Viisi myyttiä luonnollisista mustista hiuksista

12 marraskuu 2018

Ennen relaxer s tuli helposti, mustien suoristaa hiuksiaan monin keinoin, joista monet olivat hyvin ankara ja vahingollista. Vaikka suurin osa mustia naisia ​​silti mieluummin pukeutuvat hiukset suoristettu, on ollut jatkuvasti kasvava liike kohti yllään hiuksiisi. On kuitenkin olemassa paljon väärää tietoa, joka estää joitakin ihmisiä ottamasta vastaan ​​heidän hiuksensa, koska se kasvaa niiden päänahan. He haluavat suoristaa hiuksiaan, koska he uskovat yhä nämä väärinkäsitykset hiuksiisi. Mitkä ovat todellisia totuuksia näistä yhteisistä hiuksiisi myyttejä?

Hiuksiisi ei monipuolinen

Jos luulet Afros ovat ainoa tyyli hiuksiisi, olet puuttuu ulos ton ainutlaatuisen kampaus, jotka ovat kauniita ja terveitä hiukset ja päänahka.

Jotkut monia luonnon kampaus voit käyttää muun muassa:

Lisäksi voit yhdistää nämä tyylit luoda oman one-of-a-kind kampauksia. Jos hiuksesi ovat lyhyet, jotka voivat rajoittaa monipuolisuutta hieman, mutta pidemmällä hiukset kasvaa, sitä enemmän tyylejä voit kokeilla ja nauttia.

load...

Hiuksiisi ei kasva

Mustat hiukset luonnontilainen on taipumus kutistua, estää sinua näkemästä sen todellinen pituus, joka johtaa luullaan, että se ei kasva pitkään. Vaikka jokaisella on ennalta määrätty hiusten pituus, joka on johtuu genetiikan, asianmukaista hoitoa, voit kasvattaa hiuksia niin kauan kuin se on tarkoituksensa ja sinun ei tarvitse relaxer tai permanentti tehdä niin! Relaxer suoristaa kiharat, jotta voit nähdä pituus helpommin, mutta kemikaalien se ei edistää hiusten kasvua.

Hiukset kasvavat keskimäärin puoli tuumaa kuukaudessa ja mustat hiukset. Hiukset on kasvussa, mutta et voi säilyttää pituuttaan kemiallisen väärinkäytöstä, kuivuus, liiallinen kuumuus muotoilu ja yleinen puute asianmukaista hoitoa.

load...

Hiuksiisi on vahva

Luonnolliset hiukset näyttää vahva, mikä on, miksi niin monet ihmiset vahingossa väärin sitä kovakouraisesti. Todellisuudessa mustat hiukset on hauras ja sitä on hoidettu gentlest huolellisesti, jotta sen menestykselle. Leveä hammas kammat, luonnollisia ainesosia ja omat sormet ovat parhaat työkalut ja tuotteet luonnolliset hiukset. Huomaat, että matalan manipulointi ja suojaava tyylejä yleensä auttavat säilyttämään pituuteen koska jatkuva trimmaus voi olla liikaa joillekin hiustyypeille.

Lue myös:

Luonnolliset hiukset tarvitsee rasvaa

Monet tuotteet löydät etnisten hiustenhoitotuotteita osiossa paikalliset kaupat ovat täynnä ainesosia, jotka eivät ole paras musta tukka. Ironista, mutta totta. Öljyn ja öljytuotteiden muodostavat suuren prosenttiosuuden mustat hiukset tuotteiden ja kaikki ne on tukkia päänahan ja houkutella likaa hiukset. Sinun ei tarvitse "rasva" päänahan jotta se olisi terveellistä.

load...

Onneksi nykypäivän kuluttaja on paljon enemmän vaihtoehtoja kuin aikaisemmin. Uudet yritykset ovat säännöllisesti pulppuaa, jotka palvelevat mustat hiukset markkinoille tuotteita täynnä hyviä-for-your-hiukset ainesosia. Löydät paljon, jotka eivät sisällä:

Takana ovat ne ajat, kun voi vain löytää nämä brändien verkossa. Löydät nimiä kuten Jane Carter, AsIAm, Eden BodyWorks, Shea Kosteus, Alikay Naturals ja enemmän lähikaupat sekä verkossa.

Luonnolliset hiukset on vaikea hallita

Luonnon kuvioitu hiukset voi tuntua vaikea hallita, jos yrität käsitellä sitä kuin suorat hiukset. Jos käytät samoja välineitä ja odottavat samat tulokset kuin olisit suoristaa hiukset, olet menossa pettyä. Kuitenkin, kun opit hoitoon hiuksiasi tavalla, joka ei yritä muuttaa sitä tai muuttaa sitä, se voi olla yhtä hallittavissa kuin muunlaiset hiuksia.

Sinun täytyy käyttää erilaisia ​​välineitä ja menetelmiä tyyli. Sormia, laaja-hammas kampa, luonnon villisiankarvaa harjat ja luonnolliset öljyt ovat kaikki hyviä tapoja hoitaa mustat hiukset. Jos olet tottunut käsittelemään suoristettu tukka, oppia uusia rutiineja ja tekniikoita, jotka toimivat oman luonnollinen koostumus sijaan sitä vastaan ​​tuottaa parhaat tulokset.

load...