavalla nuttura pulla. Kirkas vaalea raitoja erottuvat dramaattisesti vasten tummempia sävyjä. Molemmat värit sekoittaa sitä tähän paksu pulla. Kun valitset geelit tasoittaa takaisin hiusraja, kiinni laadukkaampia ne, jotka eivät kuivu ja varmasti ei hiutale; viimeinen asia, jonka haluat Messing kuuma 'tee on kuivuneita geeli hiutaleiden koko paikka.

Lue myös:

Thandie Newtonin kekseliäs ottamaan updos

Ohjaa hiukset etuosaan päin on yksi tapa toteuttaa updo ja käännä se kokonaan ympäri. Thandie Newton osoittaa, että kauniisti tämä kihara to-edessä tyyliin. Hiukset on kerätty yläreunassa ja hieman sivuun, jonka jälkeen se kiinnitetään. Pituudet vedetään sitten pois viuhkamainen ja löyhästi kiinnitetty alla, luo leveä pulla.

load...

Gabrielle Union - osittainen updo

Osittainen updo antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet: eleganssia updo edessä ja runsaasti pituutta takana. Gabrielle Union pehmentää sen kanssa suuria aaltoja ja paljon liikettä. Top pituudet löyhästi koottua takana ja varmistettu satunnaisesti, mikä antaa heille huoleton ilmeen, joka ei ole tiukka. Bottom kiharat annetaan pudota mihin tahansa suuntaan.

Ashanti Twisty nuttura

Se on helppo kääriä hiukset itsensä ympäri ja sitten tyyli pulla. Toinen tapa turvata niille pituudet on kiertämällä hiukset kun kääri se, kuten on esitetty Ashanti. Vääntyminen on hyvä tapa lisätä turvallisuutta on erittäin pitkiä tai paksu lukot.

Alicia Keys' kihara updo

Tämä Alicia Keys kampauksen tarjoaa runsaasti tilavuuden ja ulottuvuus. Vaikka takana hiukset on ylös ja pois tieltä, edessä on pehmeästi kiertynyt ja annetaan pudota eteenpäin. Erittäin korkea kruunu tekee tyyli hyvä valinta pyöreänaamainen naisia, jotka tarvitsevat korkeus tällä alueella minimoimiseksi täyteläisyyttä.

Jill Scott combo updo

Aloita pohjan punokset, kuten Jill Scott tekee, ja jättää pohja pituudet löysästi kiertynyt. Suora kaikki sivuun ja olet tämän ainutlaatuisen tyylin. Pitkät punokset varovasti puristuksiin pyöreät kuviot, pehmentämällä ylös ulkoasua.

Mary J. Blige - klassinen updo

Mary J. Blige on kulunut monia erilaisia ​​kampauksia vuosien varrella, mutta tämä yhdistyy lempiväri klassikkotunnelmaisessa tehdä. Hänen updo hiukset on retro vibe siihen, että sen reuna-pyyhkäisi otsatukka ja uskomattoman korkea kruunu. Kevyt Huurun hiuslakkaa ja tämän tyylin kestää läpi joka hetki päivällä tai yöllä.

load...