Tosi tai fiktio: sukellus finasteridin sivuvaikutuksiin

9 marraskuu 2018

Useimmat lääkkeet tulevat sivuvaikutuksia. Jotkin haittavaikutukset ovat lieviä ja aiheuttavat vähän mitään ongelmia, kun taas toiset ovat todennäköisesti huonompi kuin kunnon lääkettä on tarkoitus hoitoon. Tästä syystä on tärkeää keskustella lääkärisi ja apteekkiin ennen mitään uusia lääkkeitä.

Kun se tulee hiustenlähtö, finasteridin on ollut suosittu ratkaisu auttaa kaverit pysäyttää hiustenlähtö. Se on yksi harvoista androgeeni hiustenlähtö hoitoja, joka on ollut hyväksytty FDA hiustenlähtöön. Ja koska otat finasteridia kerran päivässä suun kautta, hiustenlähtö ehkäisy ei tarkoita jyrkkiä muutoksia päivittäinen rutiini. Lisäksi finasteridi on niin onnistunut torjumaan miesten kaljuuntuminen, että se pysähtyy täysin hiustenlähtöä noin 83% miehistä, jotka ottavat sitä, kun jopa uusiutuvien joitakin hiuksia yli 66% sen käyttäjistä.

load...

Mutta ei finasteridia tullut sivuvaikutuksia? Vastaus on kyllä, mutta siellä on paljon väärää tietoa ympärillä finasteridia ja sivuvaikutuksia. Totuus on, että finasteridi tekee aiheuttaa haittavaikutuksia pieni osa ihmisistä, jotka ottavat sen, mutta valtaosa miehistä, jotka käyttävät sitä hyötyä onnistuneen hiustenlähdön hoitoon kokematta epätoivotut tulokset. Katsotaanpa katsomaan pari finasteridia tunnettuja haittavaikutuksia, jotta voimme erottaa tosiasiat fiktiota.

Onko finasteridi tappaa sukupuoli ajaa?

On yleinen harhakäsitys, että kun finasteridi aiheuttaa voit olla yhdynnässä sivuvaikutuksia, ja se ei ole välttämättä totta. Vaikka onkin totta, että jotkut ihmiset kokivat haittavaikutuksia muodossa impotenssi, libidon heikkeneminen, ja siemensyöksyä toimintahäiriö aikana 73 eri kliinisissä tutkimuksissa, se vain vaikutti kahdella kolme prosenttia ihmisistä ottaen finasteridia.

load...

Lisäksi useimmille potilaille, alkaminen näistä haittavaikutuksista alkoi aikaisin testejä ja taipumus mennä pois pari kuukautta myöhemmin kuin potilaat jatkoivat hoitoa valtaosa miehistä, jotka huomannut sitä. Tämän sanoi, on totta, että pieni osuus miehistä (alle 2%) kokee erektiohäiriöt ja matala sukupuoli ajaa ottaen finasteridia ja mahdollisesti sen jälkeen. Jos huomaat, että se vaikuttaa seksielämääsi, lääkärisi kanssa ennen hoidon jatkamisen.

Voi finasteridi aiheuttaa syöpää

Toinen myytti finasteridia on, että se aiheuttaa syöpää, joka ei ole mitä tutkimus osoittaa. Itse asiassa tutkijat ovat havainneet, että pitkäaikainen käyttö finasteridia saattaa jopa vähentää mahdollisuuksia eturauhasen syöpä. Vuonna seitsemän vuoden tutkimuksessa lähetetty New England Journal of Medicine, tutkijat havaitsivat, että miehillä ikäisiä 55 ja vanhemmat, jotka ottivat finasteridi seitsemän vuotta olivat vähemmän todennäköisesti kehittää eturauhasen syöpä. Kuitenkin samassa tutkimuksessa tutkijat löysivät että pieni joukko miehiä oli lisääntynyt riski korkealaatuisesta eturauhassyövän otettuaan finasteridia - noin 3,5% miehistä, jotka ottivat sen.

Lue myös:

Vaikka tämä on pieni osa, se on silti tärkeää huomata, että on olemassa ohut mahdollisuus, että finasteridi voisi lisätä todennäköisyyttä eturauhassyövän tai korkeamman asteen syövän 3,5% miehistä ottaa se. Tästä syystä on tärkeää, että otat varotoimenpiteitä puhumalla lääkärin ja aikataulutus rutiinitarkastusten.

load...

Finasteridi ja bottom line

Eroa finasteridia ja muiden lääkkeiden tai säätelemätön hiustenlähtö lääkkeitä on, että finasteridi hyvin tutkittu ja vain pieni osa väestöstä kokee haittavaikutuksia. On muitakin sivuvaikutuksia sinun tulisi tietää myös - esimerkiksi jotkut ihmiset myös kertoa, että finasteridi tekee niistä huimausta tai heikko, joten varmista, että puhut lääkäriltä ja paljastaa mitään sairaushistoria ennen alkua finasteridia. Ja jos havaitset sivuvaikutuksia, varmista aikataulun nimityksen lääkärin määrittää, mikä on paras toimintasuunnitelma pitäisi olla.

Kaiken finasteridi on FDA hyväksytty lääke, joka on turvallinen ja erittäin tehokas lääke, joka auttaa taistelemaan miesten hiustenlähtöön. Se toimii estämällä testosteronin DHT päänahassa. Itse asiassa se on yksi tehokkaimmista hiustenlähtöön hoitojen markkinoilla. Se voidaan myös yhdistää minoksidiili, topikaalista hoitoa, joka on myös hyväksytty FDA hoitoon miesten kaljuuntuminen. Useimmat ihmiset kokevat parempia tuloksia, kun käytetään molempia tuotteita yhdessä.

Eräällä tutkimuksessa, miehillä, jotka ottivat finasteridia ja soveltaa minoksidiili kahdesti päivässä todella kasvoi merkittävästi hiukset aikana 20 viikkoa. Useimmille miehille, se on hyvä tapa lopettaa vaikutuksia Miehille hiustenlähdön kuollut heidän etenemisensä.

Puhu lääkärille lisätietoja finasteridia ja miten se voi toimia.

load...