Vaiheittainen opetusohjelma, joka kääntää mustat hiukset

13 marraskuu 2018

Tämä on viimeistelty kaksinauhaisella kierre kampauksen. Se perustettiin juuri pesty ja käsitelty luonnolliset hiukset ilman laajennuksia.

Ennen vääntää, kosteisiin hiuksiin oli prepped Carol tytär Khoret Amen hiukset öljy ja sen annetaan kuivua noin 90%. Yleinen kysymys aloittelijoille on, "Jos kierre märällä tai kuivalla hiukset?" Vastaus on oikeastaan ​​vain haluat ja voi vaatia kokeet märkä, kostea, lähes kuiva ja täysin kuivat hiukset. Huomaat, että saat erilaisia ​​tuloksia riippuen siitä, mitä aloittaa.

load...

Prep kunkin osan

Se on jopa voit valita koko kunkin twist §; vain varmista, että ne ovat mahdollisimman yhtenäinen. Vaikka rotan hännän kampa on hyödyllinen luotaessa mukavaa, vaikka osia, saatat löytää sormilla muuttaa osan helpompaa kun tottua tähän menetelmään. Nämä osat eivät tarvitse olla tarkkoja, mutta jos haluat tehdä niistä erittäin siisti etuosan ympäri pään, vedä kampa ulos sitten.

Sormi kampa kunkin yksittäisen kierre jakso ennen kiertämällä, mutta myös käyttämällä tilan ainetta. Täällä pyrimme Organic Root Stimulaattori Lock & Twist Gel joka osan läpi, jolloin saatiin vaalean, tarttumaton pitoon.

load...

Jakaa osa kaksi

Jaa hiustupsu kahteen osaan. Yritä tehdä niistä mahdollisimman tasaisena. Jos he eivät edes ole kokonaan alas, voit loppuu hiukset yhdestä osasta ja on lainata toisen osuuden.

Begin kiertämällä

Aloittaa kierre, yksinkertaisesti väännä kunkin osan hiukset ympärille muita. Voit tehdä tämän käsi-over-kädenliikkeellä, mutta saat taitavia, sinun ei tarvitse siirtää käsiä niin paljon; löydät voit kiertää vain siirtämällä sormia vääntämään hiukset.

Jatka alas kohdasta

Jatkaa työskentelyä tiesi alas hiustupsu, kiertämällä samaan suuntaan. Tämä saattaa vaihdella olitpa oikeakätinen tai vasenkätinen. Sinun ei tarvitse kiertää kunkin osan menossa samaan suuntaan, mutta; kun työtä lähellä hiusraja, voit ohjata käänteitä takaisin, jolloin sinun pitäisi vääntää poissa kasvoilta. Jos haluat käänteitä laskevan edessä, kierrä ne kohti naamasi.

Lue myös:

Pidä jännitystä edes

load...

Yritä säilyttää tasainen jännitystä vääntää hiukset. Että tekee eron käänteitä, jotka pitävät helposti vs. Käänteitä että helposti purkaa tai etsiä epätasainen. Tämä voi kestää käytännössä, joten älä huolestu, jos jännitys ei ole heti ensimmäisellä kerralla.

Työskentely päät

Toimivat aina päihin hiukset. Voit laittaa DAB öljyä ja / tai tilalle agentin päihin ylimääräisiä hold - tämä auttaa, jos päädyt ovat hyvin kuiva. Kun pääset loppuun, pidä päät tukevasti kahdella sormella ja vähitellen vapauttaa painetta, jotta kierre löystyvät ja laskeutua omasta.

Kiertynyt päät

Riippuen jännitystä ja onko tukka oli märkä tai kuiva, kun alkoi kiertää, sinun käänteitä saattaa olla laiha tai enemmän turvonneet. Yksi syistä kahden säikeen kierre tyyli toimii paremmin luonnolliset hiukset kuin rento hiukset on, että kihara tai coily päät pitää itsensä paikallaan ilman suurta apua (jos on). Suora tukka, päät murenee, koska heillä ei ole mitään "otteen" päälle.

Jos hiuksesi on rento, voit yrittää kierre laajennuksia nähdä miltä näytät niihin ja jos haluat näyttää.

Valmis tuote

Valmis kaksi juostetta kierre kampaus.

Käänteitä voi kestää missä tahansa yhdestä muutamaan viikkoon. Voit varmasti shampoo joutumatta kumota niitä - vain keskittyä puhdistus päänahan eivätkä manipuloida käänteitä liikaa.

Käänteitä luultavasti paisua vanhetessaan eikä mitään vikaa. Saatat löytää muutamia tarvitse uudelleen kiertämällä siellä täällä, mutta niiden pitäisi kestä kuin yleinen tyyli, joka on suojaava, vähän huoltoa ja alhaisen manipulointia.

Tämän lisäksi yksinkertainen ja perus löysä tyyli, käänteitä ajankäytön useita muita muunnelmia, kuten ponytails, vääntämistä ja updos, joten kun olet mestari teet käänteitä, voit luoda monia muita kampaus samasta joukosta.

load...