Yleisluontoiset hiusvahat ylätuotteet sukuelinten vyöhykkeelle

10 marraskuu 2018

Häpykarvat vaha ei tarvitse olla tarpeeksi vahva poistaa paksu, karkea karva mutta riittävän hellävarainen iholle tässä herkkä vyöhykkeellä. Tässä meillä on joitakin alkuun tuotteita harkitsemaan torjumiseksi DIY bikinit vaha tai lisäät esteetikko huoneeseen, jos olet ammattilainen.

Parissa n vahaliuskat kasvoille & bikinit

On pehmeä valmiista nauhat ovat hyvin aloittelijoille. Sen sijaan, että näpelöi kuumentaa vahaa ja sen soveltaminen kepillä, tuote on jo valmiiksi tehty kaistale. Ne ovat suunnilleen yhtä helppoa kuin se saa, koska et voi soveltaa sitä liian paksu, ja kaikki tahmeutta pesee pois helposti, joten siellä on vähän uudelleenjärjestäminen.

load...

16 nauhat (8 kaksipuolinen) voidaan kumpikin käyttää useammin kuin kerran, jonka sitting- tarpeeksi tehdä bikinit vaha. Et voi saada enemmän tinkiä pakki kuten ihon rauhoittava atsuleeni öljyä, varsinkin jos olet aloittelija ja halua investoida paljon.

Yleisesti ottaen, hiukset olisi noin ¼” , kuitenkin enintään ½” vahaus. Mutta se on vielä tärkeämpää varmistaa, että se on lyhyt riittää käytettäessä valmiista nauhat, koska se on vaikeampi kohottaa pitkät hiukset. Ja koska vaha on huonelämpötila, hiero nauhat kämmenten välissä, kunnes ne ovat lämpimiä juuri ennen pukemista hiukset.

Satiininpehmeän calandula kultaa pitovoidetta

Kova vaha hyvä ammattilaisia. Kuin myöhään, tämä on meidän mennä Brasilian vahojen koska "se on rikas ja ihana". Koska kehäkukka ja tea tree on käytetty vuosisatojen tulehduksia, se ei todellakaan auttaa rauhoittamaan ihoa. Hän on vielä ehkä ongelma herkkä iho ja karkea tai tukka ole ottelu tälle kultapoika. Parasta, tämä on kova vaha (lisätietoja), joten ei ole liuskoja käyttää.

load...

Kova vaha on myös lämmitettävä oikealle johdonmukaisuus. Sen pitäisi liimata asetin ilman pakoilu. Lisäohjeita video: Käyttö Hard Wax.

Sinun täytyy tehdä jonkin verran investoinnin kanssa voi, lämmitin, ja tarvikkeet. Kuitenkin se on hyvin arvoinen hinta ja kustannustehokkaampi pitkällä aikavälillä kuin pienet sarjat, jos aiot jatkaa sen käyttämistä.

GiGi Brasilian vaha mikroaaltouuni kaava kit

Tämä on ammatillinen valmistettu tuote poistaa bikinit hiukset, mutta sen sijaan ostaa ison voiteiden ja lämmitin, se on mikroaaltouunin. Pakki mukana tulee myös lisävarusteita ja applikaattorit. Saat kaiken mitä tarvitset ilman merkittäviä investointeja. Ja jos haluat vahaa ja loppuu, voit ostaa että erikseen.

Lue myös:

Muista noudattaa kaikkia valmistajan suuntiin prepping iholle ja käyttää järjestelmää. Muista vahan kuin tarpeeksi paksu huolehtia riittävästä kattavuus ja varmista, että se täysin asettaa. Jos vetää sen pois liian aikaisin, et saa hiukset. Vetämällä se pois liian myöhäistä vain murtaa sitä. Saat riippua siitä, koska harjoitus tekee mestarin!

load...

Muista aina lämpötilan. Mikroaaltouuninkestävät vaha on taipumus lämmittää epätasaisesti ja jäähtyä. Niin varmasti uudelleen lämmön tarpeen varmistaa, että se on oikea johdonmukaisuutta.

Shoba sokerointi kit

Myönnämme, tämä ei ole vahaa, mutta sokerointi geeliä ja se toimii samalla tavalla poistamalla karvat juurineen joidenkin suurten ansioita. Jos haluat nähdä hiukset, geeli voidaan levittää uudelleen ilman suurta huolta liian paljon ärsytystä ja voidaan puhdistaa vedellä. Se on kaikki luonnolliset, vähemmän ärsyttävää kuin vahaus, Parabeenitön, väriaineita, hajusteita, bensiiniä, hartsit ja vahat. Voit kirjaimellisesti syödä ainesosia, vaikka olen varma et halua tallentaa sitä saada tasainen.

Saat kaiken mitä tarvitset de-fuzz, kuten ihastuttava denim liuskoja, jotka vahva paino auttaa vähentämään kipua. Ja koska he ovat pestäviä se säästää rahaa yli ostavat kertakäyttöisiä nauhat jättää vähemmän kaatopaikoille.

Tämä on myös mikroaaltouunin, mutta tulee melkoinen voi niin ei rauhoittua niin nopeasti kuin joidenkin tuotteiden mini sarjat tehdä. Mutta silti täytyy olla varovainen pitää se oikea johdonmukaisuus niin, että se poistaa hiuksia.

Starpil vaha

Tämä eurooppalainen vaha, joka tulee korttelin päässä Espanja voitti meidät sen parempi laatu, joka tekee prosessista mahdollisimman mukava ottaen samalla hiukset niin lyhyt kuin 1mm pitkiä. Se ei poista tai haljeta hänen ja Natural (osoitettu vasemmalla) hän yritti on todella puhdas tuoksu. Vaikka se tulee muita suuria tuoksuja kuten ruusu terälehti ja suklaata.

Koska ammatillinen vahaa se myydään suuria määriä ja sinun täytyy myös olla lämpimämpi ja ostaa erillinen tölkit laittaa lohkot. Valitettavasti se ei myydä kaupoissa, vaan ainoastaan ​​saatavilla verkossa.

load...