Viisi askelta korjattujen, rikkoutuneiden hiusten korjaamiseen

9 marraskuu 2018

Tie terveet hiukset on päällystetty tuotteita, juoma, proteiinia ja syvä conditioners.If hiukset on paistettu tai kärsii split päättyy, auringon vaurioita, kiemurat, ja rikki hauras kappaletta, on aika huolehtia hiusten terveydelle. On helppo unohtaa, että hiukset voi olla hyvin herkkä. Altistuminen auringon, hiustenkuivaaja, silitysraudat, ja jopa päivittäin harjaus voi vaatia veronsa ja jättää sinut toivomaan aikakone.

On tärkeää muistaa, että korjaus vaurioituneita hiuksia ei tapahdu yhdessä yössä, mutta ajan mittaan. Kehittämällä nämä tavat sinut tiellä elpymistä.

De-gunk TRESSES

Käyttämämme tuotteet, ja jopa vesi käytämme poistamaan käyttämämme tuotteet, voi aiheuttaa hiukset on vähemmän kuin-terve kiilto. Build-up on vakava ongelma hiukset ja voi aiheuttaa sen olevan veltto, eloton, ja jopa aiheuttaa päättyy jakaa ja tuntea hauras.

load...

Getting tämä rakentaneet gunk pois hiukset on ensimmäinen askel vaurioiden korjaamisessa ja ottaa terveempiä hiukset. Hyvä selkeytetään shampoo, leivinsoodaliuoksella selvennetään hoitoa tai omenaviinietikkaa huuhtelu ovat hyviä vaihtoehtoja poistamalla tuotteiden kertymistä, kovan veden talletukset, ja mineraalien kertymisen oman hair.How usein sinun täytyy poistaa rakentaa todella riippuu tuotteiden käytät ja vesi tulee ulos vesihana. Useimmat ihmiset voisivat käyttää selventävää hoitoa vähintään kerran kuukaudessa.

Tutustu kaksi suosikki selvennetään shampoot:

Suojaa hiuksia auringossa

load...

Yksi suurimpia syyllisiä hiusten vaurioita, väri haalistua, ja hauras päät on auringon vaurioita. Jos et suojaa hiuksia auringon UV-säteiltä, ​​aika alkaa nyt. Ja vaikka me ovat alttiimpia kesällä, älä unohda, että aurinko paistaa ympäri vuoden.

Pitkän päivän jälkeen auringolle altistumisen (retkiä rannalle, vaellus, ulkona urheilutoimintaa) se on hyvä idea antaa hiukset mukavan pitkä kosteuttava hoito pitää vaurioiden loitolla ja auttaa hiukset pysyvät tip-top-kunnossa.

Tutustu suosikki hiukset kosteuttava hoidot:

Kokeile kuuma öljy hoitoa

Lue myös:

Kuuma öljy hoidot valaa hiukset paistaa ja kosteutta. Ne ovat myös erittäin helppo tehdä kotonaan. Levitä suosikki hiukset öljy anteliaasti puhdistaa, pyyhekuiviin hair.You voi myös ryöstää keittiöön ja yrittää oliiviöljyä tai sitruunaruoho öljyä.

load...

Peitä suihku korkki tai muovikelmu ja kuumentaa kuumalla pyyhkeellä (tuoreena kuivaaja), hiukset kuivain tai istua auringonpaisteessa lämmin päivä. Kuumennuksen jälkeen öljy, anna hiukset jäähtyä huoneenlämmössä, ja huuhtele kylmällä vedellä. Kuuma öljy hoitoja voidaan tehdä yhdestä kolmeen kertaan kuukaudessa riippuen vahingon määrästä ja siitä, miten kuivat hiukset on. Liika öljy voi aiheuttaa hiukset näkyvän rasvainen, joten älä liioittele.

Suosikki kuuma öljy hoidot:

Hanki hyvä tehohoitoainetta

Viikoittainen tehohoitoainetta on välttämätön korjaus hiusten vaurioita ja ehkäistä tulevia rikkoutuminen. Mutta eivät kaikki syvälle hoitoaineet ovat samat.

On tärkeää löytää syvä hoitoaine, joka toimii hiustyypeille, ei paina hiuksia alaspäin, tai aiheuttaa hiukset tuntuu rasvaiselta. Syvä hoitoaine on erityisen tärkeää, jos värjää hiukset, koska vahingoittuneet hiukset häviää nopeammin kuin terveet hiukset. Jos mahdollista, työskennellä oman kampaaja löytää oikea tehohoitoainetta hiustyypeille.

Tarkistaa joitakin ourfavorite syvä hoitoaineet:

Leikkauta hiuksesi

Totta puhuen, jos TRESSES ovat vaurioituneet, että latvoihin rikkovat, hauras ja jakaminen, ja sinusta tuntuu, olet menettämässä on hyvä hiukset päivää, hiustenleikkuun (tai vain saada säännöllisesti hiustenleikkuu) pelastaa päivän.

Sinun ei tarvitse pilkkoa se kaikki pois (vaikka keikkuu ja Pixie aliarvostus voi perua kaikki vahingot ilman ostaa kaikki tuotteet). Jos et ole valmis tinkimään, saada terveellistä leikata, kokeile kerroksia, keksiä kasvosi kehystys, tai antaa nyökkäys joitakin trendikkäitä otsatukka. Tämä poistaa joitakin vahinkoja ja tehdä korjaus prosessi hieman helpompaa

load...